Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Αξιόλογη Εκδήλωση: «Αρχαίο Δράμα και Σύγχρονη Εκπαίδευση» - 2016 - Video

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση: «Αρχαίο Δράμα και Σύγχρονη Εκπαίδευση» - 2016 - Video
Ο πρόεδρος κ.Σπ.Καραπιδάκης και μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου «Η Εποπτεια» ήταν προσκεκλημένοι και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Οργανισμός για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας.
Η εκδήλωση είχε θέμα: «Αρχαίο Δράμα και Σύγχρονη Εκπαίδευση».
Πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΧΙΛΤΟΝ», στην αίθουσα «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ Β», το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016.
Οι ομιλίες ήταν πολύ ενδιαφέρουσες και μεστές και αξίζει να τις παρακολουθήσετε:




Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος του Οργανισμού για την Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας, Καθηγήτρια Αριστέα Τόλια.

Ευφημία Αττανάση, Φιλόλογος στο Σχολείο του Melpignano-Corigliano d' Otranto, της Ιταλίας, με θέμα : «Η εκπαιδευτική αξία της Ελληνικής Τραγωδίας»






Δρ Χοσέ Λουίς Ναβάρρο, Κλασικός Φιλόλογος, τ. Πρόεδρος της Euroclassica, με θέμα : «Το Αρχαίο Δράμα στα Λύκεια της Ισπανίας : Μαθήματα, Δραστηριότητες, Παραστάσεις...»




Δρ Αθανάσιος Μπίντας, ομ. Καθ. του Παν/μίου Νις της Σερβίας, τ. Πρόεδρος στο "Φεστιβάλ" Ολύμπου, με θέμα : «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ, Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος»






Δρ Μυράντα Παππά, Υπεύθυνη γραφείου Καινοτόμων δράσεων στην ΔΙΔΕ Πιερίας, με θέμα : «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ, Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος».




Ομιλία του τέως Πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Β. Φίλια και προέδρου του Σωματείου «Ελληνική Γλωσσική Κληρονομιά»


Συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις και τοποθετήσεις.




Η anatakti.gr παρευρέθηκε ως χορηγός επικοινωνίας του Πολιτιστικού Επιμορφωτικού Σύλλογος «Η Εποπτεια» (Λυπούμαστε για τον ήχο, αλλά η ακουστική του χώρου δεν ήταν ότι καλύτερο)


2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια στον Συλλογο, τον Προεδρο και τα μελη του Δ.Σ. Μακαρι νε έχουμε τέτοιες εκδηλώσεις και στην πολη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα ήταν να φέρουν κάποιον από αυτούς και στην Αρτέμιδα διότι όπως αντιλαμβάνομαι πρόκειται για πολύ αξιόλογα πρόσωπα. Όταν βάλλεται η γλώσσα, βάλλεται το έθνος!!!

      Διαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου