Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ: "ΟΧΙ ΛΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ - ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ"

Πρώτη Δημοσίευση: 9.5.2016
Αυτές τις πασχαλινές μέρες, την όμορφη άνοιξη, και την ευλαβική εποχή που διανύουμε ήρθε να αμαυρώσει μια πρακτική που έχει αναπτυχθεί από την Δημοτική αρχή. Μια πρακτική που αναπτύχθηκε από κάποιους ανεγκέφαλους, αμόρφωτους και αστοιχείωτους ανθρώπους, που δυστυχώς ζουν ανάμεσά μας. Μια πρακτική βοηθάει στην ανάπτυξη πελατειακών σχέσεων με αποτέλεσμα οι συμμετέχοντες να αυξάνονται ανησυχητικά.
Η Δημοτική Αρχή, με τιποτένιες μεθόδους, υποβιβάζει και απαξιώνει την άρτια υπηρεσία των Δημοτικών
υπαλλήλων προκειμένου να "χαϊδέψει" τα αυτιά και να προστατέψει τις τσέπες των "πελατών" της. Έτσι έχει αναπτυχθεί ένα πελατειακό κράτος.




Σε αυτό τον Δήμο, τελικά, δεν πρόκειται ποτέ να αναπτυχθεί περιβαλλοντολογική συνείδηση όταν "εκτρέφονται" και επικροτούνται, από αιρετούς και από ανθρώπους με εξουσία, ασύδοτες και βρωμερές συνήθειες.
Αναφέρομαι στις ακόλουθες αποφάσεις διαγραφών χρηματικών προστίμων  που δημοσιεύθηκαν στην Διαύγεια και καταδεικνύουν αυτές τις πρακτικές:
  • Διαγραφή του χρηματικού προστίμου που αφορά την υπ’ αριθμ. 024/10-3-2016 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης Κανονισμού Καθαριότητας, που της είχε επιβληθεί, για απόρριψη ακαθάρτων υδάτων με ελαφρά δυσοσμία και σκούρου χρώματος στον δρόμο από την οικία της ανωτέρω στην οδό Θεσσαλίας 9, Νεάπολη, Σπάτα, κατά παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας Σπάτων Αρτέμιδος και διαπιστώθηκε την 9-3-2016 και περί ώρα 07:15. Για την παράβαση αυτή η υπηρεσία δέχτηκε πέντε τηλεφωνικές καταγγελίες και εκφράστηκαν και παράπονα από περίοικους κατά την στιγμή του ελέγχου.
    Διεγράφη το χρηματικό πρόστιμο και η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 041/2016 (ΑΔΑ: 7ΒΒ8Ω1Χ-Κ34).
  • Διαγραφή του χρηματικού προστίμου που αφορά την υπ’ αριθμ. 023/16-3-2016 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης Κανονισμού Καθαριότητας, που της είχε επιβληθεί, για απόρριψη 6 κ.μ. ασυσκεύαστων κλαδιών κατά παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας Σπάτων Αρτέμιδος στην οδό Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αρτέμιδα και διαπιστώθηκε την 3-3-2016 και περί ώρα 17:00.
    Διεγράφη το χρηματικό πρόστιμο και η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 040/2016 (ΑΔΑ: 63ΤΡΩ1Χ-0Λ4)
  • Διαγραφή του χρηματικού προστίμου, που αφορά την υπ’ αριθμ. 020/4-3-2016 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης Κανονισμού Καθαριότητας που είχε επιβληθεί για απόρριψη 6 κ.μ. μπάζων κατά παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας Σπάτων Αρτέμιδος στην οδό Φιλικής Εταιρίας & Σπήλιου στην Αρτέμιδα και διαπιστώθηκε την 3-3-2016 και περί ώρα 18:00.
    Διεγράφη το χρηματικό πρόστιμο και η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 038/2016 (ΑΔΑ: 7792Ω1Χ-35Α)
  • Διαγραφή του χρηματικού προστίμου που αφορά την υπ’ αριθμ. 018/4-3-2016 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης Κανονισμού Καθαριότητας που του είχε επιβληθεί για απόρριψη κλαδιών όγκου 4 κ.μ., κατά παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας Σπάτων–Αρτέμιδος, ασυσκεύαστα στην οδό Χρυσοβαλάντου & Κερκύρας, Αρτέμιδα και διαπιστώθηκε την 03-03-2016 και περί ώρα 17:10.
    Διεγράφη το χρηματικό πρόστιμο και η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 036/2016 (ΑΔΑ: 77ΑΞΩ1Χ-0Ε9)
  • Διαγραφή του χρηματικού προστίμου που αφορά την υπ’ αριθμ. 016/1-3-2016 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης Κανονισμού Καθαριότητας που της είχε επιβληθεί για απόρριψη κλαδιών όγκου 10 κ.μ. ασυσκεύαστα στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως & Δημοκρατίας στην Αρτέμιδα και διαπιστώθηκε την 29-2-2016 και περί ώρα 10:30.
    Διεγράφη το χρηματικό πρόστιμο και η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό  034/2016 (ΑΔΑ: 7ΩΒΣΩ1Χ-ΒΟ7)
  • Διαγραφή του χρηματικού προστίμου που αφορά την υπ’ αριθμ. 016/1-3-2016 Πράξη Βεβαίωσης Παράβασης Κανονισμού Καθαριότητας που του είχε επιβληθεί για απόρριψη κλαδιών όγκου 3 κ.μ., κατά παράβαση του Κανονισμού Καθαριότητας Σπάτων – Αρτέμιδος, από φράχτη οικίας παραπλεύρως κάδων απορριμμάτων στην οδό Πελοποννήσου 4 στην Αρτέμιδα και διαπιστώθηκε την 29-02-2016 και περί ώρα 09:00.
    Διεγράφη το χρηματικό πρόστιμο και η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 035/2016 (ΑΔΑ: 6Ψ09Ω1Χ-ΘΑΞ)
Είναι αδιανόητο το γεγονός ότι πρόκειται για ΟΜΟΦΩΝΕΣ αποφάσεις.
Ειδικά η πρώτη απόφαση είναι σκανδαλώδεις και σοκαριστική!  Πρόκειται για ένα φαινόμενο που το έχουμε παρατηρήσεις όλοι μας όταν βρέχει  που κάποιοι θρασείς βρίσκουν την ευκαιρία να αδειάζουν τους βόθρους στους δρόμους.
Για την συγκεκριμένη «παράβαση η υπηρεσία του Δήμου  δέχτηκε πέντε τηλεφωνικές καταγγελίες και εκφράστηκαν και παράπονα από περίοικους κατά την στιγμή του ελέγχου της Υπηρεσίας», όπως αναφέρεται καθαρά στην δημοσιευμένη απόφαση στην Διαύγεια. Παρόλα αυτά,  πήγαν ξανά και έκαναν αυτοψία, μετά από 9 μέρες!!!! και μάλλον κατόπιν ραντεβού -όταν δεν έτρεχε τίποτα στον δρόμο- για να μας πιστοποιήσουν ότι η «παράβαση έχει καταλογιστεί εσφαλμένα»!!!
Με βάση τα λεγόμενα της ιδιοκτήτριας  και μόνο!!! μπόρεσαν να πιστοποιήσουν ότι: δεν πρόκειται για λήμματα βόθρου, ότι ήταν χαμηλά η στάθμη του οικοπέδου και μέσω μικρού τεχνητού συστήματος ροής (!!!;;;) βγαίνουν τα όμβρια στον δρόμο και ότι, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της, ο βόθρος είναι στεγανός και το πλυντήριο συνδεδεμένο σε αυτόν!!! Απαξιώθηκε, τόσο εύκολα, η επιτόπου αυτοψία της Υπηρεσίας του Δήμου που είδαν τα σκουρόχρωμα και με δυσοσμία νερά που έτρεχαν στον δρόμο και τα βλέπουν και οι περίοικοι που απλά ήθελε να γλυτώσει το πρόστιμο!!!! Και ψηφίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ να  διαγραφεί το πρόστιμο!!!
Είναι δυνατόν να έχουμε περιβαλλοντολογικές οργανώσεις και μην τους έχουμε κρεμάσει από τα δένδρα;
Άλλα ποια δένδρα. Και αυτά τα έχουν κόψη με συνοπτικές διαδικασίες!!!!!!
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που τολμούν να έχουν γνώμη για Βιολογικό Καθαρισμό με Τριτοβάθμιο ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και για την σύνδεση με την Ψυττάλεια!!!!!  Οι ίδιοι άνθρωποι που  επιτρέπουν να αδειάζουν οι βόθροι στον δρόμο οι θρασύς "κολλητοί" τους!!!
Δεν ντρέπονται καθόλου!!
Που ήρθαμε να μείνουμε; Έχουμε δώσει ένα σκασμό λεφτά να φτιάξουμε σπίτια να μείνουμε σε αυτό τον τόπο. Εδώ, στο καλύτερο σημείο -για μένα- της  Ελλάδος, και αναγκαζόμαστε να στέλνουμε τα παιδιά μας σε σχολεία παράγκες και να περπατάμε στους δρόμους,  μόνο όταν κάποιος επιτήδειος, με γνωριμίες, δεν αδειάζει τον βόθρο του!!!

Είναι αδιανόητο Αντιδήμαρχος, πρόεδρος της «Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ε.ΠΟΙ.ΖΩ) του Δήμου Σπάτων–Αρτέμιδος» να επιτρέπει να ρίχνουν τα ΣΚΑΤΆ  στον δρόμο!!!
Επειδή μεγάλωσαν με άθλιες πρακτικές υγιεινής, με αυτή την εσφαλμένη νοοτροπία, με μια χούφτα   πελάτες,  κολλητούς και χατίρια  όλα αυτά τα χρόνια, και κατάφεραν να εκλεγούν  αντιδήμαρχοι, ΔΕΝ  έχουν το δικαίωμα να υποβαθμίζουν με τις αποφάσεις τους την ποιότητα ζωής των δημοτών με τόσο θράσος, σήμερα!!!!!!!!

Πρόκειται για κατάντια!!! Μετά τους φταίει η κυβέρνηση που δεν αλλάζει; Πως θα αλλάξει η κυβέρνηση όταν δεν μπορείς να αλλάξεις ο ίδιος; 
Έχουν ένα καθρέφτη να πάνε να δούνε τα μούτρα τους???  Οτιδήποτε κάνουν διέπεται καθαρά από πελατειακά κίνητρα με τα μικροσυμφέροντα  και τις πλεκτάνες σε πρώτη  γραμμή. 
Μπορούν και αποφασίζουν για  τους άλλους; 
Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απαξιωθούν από την τοπική κοινωνία!!
Καταστρέφουν καθημερινά την ελπίδα!!

6 σχόλια:

  1. ονοματα υπαρχουν ? διοτι ετσι θα γινουν 'ρομπα' ολοι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΕΑΝ πχ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ 5000ευρω ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 'ΔΩΡΟ' ΤΑ 2000ευρω ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ανωνυμε 7:25 ειναι οι ιδιοι συμβουλοι και υπαλληλοι που αλληλοκαλυπτωνται σε πειθαρχηκα συμβουλια ή επιτροπες αληθεια ποσοι εφτασαν στα δικαστηρια μετα απο ελενχους ή συλληψεις απο την αστυνομια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδω στην Αρτεμιδα καποιοι υπαλληλοι κοβουν βολτες με τα αυτοκινητα του Δημου την συντηρηση των οποιων πληρωνουν οι Δημοτες και θα λυσουν το προβλημα της αποχετευσης ? το Κορωπι συνδεθηκε ΠΑΙΑΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΕΡΑΚΑς ΤΟ ΙΔIO Στο τελος σπατα λουτσα θα μεινουν με τους βοθρους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟ ΚΕΛ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΕΥΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν γινει κατι τετοιο αλοιμονο σε ολους αυτους που το εφεραν[δημαρχος Δ Μαρκου,Κατσαλιρος,Ντελακη κ τ λ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου