Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

H Μαρέβα Μητσοτάκη στα… Σπάτα, δραστήρια, όπως πάντα!

H Μαρέβα Μητσοτάκη στα… Σπάτα  - Media
Λεπτό δεν κάθεται σε ησυχία η σύζυγος του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη - Γκραμπόφσκι, αφού θέλει συνεχώς να κάνει πράγματα και να εξελίσσεται στον χώρο της δουλειά της.
Έτσι πριν από λίγο καιρό μαζί της συνέταιρό της Δήμητρα Κολοτούρα ανακοίνωσαν τη δημιουργία του νέου καταστήματος τους «Zeus + Dione» στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».




Οι δύο κυρίες της μόδας εδώ και καιρό ήθελαν να ανοίξουν ένα κατάστημα με τα ρούχα τους κι έτσι αποφάσισαν ότι το καλύτερο μέρος είναι το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αφού πλέον τα ρούχα τους έχουν γίνει γνωστά και στο εξωτερικό, οπότε όσοι έρχονται στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να βρουν τις δημιουργίες τους στο αεροδρόμιο.
Η μπουτίκ είναι σε μίνιμαλ γραμμές, όπως άλλωστε και τα σχέδια των ρούχων τους.
Μάλιστα μόλις ανακοίνωσαν στα social media το opening του νέου καταστήματος, τα συγχαρητήρια έδιναν κι έπαιρναν, ενώ κάποιοι followers τις συμβούλευαν να ανοίξουν και κάποιοι κατάστημα στο εξωτερικό.
Η επιχειρηματική πρόταση της Μ. Γκραμπόφσκι και της συνεταίρου της, marketeer Δ. Κολοτούρα ονομάζεται «Zeus + Dione Concept Store» (δηλαδή «Δίας και Διώνη» που στη μυθολογία ήταν οι γονείς της Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς).

Πηγή: Secret - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου