Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ από τον Συμπαραστάτη του Δημότη Σπάτων – Αρτέμιδος

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τα «σκοτεινά» σημεία του προωθούμενου έργου ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Ο Συμπαραστάτης του Δημότη Σπάτων, Αρτέμιδος, Χρήστος Ποθουλάκης, στις 4.5.2016, συνέταξε ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ & ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά της υπ' αριθ, 100/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ραφήνας, Πικερμίου. Αποκαλύπτει τα «σκοτεινά» σημεία του προωθούμενου έργου ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι. Στοιχεία τα οποία αποσιωπούν διαχρονικά οι κρατικοί παράγοντες, η ΕΥΔΑΠ και τα παπαγαλάκια τους...
Ο Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Σπάτων, Αρτέμιδος Δήλωσε: «Θεωρώ ότι η  Προσφυγή έχει νομικό έρεισμα»




Ο Δήμαρχος Σπάτων, Αρτέμιδος -Δ.Μάρκου- δήλωσε: «Η Προσφυγή έγινε αποδεκτή από τη Δημοτική Αρχή ως ευρισκόμενη στο πλαίσιο των αποφάσεων του Δ.Σ. Σπάτων – Αρτέμιδος και του νόμου, γι’ αυτό διαβιβάστηκε στον Ελεγκτή Νομιμότητας»
Την καταγγελία αυτή (34 φύλλα) έγινε αποδεκτή από την Δημοτική Αρχή, ως ευρισκόμενη στο πλαίσιο των αποφάσεων του Δ.Σ. Σπάτων-Αρτέμιδος και του νόμου και την Διαβίβασε  στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής (Ελεγκτή Νομιμότητας) Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής λειτουργίας.

Δημοσιεύουμε το Διαβιβαστικό της Δημοτικής Αρχής και ολόκληρη την ΠΡΟΣΦΥΓΗ του ΣτΔΕ. (Για να διαβάσετε άνετα πατήστε στον σύνδεσμο)


ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣτΔΕ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦ 100_16 Ρ-Π

8 σχόλια:

  1. κ.Ποθουλάκη δυστυχώς μόνος παλεύεις με τα αρπαχτικά, σύμβουλοι και τοπικοί άρχοντες θεωρούν 'ευκαιρία' την επιδότηση των κελ με αποτέλεσμα όπου υπάρχει δήμος να σχεδιάζουν και ένα κελ για το καλό 'μας' αυτός είναι και ο λόγος που μόνο επιφανειακά σε στηρίζουν ενώ υπογράφουν τα αντίθετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη αλήθεια γράφεις 7:33 πμ. Κάπως έτσι ένιωσα και εγώ διαβάζοντας την προσφυγή του κ. Συμπαραστάτη, που πάντα τον «φτύνουν» οι ιθύνοντες. Μα το θεό τον λυπάμαι πολλές φορές αυτόν τον άνθρωπο. Και βέβαια συμφωνώ ότι τον στηρίζουν επιφανειακά για να μην πω ότι τις πιο πολλές φορές δεν τον στηρίζουν καν. Όμως την κρίσιμη αυτή στιγμή που ο Συμπαραστάτης ΜΑΣ βγαίνει αξιοπρεπώς για μια ακόμα φορά και υπερασπίζει το νόμο και εμάς, με μηνύσεις και προσφυγές, εμείς τι πρέπει να κάνουμε;
      Μήπως να συνυπογράψουμε όλοι μαζί του την Προσφυγή αυτή; Αν συνυπογράψουμε 1000 δημότες σίγουρα αυτό ενισχύει το κείμενο του Ποθουλάκη. Έτσι δεν είναι ;
      Γιατί δεν το κάνουμε λοιπόν, ώστε εμείς οι πολίτες να δώσουμε το μάθημα στα αρπαχτικά; Εμπρός λοιπόν ας αυτοοργανωθούμε οι δημότες βάζοντας στην άκρη εγωισμούς, παρατάξεις και κόμματα, να υπογράψουμε μαζί του ΤΩΡΑ. Βρείτε επαφή, τηλέφωνα (το κείμενο το έχουμε) και ξεκινάμε. Προτείνω ως «σημείο» - πόλο συνάντησής μας το blog που μας φιλοξενεί εδώ όλους, ώστε να συντονιστούμε, γιατί μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε.

      Διαγραφή
  2. Το Δημοτικό Συμβούλιο ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ

    Ο Δήμος Μαρκοπούλου, δηλώνει την πλήρη αντίθεσή του, στο πιθανό ενδεχόμενο της χωροθέτησης Αποδέκτη επεξεργασμένων λυμάτων των Δήμων Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδος, στην περιοχή «Χαμολιά», ή σε οποιαδήποτε άλλη περιοχή, που ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαρκοπούλου, όπως επίσης και στην επιβάρυνση του ως άνω Αποδέκτη, μέσω διοχέτευσης των λυμάτων, των ως άνω Δήμων για επεξεργασία, στο Κ.Ε.Λ. Κρωπίας – Παιανίας! Σε καμία περίπτωση, δεν δεχόμαστε λύση, η οποία θα επιβαρύνει περισσότερο την περιοχή μας, διότι πριν απ’ όλα, δεν υπάρχει σχετική πρόταση που να στηρίζεται τεχνοκρατικά, σε κάποια Μελέτη, η οποία να έχει γίνει και να έχει στοιχειώδη επιστημονική και τεχνική εγκυρότητα. Επίσης, κάθε περιοχή, κάθε Δήμος, θα πρέπει ο ίδιος, να φέρει τα βάρη της ανάπτυξής του! Σήμερα λαμβάνουμε μια πολιτική απόφαση, η οποία θα αποσταλεί σε όλα τα συναρμόδια Υπουργεία, στην Περιφέρεια Αττικής, στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, στον αρμόδιο Ειδικό Γραμματέα για τη Διαχείριση των Υγρών Αποβλήτων, στα Δημοτικά Συμβούλια των εμπλεκόμενων Δήμων, έτσι ώστε να γίνεται σαφές, ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ύπαρξη δεύτερου Αποδέκτη, ή επιβάρυνση του υπάρχοντος, στην περιοχή της Χαμολιάς και γενικότερα στα διοικητικά όρια του Δήμου μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://catalysis.gr/kel/BE-KEL-Aerodromio.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας πάμε στο ΚΕΛ. Δηλαδή εσείς τί περιμένατε; Ο τρόπος που πολιτεύονται οι άνθρωποι στην περιοχή είναι ο καθρέπτης της ίδιας της κοινωνίας.Αφού για να γίνεις Δήμαρχος απλά χρειάζεται να συμπεριλάβεις στο συνδυασμό σου τουλάχιστον ένα άτομο από τις μεγάλες φατρίες του τόπου. "Δεν λέω καλό το βιογραφικό σου Μαρία μου,αλλά θα ψηφίσω τον μπαρμπα Μπρίλιο γιατί έχουμε υποχρέωση". "Είναι ξάδερφος, μπατζανάκης,θείος"."Αυτός θα μου βάλει το παιδί σε δουλειά". Σε πεντάμηνη σύμβαση δηλαδή για ψίχουλα.Και γαμώ τα οράματα για τον τόπο. Έτσι λοιπόν θα βλέπετε την περιοχή να υποβαθμίζεται σταδιακά,μαζί με αυτή και τις περιουσίες σας, ωσπου θα παρακαλάτε να τις παραχωρήσετε για μερικές ψωροχιλιάδες με σκοπό να πληρώσετε τον...ΕΝΦΙΑ. Γιατί φίλοι και φίλες μου, όποια περιοχή δεν συνδέεται με τους μεγάλους σιδηροδρομικούς και οδικούς άξονες, υποβαθμίζεται και γκετοποιείται. Για παράδειγμα στο Λονδίνο, όποια περιοχή δεν είχε στάση του μετρό...απλά δεν πλησίαζες.
    Οπότε χρειάζεται να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Αν περιμένετε από το Δημοτικό Συμβούλιο θα ήθελα να σας πω κάτι πέρα από την πλάκα. Το 90% του Δημοτικού Συμβουλίου δεν γνωρίζει τί είναι το Google και το 95% δεν μιλάει καν Αγγλικά. Τόσο απλά. Καλή συνέχεια στην υπόθεση του ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοίγεις ένα σουβλατζίδικο, ανοίγεις μια καντίνα στην παραλία και γίνεσαι αντιδήμαρχος.
      Αυτό είναι το δημοτικό συμβούλιο Σπατών - Αρτέμιδας

      Διαγραφή
  5. Κύριε Ποθουλάκη, είσαι άψογος. Τώρα, με βάση την εξουσιοδότηση πολιτών, για προσφυγή και στην Ευρωπαϊκή Ένωση {εξουσιοδότηση την οποία αναφέρεις στη σελίδα 13, παράγραφο β}, πρέπει να προχωρήσεις και σ' αυτήν την κατεύθυνση γιατί όπως γνωρίζεις από την ώρα που υπέβαλες την Προσφυγή στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση σίγουρα έχει πέσει σύρμα στους εκεί υπευθύνους να κουκουλώσουν τα γραπτά σου. Αφού όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν τα καλόπαιδα της κάθε Κυβέρνησης και του κάθε Δήμου.
    Κάρφωσέ τους λοιπόν στην COMMISSION, μην περιμένεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω μια απορία η ΑΝΑΣΑ της Ραφτοπούλου που υποτίθεται κόπτεται για τη λύση Ψυττάλεια γιατί δεν έκαμε Προσφυγή κατά της χωροθέτησης του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι ;
    Η Ραφτοπούλου είχε και χρήματα για να βάλει δικηγόρο να της συντάξει δυνατή Προσφυγή, αλλά κι αν δεν ήθελε να πληρώσει ας υπέγραφε κι αυτή την Προσφυγή του Συμπαραστάτη, όπως έκαμαν 40 ακόμα πολίτες Σπάτων - Αρτέμιδος και Ραφήνας - Πικερμίου.
    Πολύ μας δουλεύει η κα Ραφτοπούλου και παίξει με συνθήματα στο θέμα αυτό γιατί έτσι νομίζει θα βγει Δήμαρχος.
    Κούνια που την κούναγε. Κι αν αποτύχει ο νυν Δήμαρχος υπάρχουν πολύ καλύτεροί της για να βγουν μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου