Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ

Πρώτη Δημοσίευση: 22.12.2015

Φίλες και φίλοι συμπολίτες μου,
Δυστυχώς για άλλη μια φορά βρέθηκα ενώπιον δυσμενών καταστάσεων – αποφάσεων για την ποιότητα ζωής των κατοίκων αυτής της πόλης καθώς και της πανίδας του τόπου μας.
Κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στις 21/12/2015 με θέμα «Λήψη απόφασης για την επίλυση του αποχετευτικού» (ΒΡΑΥΡΩΝΑ – ΧΑΜΟΛΙΑ), διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι κάποιοι, και είναι συγκεκριμένοι αυτοί!!! δεν θέλουν την ανάπτυξη του τόπου.
Παρόλες τις αντιδράσεις από δημοτικούς συμβούλους με θέση – άποψη – τεκμηρίωση, αλλά και τις σφοδρότατες αντιδράσεις μεγάλης μερίδας συντοπιτών μας που παρακολουθούσαν το δημοτικό συμβούλιο, ο Δήμαρχος και μεγάλο τμήμα των δημοτικών συμβούλων απεφάνθησαν την τέλεια καταστροφή του φυσικού μας πλούτου και κατ’ επέκταση της ίδιας μας της ζωής.
Νιώθω μόνος…
Νιώθω να μάχομαι απέναντι σε τεράστια συμφέροντα ως ένας απλός και γνήσιος ρομαντικός.
Θεωρούσα ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημήτρη Μάρκου είναι άνθρωποι σαν εμένα, είναι δημότες σαν όλους εμάς και ενδιαφέρονται για το καλό του Δήμου μας.
Κατέληξα στο "ματαιότης, ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης".
Δέχθηκα αφόρητη πίεση τόσο εγώ, όσο και μέρος δημοτικών συμβούλων γιατί εναντιώθηκα στο «επαίσχυντο».
Απειληθήκαμε με κλείσιμο του δήμου γιατί δεν συμφωνήσαμε.
Απειληθήκαμε για τεράστια πρόστιμα στο δήμο.
Δεχθήκαμε απειλή από τον ίδιο το Δήμαρχο για απώλεια του ΕΣΠΑ όταν ο ίδιος ο Δήμαρχος έχει έγγραφο από της 12-3-2011, που λέει ότι οποιαδήποτε αλλαγή στο είδη αποφανέν έργο μας θέτει εκτός ΕΣΠΑ. (Απόσπασμα στο τέλος...)
Τι άλλο θα σκεφτούν όλοι αυτοί;
Τι άλλο θα καταστρέψουν;
Δεν βλέπουν;
Δεν αισθάνονται ότι με αυτές τους τις αποφάσεις, καταστρέφουν τον τόπο μας, τη ζωή μας και κατ’ επέκταση τη ζωή των παιδιών μας;
Νιώθω τεράστια απογοήτευση ενώ υπάρχει η απόφαση από το 1987 για την Ψυτάλλεια, ενώ ο Δήμος μας μπορεί και πρέπει να μείνει καθαρός, δημιουργικός, παραγωγικός, όλοι αυτοί ζητούν την καταστροφή του.
Νομίζω ότι θα πρέπει πια οι δημότες και όσοι από τους δημοτικούς συμβούλους ενδιαφέρονται πραγματικά γι’ αυτόν τον Δήμο, αυτόν τον τόπο, θα πρέπει να ενωθούμε.
Να ενωθούμε για να φτιάξουμε αυτό που θα παραδώσουμε αύριο.
Σας καλώ όλους να μας στηρίξετε ώστε να τελειώσει πια αυτή η κατάντια, αυτό το ξεπούλημα, αυτό το επαίσχυντο βρώμικο παιχνίδι εις βάρος της ζωής όλων μας.

Σας παραθέτω τα αντίστοιχα έγγραφα:



8 σχόλια:

  1. Εκτός απ΄όλα τα άλλα, δεν ξέρεις και να διαβάζεις και να κατανοείς αυτά που διαβάζεις ! Το έγγραφο που επισυνάπτεις υποστηρίζει την κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και πουθενά αλλού. Δεν εγκρίνει χωροθέτηση σε άλλο σημείο. Αν αυτό θέλεις, ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι, μπράβο σου, φροντίζεις για το καλό μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρηστο πτοησε πολεμα , σιγουρα χανουν αυτοι που δεν πολεμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο δήμαρχος ακόμα και τώρα αγωνίζεται σκληρά για Ψυττάλεια αλλά είναι τραγικά δύσκολα τα πράγματα αφού η κυβέρνηση του πάει κόντρα, το ΚΕΛ το υπέγραψε για την περίπτωση που δεν θα υπάρχει καμιά ελπίδα πρέπει να τον στηρίξουμε και να είμαστε συνέχεια στο πλευρό του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βεβαια πρεπει αρκει να ανακαλεσει την ψηφιση ΚΕΛ στον δημομας και να δηλωσει οτι δεχεται μονο ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ

      Διαγραφή
  4. Αυτο το κοπροσκυλο εγκληματια ληστη θα τον στηριζαμε αν μας κατεβαζε στην ΠΙΣΤΑ του ΕΛ.ΒΕΛ. η αν ζητουσε κατι απο εμας.αυτος ο ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ ΜΠΙΝΙΑΡΗΣ το μονο που θελει ειναι να παιρνει τον μισθο του κ τα λαδια του.Θα τον φυτεψουμε σε βορο για απολυτη στηριξη.Μονος του ο ΨΕΥΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ομολογει οτι εινι ΠΟΛΙΤΙΚΟ θεμα το ΚΕΛ .Ο ΑΡΛΡΚΙΝΟΣ κ ολοι οσοι ψηφισαν σκατα στην θαλασσα ΟΛΟΙ να πνιγουν στο βοθρο που υπογραψαν επισημα πια.ΜΠΙΝΙΑΡΗ τελειωσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξέρετε ακόμα και τον αγωγό που υπέγραψαν πριν απο 3 χρόνια Παλλήνη - Ψυττάλεια ακόμα και αυτόν πάνε να ακυρώσουν εσείς συνεχίζετε να βρίζετε τον Δημήτρη Μάρκου λες και όλα είναι στο χέρι του ή πρόκειται για μια τοπική δημοτική πλατεία στην Λούτσα. Μπράβο στον κύριο δήμαρχο είναι ο μόνος που αντιστέκεται ακόμα αυτό του το έχουν αναγνωρίσει οι αφορισμοί απο τον καναπέ χωρίς καμιά πρόταση δείχνουν απλά εμπάθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδαμε πως πουλησε την παραλια,πως αρπαξε 1εκτ. ευρω με τον Γιαννατο για το ΚΗΦΗ πως πουλησαν τα γηπαεδα παλι με το λαμογιο Γιαννατο γιατι τα σκατα σου πεφτουν λιγα τι αλλο θες για να τους σκοτωσεις? να σε πουλησουν σκλαβα?

      Διαγραφή
  6. ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΝΑΣ ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΕΔΩΣΕ 500ΧΙΛ€ ΣΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ Κ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΜΑΖΙ,11 ΤΟΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟΥ,ΠΟΛΗΣΕ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ?ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΗΣΤΡΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΣ ΤΟΥΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΕΙ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΛΕΚΤΙΚΟ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΚΕΛ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΟΦΗΣΑΝ ΣΑΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου