Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Σε μεγάλη κρίση ο Δήμος Μαραθώνα. Ακέφαλος και ανεγκέφαλος.

Η κακοδιοίκηση εμφανής.Τα ΧΥΤΑ παραμένουν χωρίς πατέρα.
Η αγαπητή κυρία Ρένα Δούρου ακόμη συσκέπτεται για τους κανόνες που θα δίνονται οι άδειες σε ΧΥΤΑ και σε ΧΥΤΥ. Κάθε δύο χρόνια το θυμάται ενώ οι άδειες στοιχίζουν φτηνότερα
στην εταιρεία που αναλαμβάνει (κατώτερες προδιαγραφές, μικρότερη κατασκευή, κακή παρακολούθηση του έργου εν λειτουργία κλπ) αφού δεν είναι ποιοτική η εξέταση όλων των συνιστωσών που απαιτούνται για να δοθεί αδειοδότηση.




Πρέπει να υπάρχουν τεράστια σκάνδαλα σε αυτό το θέμα σε όλη την επικράτεια. Για το λόγο αυτό οι άδειες των ΜΜΕ φαίνεται ότι θα δοθούν σε εργολάβους και στο καρτέλ των εφοπλιστών, κάτι που δεν εγγυάται σωστή πληροφόρηση και άρα δεν επιτρέπεται κατά το άρθρο 14 και 15 του συντάγματος.

Το πιο αστείο είναι όταν την τελική κρίση στις επιστημονικές πραγματογνωμοσύνες για αντιδράσεις σε κακο-αποκτηθείσες άδειες παντός τύπου που προκύπτουν τις κάνει το ΣΤΕ.
Αυτό είναι παράλογο.
Θυμηθείτε ότι τα τελευταία χρόνια στις Σκουριές δεν έχει τεκμηριωθεί ακόμη που πάει το κυάνιο (ασχετοσύνη ή διαπλοκή) ενώ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι το μετάλλευμα εξάγεται με ξύσιμο των λόφων αντί για κανονικά λατομεία.
Αντιλαμβάνεσθε ότι επιεικώς η χώρα είναι για τα μπάζα; Ποιοι επιλέγονται είναι κατανοητό.
Το ότι η κατάσταση αυτή δεν βγαίνει, είναι κατανοητό; Είναι επίφοβο ότι στην ΕΕ αποδέχονται αυτές τις καταστάσεις με αντάλλαγμα κάτι σαν τα υποβρύχια. Άρα όταν ακούει κανείς για μια Ελλάδα που ακολουθεί τα στάνταρντς της ΕΕ τότε πρέπει να βάζει πολύ νερό στο κρασί του. Πάααααρα πολύ νερό.

Ο κ.Σκουρλέτης ξεπουλάει την ΕΥΔΑΠ Αθήνας και Θεσσαλονίκης ενώ το Αλουμίνιο ξεπουλιέται φτηνά εκτός Ελλάδας. Για αυτά ο κ.Μανιάτης που θέλει να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ καθότι πίσω του (θα τα πούμε άλλη φορά) δεν τα είδε στα χαρτιά που κατέθεσε στη Βουλή;

Οι άνθρωποι αυτοί που κυβερνούν με την ανοχή όλων και επειδή στα ΜΜΕ τα καρτέλ κάνουν κουμάντο, είναι άσχετοι από τεχνολογία και από κοστολόγηση μετάλλων και δεν ξέρουν τι έρχεται.
Απλά ακούν και λένε.
Παπαγαλάκια είναι.
Οι ρόλοι τους αποδεικνύονται περίεργοι και θα μείνουν τα ονόματα τους στην ιστορία.

Αντί στα ΜΜΕ να ακούμε ανθρώπους της τεχνολογίας ακούμε τα διανοητικά καθυστερημένα να κάνουν αστειάκια και να μαλώνουν για τις κάλτσες τους.

Από τα σκουπίδια με ανακύκλωση παράγεται το 9.9 % της ενέργειας στις ΗΠΑ.
Τώρα θυμήθηκαν και αυτό στη περιφέρεια αττικής ότι μπορεί να γίνει όταν αλλού αυτά υπάρχουν από εικοσαετίες;
Χειριστές επιλογείς στις άδειες φαίνεται ότι βάζουν τους φίλους τους γιατί οι ίδιοι δεν μπορούν να χωρίσουν δυο γαϊδάρων άχυρα.
Τους νοιάζει μόνο η καρέκλα και η φιγούρα.

Νανοσωματίδια αλουμινίου σε νερό παράγουν λίτρα υδρογόνου αλλά στην Ελλάδα ο κ.Τσίπρας και τα φυτά του στήνουν δουλειές μόνο για υδρογονάνθρακες ακόμη και ο Κωστάκης Καραμανλής που ήθελε τον αγωγό στην Αλεξανδρούπολη.
Είναι πάρα πολλά να τα εξηγήσουμε αυτά δεδομένου ότι οι Κινέζοι έρχονται και ο κ.Ψινάκης πρέπει να ετοιμάζει σπίτια για να τους υποδεχθεί στη Κινεζούπολη του Μαραθώνα. Δίπλα θα τραβάνε και ταινίες για τη Κινέζικη Γουάντα που θα έλθει. Το θέμα δεν το ξέρω. Το πιθανότερο τσόντες ή κάτι σχετικό με Μαφία.

Φιγούρα και κλανιές και κώλο κουβαρίστρα. Αυτή κατά τη γνωμη μου είναι η εικόνα του Δήμου Μαραθώνα αλλά και όλου του πολιτικού συστήματος.


Κώστας "Kingsize" Πινέλος
Έμπειρος, έντιμος, όχι απατεώνας, ψεύτης, φιγουρατζής και κλέφτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου