Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

5.000€ Επιχορήγηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων Αττικής από τον Δήμο

Λήψη απόφασης για διάθεση πίστωσης για επιχορήγηση της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών – Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων Αττικής, ύψους 5.000,00 Ευρώ.

Η Οικονομική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της τ’ ανωτέρω και ύστερα από διαλογική συζήτηση ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ και διαθέτει πίστωση ποσού 5.000,00 Ευρώ σε βάρος του Κ.Α.00-6734.001 με τον διακριτικό τίτλο «Προαιρετικές επιχορηγήσεις σε αθλητικούς οργανισμούς και σωματεία – 




πολιτιστικούς συλλόγους», για επιχορήγηση στην Ομοσπονδία Εξωραϊστικών – Εκπολιτιστικών Συλλόγων Αρτέμιδος – Σπάτων Αττικής, σύμφωνα με την συνημμένη ΠΑΥ με αριθμό Β-414/2016.

Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 200/2016.

Διαβάστε την Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής

8 σχόλια:

  1. ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΜΙΛΑΤΕ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ? ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΤΡΟΠΗ δημαρχε,δεν δινεις ουτε ενα ΕΥΡΩ στις ομαδες του δημου και δινεις 5 000 για μια ανυπαρκτη ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ , ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕΕΕΕ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ Ο ΑΠΑΤΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ? ΕΔΩΣΕ 500.000€ ΣΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15ΧΡΟΝΙΑ,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΚΗΦΗΓΙΑ 5.000 ΨΩΡΟ ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 5000€.ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΟΦΥΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΕΣΥ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠ'ΑΟΡΙΣΤΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ??? ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ??? ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ Α ΧΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ Κ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5000 Χιλιάρικα είναι 5000 χιλιαρικα. Ότι και να πειτε αξιος ο μισθός... και ο νοων νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 5χιλιαρο δεν είναι Τίποτα απο το κόλπο Τυράκι πήρε 50.000€,απο το κολπο γηπεδο 12.000€,από το κόλπο ΚΗΦΗ ήθελε 100.000€ πηρε 30.0000€ κ μετα αλλα 5.000€ + 5.000€ όλοι τα ξέρουμε αυτά αλλά αντε να το αποδείξεις.Αλλά όλη η ζωή που κάνουν όλοι αυτοί δεν έχει σχέση με την φορολογική τους δήλωση είναι εμφανές ότι έχουν μαύρα αδήλωτα λεφτά και όλοι είναι μισθοσυντήρητοι η συνταξιούχοι δεν δικαιολογεί τίποτα εμφανές την οικονομική τους ανεση.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ Η ΠΙΤΣΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ? ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ?ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΠΙΔΡΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Κ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ 5000€ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ Κ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ Κ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,ΤΑΜΙΑΣ Κ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΙΑΤΟ ΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΔΙΣΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου