Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδας: Υπόμνημα για τα προβλήματα του Αθλητισμού



Τη Δευτέρα 29/1 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδας σύσκεψη με τον Περιφερειακό Σύμβουλο και υπεύθυνο για θέματα Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής κ. Σπύρο Πάντζα.
Συμμετείχαν η επικεφαλής της ΔΗΡΙΖΑ, Δημοτική Σύμβουλος κ. Λία Ντελάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρ Τσαντήλας και μέλη του συντονιστικού της Ο.Μ.. Σπάτων-Αρτέμιδας.






Μετά την εισαγωγή του θέματος από το συντονιστή της Ο.Μ Λουκά Μαργέτη, που έκανε την εισαγωγή του προβλήματος και την περιγραφή των καθημερινών προβλημάτων των αθλητικών συλλόγων, από την κ. Χαρά Μωραϊτοπουλου (ταμία του αθλητικού συλλόγου ΕΑΟΣ), έγινε περιγραφή των αθλητικών χώρων από το δημοτικό σύμβουλο κ. Χρ Τσαντήλα και στη συνέχεια συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
  • Η έλλειψη αθλητικών χώρων της Αρτέμιδας
  • Η ολοκλήρωση του κλειστού γηπέδου στην θέση Μαζαρέκο Σπάτων
  • Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στα Σπάτα
Στην συζήτηση, έγινε ανταλλαγή απόψεων και παραδόθηκε στον περιφερειακό σύμβουλο κ. Σπ. Πάντζα υπόμνημα που διαμορφώθηκε από τη συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ Σπάτων-Αρτέμιδας με τους περισσότερους αθλητικούς φορείς της περιοχής μας (Αήττητος Σπάτων, ΑΟ Άρτεμις, ΕΑΟΣ, ΑΟΚΣ, Ορειβατικός Συλλογός Σπάτων, Γαία, ΙΟΑΘΑ)

Αρτέμιδα 1/3/16

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΠΑΤΩΝ - ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου