Σάββατο 7 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ, ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ - 12ο Εαρινό Φεστιβάλ Θεάτρου

Ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος χαιρετίζει το γεγονός με τα ακόλουθα:
Η αυλαία του Εαρινού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού θεάτρου του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος ανοίγει για δωδέκατη
συνεχόμενη χρονιά φέτος. Ο θεσμός αυτός που σκοπό έχει να προάγει τον πολιτισμό μέσω του θεάτρου γίνεται κάθε χρόνο δυνατότερος υπερπηδώντας τα εμπόδια της καθημερινότητας, παραβλέποντας τους δύσκολους καιρούς τους οποίους βιώνουμε.
Οι ερασιτεχνικοί θίασοι, μέσω της αστείρευτης χαράς τους για δημιουργία, αποτελούν πηγή έμπνευσης στέλνοντας μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Αυτή η θεατρική συνάντηση είναι μια απόδειξη πως ο πολιτισμός είναι βασική προτεραιότητα της Δημοτικής δράσης και ταυτόχρονα αναδεικνύει το Εαρινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ως ένα πολιτιστικό γεγονός που η αντοχή στον χρόνο το έχει καθιερώσει ως θεσμό στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.
Ευχαριστούμε θερμά τους δημιουργούς και τους πρωτεργάτες αυτής της θεατρικής συνάντησης.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την συμμετοχή σας.
Είστε μια νότα χαράς και ελπίδας.
Ο Δήμαρχος
Μάρκου Σπ.Δημήτριος
Η Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος, κα Ιωάννα Α.Μωραϊτη καλωσορίζει την εκδήλωση:
Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε και φέτος, για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά τους ερασιτεχνικούς θιάσους της Ανατολικής Αττικής που λαμβάνουν μέρος στο Εαρινό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου.
Θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Σπάτων, Αρτέμιδος, Μάρκου Δημήτριο για την στήριξη του μακροχρόνιου αυτού θεσμού, όπως επίσης και τους Κανδαράκη Παρασκευή, Γεωργία Φουσέκη και Γλαβά Ανδρέα για την επιμέλεια και οργάνωση της ξεχωριστής αυτής γιορτής, καθώς και κάθε ερασιτεχνικό θίασο που με αμείωτο ενδιαφέρον και σκληρή δουλειά συμμετέχει κάθε χρόνο εθελοντικά στο Φεστιβάλ. Όμως θέλω να ευχαριστήσω και τους θεατές που με αμείωτο ενδιαφέρον κάθε χρόνο παρακολουθούν τον θεσμό αυτό, δυναμώνοντας και αναδεικνύοντας τον σε πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς. Το θέατρο αποτελεί τροφή για την ψυχή και αυτός είναι και ο σκοπός του Εαρινού Φεστιβάλ θεάτρου, να αποτελεί πηγή έμνευσης και δημιουργίας αφήνοντας τους θεατές του πλουσιότερους.
Επιθυμία, ελπίδα και προσπάθεια κάθε μέλους του Δ.Σ. του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «Ο ΞΕΝΟΦΩΝ» του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος είναι να διατηρήσει και να εξελίξει το θεσμό αυτό.
Με εκτίμηση,
Μωραϊτη Α. Ιωάννα
Το Σάββατο, η αυλαία ανοίγει, πρώτη παράσταση από τους Σκηνοβάτες, θεατρικό εργαστήρι Σπάτων " Έγκλημα στα παρασκήνια". Να είστε όλοι εκεί!!!!!!!!

Ζητούμε συγνώμη για πιθανά λάθη, αλλά τα κείμενα πληκτρολογήθηκαν από την εικόνα της πρόσκλησης, όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο Facebook.
Η νέα Δημοτική Αρχή δεν εκδίδει ηλεκτρονικά Δελτία Τύπου για τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον Δήμο και δεν αποστέλλει καμία ενημέρωση στα τοπικά ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου