Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: Η Ψυττάλεια δεν συμφέρει τον Δήμαρχο

Πρώτη δημοσίευση: 16/4/2016
Μετά από απαίτηση πολλών Δημοτικών Συμβούλων, και πρόσκληση  στην ΕΥΔΑΠ, στις 14/4/2016 μπορέσαμε να έχουμε μια συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, κ. Κωνσταντίνο Βουγιουκλάκη, ο οποίος είναι & Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργων. Ενημέρωσε θεσμικά για το  αποχετευτικό, τους Συμβούλους του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου  Σπάτων-Αρτέμιδος.  (Λια Ντελάκη, Άννα Ραφτοπούλου, Χρήστος Μαρλαντής, Χρήστος Τσαντήλας, Σωτήρης Δούρος, Κυριάκος Μωρακέας)
Στην συνάντηση αυτή διαπιστώσαμε με μεγάλη μας έκπληξη ότι κανένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους της Συμπολίτευσης δεν είχε έρθει, ούτε καν ο Δήμαρχος.




Είναι σκανδαλώδες, αυτοί που έχουν την εξουσία να διαχειρίζονται τόσο σοβαρά θέματα του Δήμου, να απέχουν από τέτοιες κρίσιμες συναντήσεις. Αυτό ήταν μια κίνηση που τραυμάτισε για άλλη μια φορά την αξιοπιστία του Δημάρχου και όλης της Δημοτικής Αρχής. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε, μετά  από αυτήν την ενημέρωση, αυτό που ενδόμυχα πιστεύαμε ότι στην πραγματικότητα, άλλα λέει στο Δημοτικό Συμβούλιο και άλλα κάνει!!!!!!!.

Σε αυτή την συνάντηση με τον Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ μας επιδείχθηκε έγγραφο το οποίο απευθύνεται στον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδος, Δ.Μάρκου, το οποίο αναφέρει ρητά ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνουν δεκτά αυτά που λέει ο Δήμαρχος. Του έχει γνωστοποιηθεί και έχει συμφωνήσει, εγκατάλειψη της λύσης, σύνδεση με την Ψυτάλλεια.
Το μόνο που τον απασχολούσε όλον αυτό τον καιρό είναι πως θα κρύψει και θα διαχειριστεί το πολιτικό του κόστος. Δημιούργησε  έτσι  μια κοροϊδία, που συνεχίστηκε ακόμη και στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε τις 13/4/2016.  
Σε ερώτηση της Άννας Ραφτοπούλου σχετικά με το προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας, Πικερμίου που πρόκειται να γίνει την Παρασκευή, 15/4/2016, και στο οποίο θα υπάρχει θέμα για χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι είπε: "Θα πάθετε πλάκα από την έκπληξη, από τις ραγδαίες εξελίξεις και από τα ωραία πράγματα που ΕΓΩ κανονίζω!" και μάλιστα στην συνέχεια ρώτησε την κα Ραφτοπούλου: «Δεν είστε και εσείς, όπως και εγώ, υπέρμαχος για την σύνδεση με την Ψυτάλλεια;» 
Και η κα Ραφτοπούλου τον διαβεβαίωσε ότι είναι υπέρ και ότι θα βοηθήσει σε ότι χρειαστεί για την επιτυχία του και τόνισε ότι για αυτό το σκοπό αγωνιζόμαστε. (Όλα αυτά μπορεί να επιβεβαιωθούν από τα απομαγνητοφωνημένα πρακτικά της συνεδρίασης)
Οι ισχυρισμοί αυτοί και οι διαβεβαιώσεις του Δημάρχου, τελικά αποδεικνύονται μια τεράστια φούσκα.  Στην χθεσινή συνεδρίαση στην Ραφήνα, πάρθηκε ξανά απόφαση εν αγνοία μας,  για ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι,  χωρίς ο δήμαρχος μας, για  μια  ακόμα  φορά, να μας έχει ενημερώσει. ΠΟΤΈ μα ΠΟΤΈ δεν πάλεψε για  λύση του αποχετευτικού  και την σύνδεση με την Ψυτάλλεια........

 Κάνει συνεχείς συναντήσεις ΜΟΝΟ για το πως θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα το πολιτικό κόστος. Λες και υπάρχει περίπτωση να ξανακερδίσει  τις εκλογές!!!!!!!!

Έτσι δικαιολογείται η  φαινομενική  αναποφασιστικότητά του και το γεγονός, ότι δεν παίρνει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Ψυττάλεια.    
Έτσι εξηγούνται τα πισωγυρίσματά του και τα τόσο αντιφατικά έγγραφα που έχει υπογράψει σε όλο αυτό το διάστημα.
Επαληθεύονται όλα όσα πιστεύαμε, όλοι εμείς που ήμασταν δίπλα του στις προηγούμενες εκλογές, ότι ποτέ δεν πίστεψε σε αυτή την λύση, δεν πίστευε ότι μπορεί να έχει επιχειρήματα που να πηγάζουν από ορθό πολιτικό ανάστημα που χρειάζεται για να αντιμετωπίσει την αλήθεια. 

Το μόνο που τον ενδιέφερε τελικά όλο αυτόν τον καιρό , ήταν πως θα βολευτεί στην θέση του Δημάρχου για να παίρνει το μισθό του  και να περάσει μια ανώδυνη, για το προσωπικό του γόητρο, πενταετία.  Ντροπή του!!! 
Ασύστολα ψέματα για καθαρισμό της θάλασσα αφού θα  έχουμε αγωνιστεί για  την σύνδεση με την Ψυτάλλεια. 
Κοροϊδεύοντας με κάτι Λακαθέλες τους Δημότες που αγωνιούν,ενώ μιλάει με την ΕΥΔΑΠ, εδώ και μήνες,  για κατασκευή ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Πατήστε στην εικόνα για μεγέθυνση
Και τελικά έρχονται τα έγγραφα να πιστοποιήσουν ότι, όλον αυτό τον καιρό έχει συνομολογήσει, υπογράψει, αποδεχθεί και του  έχει και επίσημα γνωστοποιηθεί, συζητάει και διαπραγματεύεται,  την υλοποίηση της χωροθέτησης  στο  Πλατύ Χωράφι.
Είναι ντροπή να  μας έχουν  γεμίσει με τόσα ψέματα και μπαρούφες και να συνεχίζεται να το παίζουν Δημοτική Αρχή  που "ενδιαφέρεται"!  
Ο Δήμαρχος με τις αποφάσεις του να απαξιώνει τις περιουσίες μας  και να μετατρέπει τον Δήμο μας στην χειρότερη περιοχή της Ανατολικής Αττικής και αντί να μετατρέψει την Αρτέμιδα σε πόλη στολίδι,  να την γυρίζει στις παλιότερες εποχές της υποβαθμισμένης Λούτσας.!!!!!

Προσωπικά θέλω να δω τα "γατάκια επαναστάτες", γιατί για "γατάκια" πρόκειται... δημοτικούς συμβούλους του , τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι,  ποια στάση θα κρατήσουν. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όταν θα τους φτύνουν, δεν θα είναι για να μην τους ματιάσουν!!!!!!!!!!!!!!

Υπάρχει και η ώρα του "ταμείου"!!
Και μπορεί να βγήκαν με τον Δημήτρη κοροϊδεύοντας το εκλογικό σώμα και με τις ψήφους πέντε κολλητών, αλλά η απαξίωση και η κατακραυγή θα τους "φάει" με την απόφασή τους να στηρίξουν το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι!
 Το μόνο που τους σώζει είναι να έχουν κανένα κτηματάκι εκεί, στο Πλατύ Χωράφι, μπας και κονομίσουν με την απαλλοτρίωση,  διαφορετικά ούτε από το  αεροδρόμιο δεν θα μπορούνε να περάσουν.

14 σχόλια:

  1. είναι κοινό μυστικό ότι στον Δήμο μια μικρή παρέα υπαλλήλων και συζύγων κάνει ότι θέλει χωρίς να μπαίνει στον κόπο να συζητά τα προβλήματα αλλά μόνο να σχολιάζει στο fb.
    Η Δημοτική αρχή αποφασίζει μόνη της ελέω Θεού και οι δημότες μαθαίνουν όταν είναι ΑΡΓΑ και εδώ είναι οι ευθύνες της ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ πού δεν είναι ΔΥΝΑΜΙΚΗ στην ώρα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο δήμαρχος σας πούλαγε φούμαρα για να τον ψηφίσετε, όπως έκανε και ο προηγούμενος, και όπως κάνει και η Ραφτοπούλου τώρα.
    Ζητάνε και καλά σύνδεση με την Ψυττάλεια. Δηλαδή ζητάνε να αναλάβει το έργο η ΕΥΔΑΠ. Η ΕΥΔΑΠ όμως που είναι ο αρμόδιος, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να το αναλάβει, και αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
    Διαπραγμάτευση ως προς τί να γίνει, και με ποια βάση.
    Αν ήθελε ο οποιοσδήποτε να προτείνει έστω και την τελευταία στιγμή μια σοβαρή εναλλακτική, θα πρότεινε έστω σύνδεση με ΚΕΛ Μαρκοπούλου. Αλλά τώρα δεν έγινε σχεδιασμός ούτε και γι' αυτό.
    Καραγκιοζιλίκια, τρομολαγνία για συσπείρωση εύκολης εκλογικής πελατείας, και τελικά κάθε τετραετία το ίδιο έργο, με άλλους πρωταγωνιστές. Μείναμε οι μόνοι ούγκανοι χωρίς βιολογικό καθαρισμό και αποχέτευση πανελλαδικά.
    Τουλάχιστον έχουμε τα "καθαρά νερά" της Λούτσας, που κάθε χρόνο βρωμίζουν όλο και περισσότερο από τα λύματα των βόθρων.
    Αν κάποιος θυμάται την κατάσταση των νερών κάτω από το Club Med πριν από 6 χρόνια, και πώς είναι τώρα, θα καταλάβει για ποιο πράγμα μιλάω.
    Και το παρόν μπλογκ είναι συνυπεύθυνο για την παραπληροφόρηση, και την τραγική μας κατάσταση.
    Ελπίζω να αναλάβετε να μας πληρώσετε το πρόστιμο που θα μας φορτώσουν και τους λογαριασμούς μας από τα βοθρατζίδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ΚΕΛ που πιστευεις οτι θα ριχνει τα λυματα; και τωρα θα ειναι 4 πολεων μαζι πανεξυπνε. το εαν τα μαγαζια της παραλ.δεν εχουν ουτε βοθρους η ταχν.υπηρεσια τι κανει; οι Δημοτικη αρχη; και απο που εχεις πληροφοριση οτι η ΕΥΔΑΠδεν θελει το εργο!!!εδω θα κανει το τοπικο εργο η ΕΥΔΑΠ και ολοι εχουν σαλταρει γιατι δεν θα κανουν αυτοι τις συνδεσεις.....δηλ ''μασα'' ετσι φιλε μου πηγενε να τους παρηγορισεις

      Διαγραφή
  3. Καλά πού πήγε η ανάρτηση της Ραφτοπούλου ;Αρχηγός στην ΑΝΑΣΑ ο κύριος φυτώριους; Μαρλαντή δεν μας λες τι ετοιμάζεις ; Και με ποιόν; Αννα σε προδώσαν οι φίλοι σου.Βγήκαν σύμβουλοι από σένα και τώρα ,άντε γειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξαφνικά ξυπνήσατεεεε; Σας κάλεσε η ΕΥΔΑΠ να σας πει ότι δεν θέλει την Ψυττάλεια; Βάρκα στα βαθειά νερά ο Μαρλαντής.Τόσο καιρό τι σας λέει ο Δήμαρχος ; Κανένα σύμβουλο από την αντιπολίτευση δεν κάλεσαν και μη λέτε ψέμματα. Κάλεσαν όσους δεν ασχολήθηκαν ποτέ, για να κάνουν μονόλογο.Και για πες Μαρλαντή , μήπως σε πείσανε ;Ρωτάω.Γιατί και οι τοίχοι έχουν αυτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Μαρλαντάκος πήγε στο ραντεβού που του έκλεισαν άλλοι και λογικό είναι να προσπάθησε η ΕΥΔΑΠ να τον στρέψει ενάντια στον Δήμαρχο για να πιεστεί από παντού και να ενδώσει πλήρως. Ο δε Μαρλαντάκος προβληματίζεται λέει τώρα πως θα πείσει την Ραφτοπούλου να εγκαταλείψει τη θέση για Ψυττάλεια. Τόσο καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξαφνικα φανηκε ποσο απατεωνας ειναι ο Δ.Μαρκου καποιοι το ξεραμε απλα το εμαθες κ εσυ ηλιθιε που θελεις να σου πληρωσουμε το βοθρατζιδικο.Ο Δ.Μαρκου δεν απαιτησε να παει Ψυτταλεια γιατι τα λεφτα που θα φαει με το ΚΕΛ ειναι παρα πολλα.Η ΕΥΔΑΠ δεν σε ενδιαφερει τι λεει τι κανει ο λασπωμενος σκατατζης Δ.Μαρκου μας ενδιαφερει ειχε παρα πολλους τροπους να παει Ψυτταλεια παλια ηταν φυλακες του Π.Ναυτικου αλλα του ειπανε φιλικα αν θελεις Ψυτταλεια επειδη εκλεισαν εκει οι φυλακες μπορουμε να σε στειλουμε στον Κορυδαλο κανε το ΚΕΛ να μεινεις και Δημαρχος και να βγαλεις πολλα λεφτα.Αυτο το γεροντακι 45χρονων ο Δ.Μαρκου ουτε να ανοιξει πορτα δεν μπορει να μιλησει στην ΔΟΥΡΟΥ πειστικα οτι την απειλει ευθεως θα μπορουσε? οι φυλακες εχουν χωρο για τον Δ.Μαρκου κ τον περιμενουν για παλια εγκληματα και τα νεα που κανει σαν Δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πήγανε όλοι οι τουρίστες- σύμβουλοι του δήμου, να ακούσουν την ΕΥΔΑΠ. Και το λέτε χωρίς ντροπή.Κανένα δεν προσκαλέσατε από την συμπολίτευση με αντίθετη άποψη. Ψεύδεσθε. Κάνετε τουρισμό στον δήμο και κοροιδεύετε τους δημότες. Έχετε συμβούλιο και αράζετε στις καφετέριες.Τι καινούριο μας λές ρε Μαρλαντή ; Πρόσεξε γιατί τα γατάκια ξέρεις πώς παίζουν με κάτι ποντικάκια σαν και σένα ; Ούτε καν αρουραίος των χωραφιών δεν είσαι . Ποντικάκι , γιαυτό πηδάς πρωτος από το καράβι της Ραφτοπούλου που βουλιάζει.Αλλά δεν εχεις και τα κότσια να της το πεις κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν νοιαζει τους Δημοτες εαν ο. Μαρλαντης ειναι γατακι ή ποντικος δεν ασκει εξουσια. Αυτοι που την ασκουν να κοιταξουν να βρουν λυση την υποσχεθηκαν. Αυτος απλως θα παρακολουθει οταν αρχισει το κραξιμο. Βρητε λυση!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απ΄ότι καταλαβαίνω εγώ με αυτά που διαβάζω εδώ, είναι ότι ο Μαρλαντής, ο Δούρος και κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν άλλο κόμμα. Πάει η Ραυτοπούλου, εγκαταλείφτηκε και βούλιαξε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλλον δεν ξερεις ολο το σεναριο σου λειπουν κομματια. Θα φανει τι τι θα γινει απο τον Σεπτεμβριο που θα γινει η σφαγη για τις θεσεις των προεδρων πολιτιστικου αθλητικου και των αντιδημαρχων. Ο Δημητρης μεχρι στιγμης παει απατος πιστευουν καποιοι και καποιες οτι θα τους σωσουν τα fb. Ακομα και οι συμβουλοι του ειναι νευριασμενοι και δεν λενε καλη κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΝΤΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΟΝ ΟΕΑΔ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΒΑ Κ ΕΚΑΝΕ ΗΔΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙ ΤΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΔΕΙΑ Κ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ 500.000€ ΠΗΡΕ ΜΑΥΡΑ ΠΕΡΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΛΟΥΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΡΧΗΣΟΥ.300.000€ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΤΟ ΕΡΙΞΕ.ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ 80% Ο ΨΕΥΤΗΣ 20% ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΡΗΓΜΕΝΟ.Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΜΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ Κ Ο ΝΕΟΝΑΖΙ Ο ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ Ο ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΙΔΙΟ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΑΡ ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ.Η ΑΝΝΑ ΚΤΙΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΑΡΧΗΓΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΧΑΜΟΣ ΙΣΙΩΜΑ-ΑΝΗΦΟΡΑ-ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κε ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΔΕΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΙΣ . Ο ΘΕΙΟΣ Λ..... ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Α Ρε Χρηστο ποσο δικαιο ειχες? Οι ανθρωποι ειναι αστειοι ΚΡΙΜΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου