Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Με μια όμορφη παράσταση, η «πρεμιέρα» για το ανακαινισμένο αμφιθέατρο του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας

Η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου του Γυμνασίου – Λυκείου Ραφήνας, που εγκαινιάστηκε η χρήση του με μια παράσταση των «παιδιών του βουνού» και της καταπληκτικής Τασίας Δημοπούλου.
Το αμφιθέατρο βάφτηκε, τοποθετήθηκε δάπεδο υψηλής αντοχής laminate, ανακατασκευάστηκαν όλα τα καθίσματα και τοποθετήθηκαν νέα ηχοσυστήματα και φωτιστικά που το καθιστούν πλήρως λειτουργικό.




Για την παράσταση, που φέρει τη σφραγίδα της καταπληκτικής Τασίας Δημοπούλου, «Με…Κυμάν ή Μη…Κυμάν», το κοινό ενθουσιάστηκε από τον ΜεΚυμάν, τη ΜηΚυμάν, το μάγειρα τον Σαρλιάρο, το Μπόμπα και τους υπόλοιπους ήρωες μιας τρελής κυμαδοπεριπέτειας που καταχειροκροτήθηκε, ενώ τα παιδιά έπαιξαν και στην νοηματική.

Τη παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους. ο Δήμαρχος Βασίλης Πιστικίδης, οι αντιδήμαρχοι Βαγγέλης Μπουρνούς, Αντώνης Παλπατζής, Δήμητρα Τσεβά, Γιώργος Κοκκόλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρύσα Βλαχάκη και Μύρωνας Τσαγκαράκης,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Γιώργος Δουβίτσας, η πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων (Παρ. Ραφήνας)Χριστίνα Παναγιώτου, ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Βλαδίμηρος Καισερλόγλου και πολλοί Ραφηνιώτες.

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

www.rpn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου