Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Formula 1: Ο πιλότος του Έκλεστοουν πίσω από την απαγωγή της πεθεράς του

Η Απαρεσίδα Σουνκ με την κόρη της και σύζυγο του Έκλεστοουν
Φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» πίσω από την αρπαγή της ηλικιωμένης γυναίκας - Η 67χρονη Απαρεσίδα Σουνκ απελευθερώθηκε εχθές μετά από ομηρία 10 ημερών
Ο πιλότος του Μπέρνι Έκλεστοουν συνελήφθη σήμερα από τις βραζιλιάνικες αρχές ως ο «εγκέφαλος» της απαγωγής της πεθεράς του Βρετανού μεγαλοεπιχειρηματία, σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα.




Η 67χρονη Απαρεσίδα Σουνκ, μητέρα της Βραζιλιάνας συζύγου του αφεντικού της F1 είχε απαχθεί την περασμένη εβδομάδα από το σπίτι της στο Σάο Πάολο από ένοπλους ληστές που παρίσταναν τους διανομείς φαγητού. Εχθές τη νύχτα, αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι όπου κρατείτο δεμένη επί δέκα ολόκληρες ημέρες και απελευθέρωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία μπόρεσε να ξαναβρεθεί στην αγκαλιά των δικών της. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών την Κυριακή, συνελήφθησαν δύο μέλη της συμμορίας που την κρατούσε, ενώ η αστυνομία αναζητούσε τους εγκέφαλους της απαγωγής, οι οποίοι παρέμεναν ακόμα ελεύθεροι.

Ένα από αυτά τα άτομα που σχεδίασαν την απαγωγή στις 22 Ιουλίου, ζητώντας μάλιστα ως λύτρα το αστρονομικό ποσό των 36,5 εκατ. δολαρίων, φαίνεται πως ήταν ο ίδιος ο πιλότος του Έκλεστοουν, σύμφωνα με την Daily Mail.

O Ζόρζε Εουρίκο ντα Σίλβα Φαρία ήταν πρόεδρος του Συνδέσμου των Βραζιλιάνων Πιλότων Ελικοπτέρων μέχρι τον Απρίλιο του 2015 και εργαζόταν ως επικεφαλής όλων των δρομολογίων ελικοπτέρων της F1 στο Σάο Πάολο μέχρι το 2014.

Συνελήφθη σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη συνοικία Γράντζα Βιάνα του Σάο Πάολο, κοντά στο σπίτι που κρατείτο το φερόμενο ως θύμα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου