Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

American Conference 2016 - Εξαιρετική η εμφάνιση της Ελεάννας Κουτσουβέλη

Την περασμένη εβδομάδα, 17-20 Φεβρουαρίου 2016, η αθλήτρια του Νηρέα και φοιτήτρια του πανεπιστημίου του Χιούστον, Ελεάννα Κουτσουβέλη, έκανε στην πρώτη της εμφάνιση εξαιρετική εντύπωση στους περιφερειακούς κολυμβητικούς αγώνες αμερικάνικων πανεπιστημίων. 
Τόσο στις 200 γιάρδες (0,92 του μέτρου) όσο και στις 100 γιάρδες ύπτιο κατέλαβε τις πρώτες θέσεις, βελτιώνοντας σημαντικά και το προσωπικό της ρεκόρ αλλά και επιτυγχάνοντας νέα ρεκόρ για το πανεπιστήμιό της.




Συγκεκριμένα στις 100γ ύπτιο μείωσε δύο φορές τον χρόνο με καλύτερο στον τελικό τον 54:32! 
Την ίδια μέρα διαγωνίσθηκε στις 400γ μικτή ατομική, όπου και εκεί βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ σε 4:19:70, ο οποίος της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο. 
Ο προπονητής της σχολίασε: « Ζητήσαμε πολλά από την Ελεάννα Κουτσουβέλη για σήμερα το βράδυ και αυτή τα πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο». 

Την επόμενη μέρα η Ελληνίδα αθλήτρια, αντιγράφοντας την προηγούμενη μέρα, μείωσε το ρεκόρ της και στα προκριματικά και στον τελικό, στις 200γ ύπτιο τερματίζοντας στην 1η θέση με 1:56;15. 
Βάση των επιτυχιών της, η Ελεάννα, βαθμολογήθηκε ως η 2η καλύτερη κολυμβήτρια των αγώνων! 
Ήδη στο πρώτο μόλις 6μηνο από τη έναρξη των σπουδών της στο Χιούστον η Ελεάννα έχει επιτύχει συνεχή βελτίωση στις κολυμβητικές της επιδόσεις ενώ παράλληλα διατηρεί υψηλή βαθμολογία στα μαθήματά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου