Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Ο Δ.Μάρκου ολοκληρώνει το Έγκλημα του με το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι

Ο Δημήτρης Μάρκου εξαρτώμενος μόνο από τα συμφέροντά του και τους σκελετούς που κουβαλάει παραμένει σταθερός στην πορεία εξαπάτησης των δημοτών για το θέμα του αποχετευτικού.
Συμφώνησε με την Ε.ΥΔ.Α.Π. στην ολοκλήρωση  της  χωροθέτησης του εγκλήματος που πρόκειται να συμβεί στην θάλασσά μας. 




Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που προπηλάκιζε τον προηγούμενο Δήμαρχο που είχε ταχθεί επίσημα για την χωροθέτηση του ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που εξαπάτησε όλους αυτούς που τον πίστεψαν και του έδωσαν την θέση του Δημάρχου.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που πήρε στην παράταξη του ανθρώπους που είχαν ταχθεί ενάντια στο ΚΕΛ τα προηγούμενα χρόνια! Άνθρωποι που και αυτοί ακολουθούν τα βήματά του, σιωπούν και υποτάχθηκαν στον βωμό του συμφέροντος.
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που υποσχέθηκε να μην πέσουν τα λύματα στην θάλασσα της Αρτέμιδος!
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που υπέγραψε κρυφά "Πρωτόκολλο Συναντίληψης" για το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι!
Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που μετά την εκλογή του είχε το σθένος να φέρει για ψήφιση την Χωροθέτηση στην Θέση Λακαθέλα-Κήπι, ενώ είχε ήδη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για σύνδεση με την Ψυτάλλεια.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που με την υπεροψία του μας εμπαίζει σε κάθε του απόφαση.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που προσπάθησα να σας περιγράψω προεκλογικά στο άρθρο μου: «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;» και κατηγορήθηκα δριμύτατα, αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ότι τον ήξερα καλύτερα από όλους!!!
Στις 27 Ιουλίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΥΔ.Α.Π. αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης εκτάσεων εμβαδού 121.017,54 τ.μ. για την κατασκευή του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων (Κ.Ε.Λ) Βορείων Μεσογείων των Δήμων Ραφήνας-Πικερμίου και Σπάτων, Αρτέμιδος στην Θέση Πλατύ Χωράφι του Δήμου Σπάτων.
Διαβάστε το συγκεκριμένο έγγραφο της απόφασης ΕΔΩ

26 σχόλια:

  1. Παλιοαδεραφαρα ντιντι αν ειναι αληθεια οτι αλλαξες και το σχεδιο να παρει ο Λουκας ολα τα λεφτα δεν θα σε γ......ω γιατι αυτο ψαχνεις αλλα θα βγαλω φωτογραφιες σου στα τεσερα ζωντανος δεν θα φυγεις απο τα Σπατα ουτε κρυμενος στο Πικερμι δεν σε σωνει τιποτα θα φας πιο πολυ ξυλο απο οσο ξερεις θα σε στειλουμε ενταντικη πισογλεντι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ.ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Κ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΑΛΛΟΥ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΣΑΛΙΡΟ Κ ΤΟΝ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟ Κ ΤΗΝ ΝΤΕΛΑΚΗ ΤΟΝ ΛΙΓΔΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΙΓΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Κ ΤΟ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΛΕΦΤΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΥΛΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΓΙΑΤΙ Κ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομιζω το πιο εντιμο ειναι να ΠΑΡΑΙΤΕΙΘΗ Ο Δ Μαρκου γιατι ειναι υπευθυνος 100ο/ο για το ΚΕΛ στο πλατυ χωραφι,Αυτος υπεγραψε το πρωτοκολο συναντιληψης Αυτος ψηφισε ΚΕΛ στην Λακαθελα με τα λυμματα στην θαλασσα της Αρτεμιδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ιστορια θα τον γραψη ο μαυρα γραμματα ως νεκροθαφτης της Αρτεμιδος και των Σπατων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εμπροσθογλύφτης τα κατάφερε και λέτε εσείς ότι θέλετε.

      Διαγραφή
    2. Απο τους προηγούμενους θυμάται κανέναν η ιστορία;; Στα π@πάρια του λοιπόν, όσο για το ΚΕΛ αδιαφορούν εντελώς οι ίδιοι οι κάτοικοι της Λούτσας.

      Διαγραφή
  5. Σιγά που θα παραιτηθεί και σιγά που τον ενδιαφέρει πως θα τον γράψει η ιστορία, έχει γεμίσει ο κόσμος με γαιδούρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγαααα αυτη η αδερφαρα να μην εχει τετοιες ηθικες αναστολες να ληστεψει κ να γινει πλουσιος να μπορει να πληρωνει ακριβα γουστα ηθελε κ θελει.Η Ιστορια θα τον γραψει θα ειναι ο μονος δημαρχος που εφαγε πολυ ξυλο κ πηγε φυλακη ενω ηταν δημαρχος.Το ξυλο ειναι πια πολυ σιγουρο για ο που...ς πουσ...ιες κανει κ την εκανε εριξε στην μοιρασια αλλα λαμογια κ τα λαμογια αυτα εχουν μηχανισμους να του φτιαξουν λιγο το κορμι μαυρο απο το ξυλο ουτε πλαστικο χειρουργο δεν θα χρειαστει ο απατεωνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΡΑΦΕΤΕ ΒΛΑΚΕΙΕΣ Η ΓΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΨΗΦΑΚΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΛΑΣΠΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβασα κατι ενδιαφερον,το ΚΕΛ να ονομαστει Δ ΜΑΡΚΟΥ να τον μουντζωνουν για πολλα χρονια,συμφωνειτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω να βαλουμε απο τωρα ταμπελα με βελος....ΠΡΟΣ ΚΕΛ Δ ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ο Δ.Μάρκου είναι γέννημα θρέμμα της πόλης και εκπρόσωπος των κατοίκων με την ψήφο τους

      Διαγραφή
    3. Ο ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΜΟΥΛΙΚΟ Κ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ.ΗΤΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Κ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΝΤΖΑΡΟΥΝ ΤΕΩΣ ΦΙΛΟΙ Κ ΕΧΘΡΟΙ.ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΗΛΙΚΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΕΥΒΟΙΑ Κ ΓΥΡΝΑ ΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΠΟΥ Κ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΛΥΘΡΙΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΑΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΜΗΤΣΟΚΛΕΒΩ.

      Διαγραφή
  9. ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΕΛ Δ ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια απορία, έστω οτι το ΚΕΛ ξεκινά τώρα να κατασκευάζεται πότε θα λειτουργήσει για πρώτη φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ 1,5 ΕΚΤ € Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΘΕΛΕ Κ Ο ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΕΛ ΝΑ ΑΡΠΑΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥ...ΝΑ Ξ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΟΝΟ

      Διαγραφή
  11. Απο εδω το πειγε απο εκει το πηγε ο Δ Μαρκου[δημαρχος] μας κοιμησε και μας εφερε το ΚΕΛ.Δεν ξερει αραγε οτο Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΙΣΥΦΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.ΜΕΤΑ Κ ΕΓΩ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥ..ΤΗ ΚΛΕΦΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΩ Κ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΩΑΥΤΟΣ ΘΑ ΧΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΘΑ ΠΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ Κ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να πείς οτι τον ψήφισες?
      Μετά την απομάκρυνση απο την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, τα ίδια λέμε και για τις άλλες εκλογές τις μεγάλες

      Διαγραφή
    2. Σε αυτό έχετε δίκιο μεν αλλά ο Δ.Μάρκου τελείωσε νομίζω μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια έφαγε πάρα πολλά λεφτά και οι μηνύσεις ή αγωγές δεν ξερω τους όρους ειναι πάρα πάρα πολλές και ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα κάθε μέρα έρχονται δεκάδες από αυτά σε εμάς από συνωνυμία η απο οτι ρώτησα την δική μας διεύθυνση έχει δώσει.δέν ξέρω τι να πω πήγα στο δημαρχείο ούτε που με δέχτηκε ενώ είχα πει ποιο είναι το θέμα που θέλω να τον δώ πηγα δέκα φορές λείπει,έχει συμβούλιο οι απαντήσεις ενώ τον έβλεπα μόνο του στο κομπιούτερ.

      Διαγραφή
  13. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ....ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΟΧΙ "ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ" ΚΕΛ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΧΩΡΑΦΙ ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ Μ... ΕΠΕΙΔΗ "ΤΥΧΑΙΑ" Η ΕΥΔΑΠ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΑΜ... ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...;;;!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε ανοητεεεεε ,δεν ελεγε οχι λυμματα στην θαλασσα της Αρτεμιδος?και τωρα φερνει το ΚΕΛ? με τα λυμματα στην θαλασσα?

      Διαγραφή
    2. ΤΑ ΦΕΡΕΕ?? Περίμενε να τα φέρει πρώτα μετά να πούμε οτι θέλουμε απο αναβολή σε αναβολή πάει το πράγμα και απο αλλαγή θέσης σε αλλαγή θέσης

      Διαγραφή
  14. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΡΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΛΕΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ Κ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΡΕΑΣ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΛΕΕΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΘΟΦΟΡΟ ΤΗΣ Ο.Α. Κ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΕΕΕ ΡΕΕΕ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛ..ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την εξίσωση του "ΣΧΡΕΝΤΙΚΕΡ" την ξερετε? μη φοβαστε δεν ειναι κορακιστικα! Φυσικα οι περισσοτεροι αν δεν εχετε σπουδασει φυσικη δεν την ξερετε. Προς θεου δεν το παρεξηγω. Μη παρεξηγητε και εσεις ομως καποιον ανορθογραφο! Δεν τα ξερουμε ολοι ολα .Απλα το "πνευμα" δειτε αυτο εξετασθε αυτο ειναι το συμαντικο η "ουσια"!! Που λεμε. Φυσικα και αυτο αν μπορειτε? Ουτε αυτο ειναι παρεξηγησιμο, αλλωστε!Αν εγω π.χ. σε κανω "σκουπιδι" με δυο λογια (οχι πολλα) σε οτι ανοητο-προκλητικο-εμπαθη-κομπλεξικο κοκορευομενος θελεις να προβαλεις, δεν φταιω εγω το πνευμα φταιει!!! Υ.Γ. Εχετε ενα δικιο ομως η ανορθογραφια ειναι αισθητικα ενοχλητικη Συγνωμη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου