Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

24ωρη απεργία στον ΟΣΕ στις 6 Ιουλίου

Συνεχίζουν τις επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας οι σιδηροδρομικοί . Τις επαναλαμβανόμενες τρίωρες στάσεις εργασίας συνεχίζουν την ερχόμενη εβδομάδα οι εργαζόμενοι
στον σιδηρόδρομο αντιδρώντας στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση των εταιρειών ΕΕΣΣΤΥ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ.




Οι στάσεις εργασίας έχουν προγραμματισθεί για Δευτέρα - Τρίτη - Πέμπτη, στο ίδιο μοτίβο με τις προηγούμενες κινητοποιήσεις, δηλαδή μεταξύ 05.00 - 08.00, 13.00 - 16.00 και 21.00 - 00.00.

Για τις μέρες αυτές αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις δρομολογίων, ενώ την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ημέρα υποβολής των δεσμευτικών προσφορών από τους υποψήφιους αγοραστές, η Πανελληνία Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει προγραμματίσει 24ωρη απεργία. Την ημέρα αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του προαστιακού της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καθώς και τα δρομολόγια προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Να σημειώσουμε πως τις κινητοποιήσεις της Δευτέρα 4 Ιουλίου και της Πέμπτης 7 Ιουλίου, έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με θέμα όμως τα ζητήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου