Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

«ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» στην Αρτέμιδα

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με τον Αθλητικό και τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος διοργανώνει τη «ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ» την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στο Λιμάνι της Αρτέμιδος.
Θα είναι μια βραδιά γεμάτη κέφι, ζωντανή μουσική από τοπικά συγκροτήματα και χορό και φυσικά δωρεάν ψητή σαρδέλα και ποτό από τις 19.00 έως τις 23.00!!




Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Όσοι επισκέπτες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν αγαθά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.

Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να διασκεδάσουμε αλλά να βοηθήσουμε και τους συνανθρώπους μας !

18 σχόλια:

  1. αυτη η γιορτη πρεπει να μετονομασθει σε γιορτη του δημοτη λογω των δημοτικων τελων και της τιμης του νερου
    υιμης ενεκεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΑΚΟΜΗ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΟΣΟ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΑΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΕΝΟ ΗΘΕΛΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΗΣΤΩΝ Κ ΚΛΕΦΤΩΝ Κ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΙΤΣΙΜΙΤΣΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ Κ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ-ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ-ΠΙΤΣΙΜΙΤΣ-ΧΟΝΤΡΟΜΠΑΚΑΛΙΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 15 ΤΟΝΟΥΣ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΤΟ 2015 ΦΤΩΧΟΥΣ ΤΑ ΣΠΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ Η ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΑΙΜΑ ΚΑΘΕ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ.ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΣΤΑΚΟ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΣΑΡΔΕΛΑ ΠΟΥ 15 ΤΟΝΟΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 1500 ΕΥΡΩ.ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΠΑΩ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ? ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ.ΟΛΟ ΚΟΜΠΙΝΕΣ Κ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΕΛΠΙΖΩ Κ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΥΤΟΜΑΡΚΟΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ 5.000€ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΓΡΙΞΗΣ ΤΟΥ "ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ?ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?ΜΕ ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ?ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΠΟΙΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΟΡΗΓΙΑ-ΠΙΣΤΩΣΗ? Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΟΜΟΦΩΝΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ?Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ, ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ ΤΟ ΔΕΞΙΟ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΚΕΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΕΙΑ Κ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ Κ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ,Η ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΛΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΤΣΙΔΑΚΙΑ ΕΜΜΙΣΘΗ ΜΕΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ,ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ Η ΦΟΥΡΝΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ Ο ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ Κ Η ΚΟΛΛΗΤΗΣ ΦΙΛΗ ΚΥΡΑ ΜΑΡΩ.ΛΙΓΟ ΑΙΔΩ"ΟΧΙ ΑΙΔΟΙΟ" ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΛΗΣΤΕΥΤΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΙΤΣΙΤΣΙΤΣΙ Κ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΧΤΙΖΕΙ ΣΠΙΤΙΑ Η ΒΑΤΡΑΧΙΝΑ Κ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή η παρατήρηση για τον λογαριασμό της Ομοσπονδίας. Ειναι σε όνομα φυσικών προσώπων όπως ειπώθηκε δημόσια από την Ταμία και αυτό είναι κατακριτέο. Η Οικονομική Επιτροπή εγκρίνει κάτι χωρίς να το έχει ελέγξει? Γιατί γίνεται διάκριση χορηγίας μόνο στην Ομοσπονδία και όχι σε όσους Συλλόγους έχουν οικονομικό θέμα? Δήμαρχε πρόσεχε τις πεπονοφλουδες που σου ρίχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ "ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΑΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ "ΠΕΤΟΥΓΙΑ" ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΗΣΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ Ο ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ-ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΚΑΣ ΣΑΜΑΤΑΤΖΗΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ 500ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ 3000ΕΥΡΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΣΑΝΤΗΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕ.Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΧΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ). Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο 11:21. ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τί σχέση έχει με τον Αθλητισμό Οργανισμό και κυρίως με τον Πολιτιστικό Οργανισμό, η ...σαρδέλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει σχέση με τον αθλητικό ούτε με τον πολιτιστικό οργανισμό η σαρδέλα αλλά έχει σχέση με την κονόμα του κυρίου δημάρχου και των κολλητών του

      Διαγραφή
  8. Ο Πολιτιστικός Οργανισμός ασχολείται με τη γιορτή της σαρδέλλας. Γιατί όχι; Εδώ είναι Λούτσα, δεν είναι παίξε - γέλασε!
    Τί άλλο θα δούμε σ΄αυτόν τον τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει σχέση με την επιμόρφωση μας, θέλει να μας κάνει μαθήματα πως αγοράζουμε την σαρδέλα απο το Κερατσίνι σε τιμές σαρδέλας και την πουλάμε στην Λούτσα σε τιμές αστακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΟΡΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑΣ?
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΗΤΗ ΣΑΡΔΕΛΑ ΕΙΧΑΝΕ ΓΑΥΡΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΟΥΣΕ. ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝΕ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΡι τους περσατε τους δημοτες ρε βοδια αυτα βρωμουσαν ηταν για πεταμα.Και οι ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΠΕΤΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χάλια η σαρδέλα ενα υγειονομικό θέλατε !!!πικρή και ακαθάριστη χάλια μαύρα ντροπη σας!!2 φάγαμε και ήταν
    χάλια ....το στομάχι μας χάλια ....αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά να πάθετε αφού τσιμπήσατε και πήγατε όλο χαρά να τσιμπήστε κάτι απο τα ψίχουλα του απατεώνα θα σας δηλητηριάσει στο τέλος, την επόμενη φορά ξέρετε του τα σπάμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΙ Κ ΑΥΤΗ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΗΣΤΕΣ,ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ.ΕΓΩ ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΩΡΗΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ Κ ΦΩΝΑΚΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΤΣΙ ΩΜΑ Κ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δοξάστε τον Δ.Μάρκου το Λαμόγιο,τον Γιαννατο Αρχιψεύτη-Απτεώνα,τον Λαμπρου τον Απατεώνα Λαμόγιο Τσιγκούναρο,την Μωραίτη που γιά να μπορέσει να αρπάξει πίο πολλά έκλεισε και το μπακάλικο της ΚΑΙ την καμπούρα ιέρεια της Διαπλοκής Προσωπικού Πλουτισμού την προέδρο του παράνομυ Συλλογου Ομοσπονδίας Συλλόγων εχει ένα περίεργο όνομα πιτσι κάτι τέτοιο δεν το γράφει κανείς να το μαθούμε.ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ώρα να τον δούμε και στα κανάλια όπως άλλους απατεώνες δημάρχους και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την καθαίρεση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εδωσε 5 000 στην ομοσπονδια που δεν εκπροσωπει τιποτα και δεν τα εδωσε στα αθλητικα σωματεια. το σα ξερουν τοσα καταλαβαινουν τοσα κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου