Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Συνεδρίαση ΔΣ Μαρκοπούλου για την Αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου & Σπάτων-Αρτέμιδος

Η χωροθέτηση του Βιολογικού Καθαρισμού των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος, από την στιγμή που η θέση
Λακαθέλα απορρίφθηκε από την διυπουργική επιτροπή, απασχολεί όχι μόνο τους δύο δήμους αλλά και όμορους όπως αυτόν του Μαρκοπούλου.




Από την στιγμή που δεν έχει ληφθεί η οριστική απόφαση, και με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά, στο Δήμο Μαρκοπούλου συγκαλούν ειδική μονοθεματική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα την επιρροή των τελικών αποφάσεων, σχετικά με την Αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος, στον Δήμο Μαρκοπούλου.Αναλυτικά η πρόσκληση για το ΔΣ αναφέρει:
Ειδική μονοθεματική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου, για την επιρροή των τελικών αποφάσεων, σχετικά με την Αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος, στον Δήμο Μαρκοπούλου.
Αγαπητοί Συμπολίτες,
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, εν όψει της λήψης των τελικών αποφάσεων, για την Αποχέτευση των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων-Αρτέμιδος και ιδιαίτερα για την χωροθέτηση του Αποδέκτη του σχετικού Βιολογικού Καθαρισμού, η οποία πιθανολογείται, ότι μπορεί να έχει σχέση με τα διοικητικά όρια του Δήμου Μαρκοπούλου, συγκαλεί ειδικό μονοθεματικό Δημοτικό Συμβούλιο, την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 8:00μ.μ., στην Αίθουσα Δημοτικών Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, για συζήτηση και λήψη απόφασης, επί των ανωτέρω εξελίξεων!
Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο συμπολίτη, να παρακολουθήσει αυτή την ειδική μονοθεματική Δημοτική Συνεδρίαση, δεδομένου του κρίσιμου και επείγοντος χαρακτήρα, των εξελίξεων.
Στην ειδική αυτή Συνεδρίαση, θα κληθούν να παραστούν, όλοι οι Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής, κος Πέτρος Φιλίππου και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Αν. Αττικής.

www.irafina.gr

1 σχόλιο:

  1. Μήπως οι Σπαταναίοι και οι Αρτεμισιώτες θα πρέπει να τους αλλάξουμε την πίστη στις καταγγελίες για τον αγωγό της αποχέτευσής τους που θα ρέει στα σύνορά μας και να τους ζητήσουμε ανταποδοτικά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου