Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΑΣΣΑ: "Ο Αγώνας για το ΚΕΛ Τώρα Αρχίζει"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στις 13/11/16, δύο ημέρες μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στο οποίο η Δημοτική Αρχή με απόφασή της ολοκλήρωσε το προσχεδιασμένο έγκλημα που ακούει στο όνομα
«Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων εντός των ορίων του Δήμου μας με απορροή λυμάτων στη θάλασσα της Αρτέμιδος», ο Δήμαρχος Σπάτων–Αρτέμιδος κ. Μάρκου, με μία δακρύβρεχτη και μακροσκελή ανακοίνωση προσπάθησε να απενοχοποιήσει τον ίδιο του τον εαυτό και να μας πείσει ότι έδωσε σκληρή μάχη για τη σύνδεση με την Ψυττάλεια, αλλά δεν τα κατάφερε...




Ισχυρίζεται ότι κατάφερε να αλλάξει τις προδιαγραφές του ΚΕΛ – διατηρώντας ωστόσο ο ίδιος σοβαρές επιφυλάξεις για το αν αυτές θα τηρηθούν εντέλει - και να στρέψει ελαφρώς τον αγωγό που εκβάλει στον Αγ. Νικόλαο.

Για άλλη μία φορά, κατά την προσφιλή του μέθοδο, δε λέει την αλήθεια. Η μοναδική μάχη, σκληρή πράγματι, που έχει δώσει ήταν για να φύγει από τις προεκλογικές του δεσμεύσεις που πίστεψε ο κάθε αγνός συνδημότης δίνοντάς του το αξίωμα του Δημάρχου. 
«ΟΧΙ ΚΕΛ στο δήμο μας», «Μόνη λύση σύνδεση με την ΨΥΤΤΑΛΕΙΑ», «ΟΧΙ ΛΥΜΑΤΑ στη θάλασσά μας» ήταν η βασική του ρητορική. Οι αφίσες του τα είχαν αποτυπωμένα. Ξεθώριασαν όμως γρήγορα…Εξαπάτησε τους συνδημότες του και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Δ. Μάρκου είναι 100% υπεύθυνος για αυτήν την κακή εξέλιξη του θέματος. Είναι 100% υπεύθυνος που «κλείδωσε» το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι πριν τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου …

Γιατί έκανε λάθος όταν άφησε ανεξέλεγκτο το ΕΜΠ και την κα Λουιζίδου να πει πολύ πριν προχωρήσει η όποια διαδικασία «ξεχάστε την Ψυττάλεια»
Γιατί έκανε λάθος όταν χωροθέτησε ΚΕΛ στη θέση Λακαθέλα, ανοίγοντας έτσι την κερκόπορτα για ΚΕΛ εντός των ορίων του Δήμου μας
Γιατί έκανε λάθος όταν έλεγε στο Δ.Σ. «θα σπάσουμε το κεφάλι μας αν επιμείνουμε στην Ψυττάλεια», «θα τηρηθεί η αρχή της εγγύτητας» κ.α.
Γιατί έκανε λάθος όταν υπέγραφε το Δεκέμβριο του 2015 «Πρωτόκολλο Συναντίληψης» με τους εμπλεκομένους στο έργο φορείς, όπου “συναντιλαμβανόταν” ότι η μόνη λύση είναι το ΚΕΛ στο Πλατύ Χωράφι και πως η λύση της Ψυττάλειας είναι μη εφικτή…

Η τελευταία πράξη του εγκλήματος έλαβε χώρα στο ΔΣ στις 11-11-2016, όπου μας κάλεσαν για λήψη απόφασης «περί έγκρισης ή μη του νέου σχεδιασμού της ΕΥΔΑΠ σε ό,τι αφορά τον αγωγό εκτόνωσης του υπό σχεδίαση Κέντρου επεξεργασίας λυμάτων». 
Αντί εισηγήσεως, μας έφεραν τις μακέτες της ΕΥΔΑΠ κι ενώ όπως μάθαμε εκ των υστέρων την αμέσως προηγουμένη του Δ.Σ. οι σύμβουλοι της συμπολίτευσης, τυγχάνοντας προνομιακής μεταχείρισης, είχαν ενημερωθεί λεπτομερώς από συμβούλους τις ΕΥΔΑΠ, σε μία συνάντηση που ουδέποτε η αντιπολίτευση κλήθηκε να παραστεί. 
Τελικά κλήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο να ψηφίσει το εξής αποφαντικό: «Γνωμοδοτούμε καταρχάς για τον προτεινόμενο από την ΕΥΔΑΠ σχεδιασμό του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων των Δήμων Σπάτων-Αρτέμιδος και Ραφήνας-Πικερμίου…κτλ», δηλαδή για χωροθέτηση ΚΕΛ στη θέση Πλατύ Χωράφι…

Να σημειωθεί πως στις 11-09-2016 σε συνάντηση που έγινε για το αποχετευτικό και οργανώθηκε από δημότες, ο Δήμαρχος ένθερμα παρότρυνε τον κόσμο να αγωνιστεί με όποιον τρόπο μπορούσε για τη λύση της Ψυττάλειας και δήλωνε αρωγός σε κάθε αγώνα τους… 
Άραγε το Σεπτέμβριο δε γνώριζε την από 27 Ιουλίου 2016 απόφαση του Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ με την οποία η ανωτέρω είχε αποφασίσει να προτείνει την κήρυξη της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης; 
Γιατί τώρα ξαφνικά η απόφαση του Ιουλίου έγινε αδιαπραγμάτευτη;, Ο ίδιος Δήμαρχος «της αλληλεγγύης» του Σεπτέμβρη έφτασε στο σημείο στο Δ.Σ της 11ης Νοεμβρίου 2016 να καλέσει τη Δημοτική Αστυνομία να παρευρίσκεται εντός της αίθουσας του Δ.Σ για να επαναφέρει τον κόσμο στην τάξη και περιπολικά της Αστυνομίας εκτός της αίθουσας για να επέμβουν αν χρειαστεί……..

Ο Δήμαρχος Δ. Μάρκου είπε ναι σε ένα έργο για το οποίο στο προεκλογικό του πρόγραμμα έγραφε αυτολεξεί: «Η λύση για ΚΕΛ στη θέση «Πλατύ Χωράφι» εκ των προτέρων δεν είναι εφικτή και επιπλέον στερείται νομιμότητας, αντίκειται στην αρχή της αειφορίας, δεν προστατεύει το φυσικό περιβάλλον και απειλεί την κοινωνική και οικονομική ζωή της Τοπικής κοινωνίας….»

Ο Δήμαρχος Δ. Μάρκου μετά την ψηφοφορία από ένοχος έγινε συνένοχος και μη μπορώντας να κρύψει τη χαρά του συνεχάρη δημόσια όσους ψήφισαν υπέρ του ΚΕΛ και καταδίκασε όσους ψήφισαν αντίθετα. 
Εμείς του υπογραμμίζουμε ότι το έγκλημα όσοι πολλοί και αν το διαπράξουν παραμένει έγκλημα. 
Οι μόνοι που αξίζουν συγχαρητηρίων είναι αυτοί που παρέμειναν σταθεροί στις προεκλογικές τους θέσεις, αυτοί που άντεξαν στις πιέσεις, σεβόμενοι τους εαυτούς τους, ψηφίζοντας όχι στο ΚΕΛ. 

Για εμάς ο αγώνας δεν τελειώνει με την απόφαση του ΔΣ αλλά τώρα αρχίζει.
Με εκτίμηση
Ραφτοπούλου Άννα

30 σχόλια:

  1. Αννούλα τελείωσε το κομμωτήριο,γάμοι,βαφτίσια,
    σύλλογοι και όλα αυτά τα σοβαρά κοινωνικά καθήκοντα που έχεις και θυμήθηκες ότι τα σκατά πάνε στην θάλασσα? Ο Δ.Μάρκου γιατί είναι στην καρέκλα του Δημάρχου? Μόλις έφερε εκείνη την συναντιληψη είχες την ευκαιρία να τον τελειώσεις για πάντα λεεεμεε τώρα,αλλά μέχρι να τον φύγουν εσύ δεν θα έχτιζες άλλο Παράνομο και ο μουλωχτός σε έχει στο χέρι πρώτα εσύ θα πήγαινες εισαγγελέα. Άντε μεγαλοκοπέλα μου κοίτα να μαζευτείς με όποιον να ναι να κάνεις κανα παιδί γιατί δήμαρχος δεν γίνεσαι μην μείνεις κ στο ράφι που είσαι.Ο χρόνος σου και οι ευκαιρίες σου τελείωσαν.Καλή Τύχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ? ΝΤΡΟΠΗ

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ?
      ΑΝΑΣΣΑ: "Ο Αγώνας για το ΚΕΛ Τώρα Αρχίζει"

      Διαγραφή
    3. Ντροπή τα σεξιστικά σχόλια του Πάτροκλου! Να κριτικάρουμε την Ραφτοπούλου και τον καθένα όσο πιο αυστηρά γίνεται, αλλά όχι με χυδαιότητες! Ούτε το ιστολόγιο έπερεπε να δημοσιεύει τέτοια σχόλια σεξιστικού τύπου.

      Διαγραφή
    4. Ότι πεις εσύ!Ούτε στην Αμερική του Ομπάμα-Χίλαρι δεν είναι Σεξιστικό το σχόλιο μου ΟΧΙ εδώ στην εσχατιά της ισότητας ΟΧΙ φύλων,αλλά κάθε έννοιας ισότητας.Είναι καθαρά ΜΟΝΟ Πολιτικό Σχόλιο,αλλά το πρόσωπο που σχολιάζω δεν έχει Καμία Πολιτική Θέση ή Παρουσία,σχολιάζω την κοινωνική της δραστηριότητα,τι άλλο έχεις να πεις για την Αννούλα της Λούτσας? Η ΝΤΡΟΠΗ ΟΛΗ δικη σου,γιατί ούτε εσύ έχεις Πολιτικό σχόλιο,εγω βρήκα και κάποιο ψείγμα πολιτικής στην έκθεση λυκείου που έγραψε,αν θέλεις,μπορώ σε είκοσι γραμμές να την κάνω Πολιτικό σφουγγαρόπανο,άλλα θα τα καταφέρεται πολύ καλύτερα ολοι εσείς οι ταγμένοι προστάτες της Άννας.

      Διαγραφή
    5. Ναι, προσπαθούμε να είμαστε ταγμένοι προστάτες. Ταγμένοι προστάτες του σοβαρού πολιτικού λόγου. Είμαστε πάντα εναντίον διάκρισης των ανθρώπων λόγω φύλου, ηλικίας και προσωπικών επιλογών. Ναί όλα αυτά είναι ρατσισμός και σεξισμός και ηλιθιότητα, προπάντων ηλιθιότητα επιπέδου Λούτσης!

      Διαγραφή
    6. ΠΡΟΣΤΑΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΙΚΕΣ Π...Σ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ.ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΤΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ Π....Α ΙΣΩΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

      Διαγραφή
  2. Αννα κρατησου στο υψος σου.Τα βρωμικα σχολια απο τους αντιπαλους σου μην σε πτοουν θελουν να σε τρομαξουν. Εσυ πολεμα πιο δυνατα ο δημος σε χρειαζεται.ΔΗΜΟΣ ΣΚΡΕΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧ αυτό είναι το πολιτικό της ύψος πάνω σε σκάλα.Δεν είναι Πολιτική παράταξη είναι σκέτο ΑΝΝΑ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ,αλλά για να είμαι σίγουρη ότι θα πάνε καλά οι δουλειές μου κάνω και δήθεν πολιτική.Είναι ΠΟΛΛΑ τα ράμματα για το τομάρι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΑΝΝΟΥΛΑ , ΠΟΙΟΙ ΔΗΜ. ΣΝ ΥΜΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ "ΝΑΙ ". ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΡΕΕΕΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ Κ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ? ΠΟΥ ΖΗΤ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ 1960,ΑΥΤΑ ΤΕΛΟΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΟΣΟ ΧΥΔΑΙΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΥΔΑΙΑ Η ΑΠΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΙΑ ΧΥΔΑΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ? ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ΑΝ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΧΕ ΨΕΜΜΑΤΑ Κ ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΕΧΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΒΙΑΙΑ.Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ Κ ΑΞΙΩΜΑΤΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε ποιο επιπεδο βρισκεται η Λουτσα!!! Προσωπικα δεν εχω πειστει ότι κοπελλα αυτη είναι αυτο που χρειαζομαστε στην πολη, όμως τα σχολια εναντιον της για την προσωπικη ζωη, την ηλικια κλπ. ειναι απαραδεκτα.

    Οσο για 1960 που λεει αλλος ενας ελληναρας παραπανω, εχω να πω πως του 1800 ειναι ολοι αυτοι που μιλανε για γυναικες στο ραφι, αντε παντρεψου και κανε παιδια κλπ. Αφηστε τα κομπλεξ και καντε πολιτικα σχολια γιατί ειστε τιγκα στο ρατσισμο και το σεξισμο.

    Οσοι μιλατε ετσι ειστε αδειοι πολυ αδειοι. Θα θέλατε να μιλανε ετσι για τη μανα σας, την αδερφη σας η τη κορη σας;

    Τελικα η Λουτσα μενει παντα Λουτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άλλο με την πολι ξανθιά το ξέρης? Ρατσιστης?τι ειναι αυτο? νεα λέξη?

      Διαγραφή
    2. Ο αντιρατσισμός σε μάρανε μέγιστε δημοκράτη όχι αυτοί που τους ψηφίζεις για να σε κλέβουν και να σε κοροιδεύουν, βλακωδέστατες νοοτροπίες που μας έφεραν σε τέτοιο σημείο.

      Διαγραφή
  7. ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΕΚΤΟ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Η ΟΧΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΥΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΝΝΑ Η ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΠΕΛΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ,ΕΚΕΙΝΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΡΟΚΛΗΚΤΙΚΟΤΑ.
    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΑΣ ΚΛΠ,ΚΛΠ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ Κ ΕΚΕΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ.Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΛΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ Κ ΤΗΝ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ,ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ.ΓΙΑΤΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΙΟΛΑΣ? ΜΟΝΟ Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΑΝ ΙΣΟΒΙΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος δεν εχει επιχειρηματα βρίζει. Και γω δε κάνω κέφι ούτε το δήμαρχο ούτε τη Ραφτοπούλου, αλλά βρίζοντάς τους τους διαφημίζετε!

      Διαγραφή
  9. ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕΣ.ΑΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3000 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΜΗ ΣΚΛΗΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,Β.ΚΟΡΕΑ,ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ.ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΚΥΛΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΑΕΩΝΑΣ Η ΑΠΑΤΕΩΝ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΓΥΜΝΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ Δ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΕΛ.ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΤΑΙ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ? ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ.ΤΑ ΛΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΤΣΤΣΙΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΑΦΡΑ ΣΧΟΛΙΑ.Η ΑΝΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.ΑΝΩΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.Δ ΣΚΡΕΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξερετε θα ηθελα πολυ να σας βαλω στην θεση σας, ολους εσας που δεν εχετε νου για σκεψη αλλα στην θεση του βοθρολυματα μονο για υβρεις αλλα δεν ξερω πως? υπαρχει αραγε τροπος? που θα σας συνετιζε ? δεν νομιζω? για αυτο συνεχιστε τον αυνανισμο σας !!! ποιος ξερει μπορει στο τελος να στερεψετε!!!και να ξεβρομισει ο τοπος????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ,ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΛΥΜΜΑΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΟΥ,ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΝΤΕΛΑΚΗ,ΧΡΥΣΟΚΩΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΥΕΣΤΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ.Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ ΛΟΧΙΕΣ ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΣΥ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΥΣΤΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε δεν ξερω πως μιλας? αλλα απ΄το πως γραφεις δειχνεις σαν να σε εχει πιασει ντελιριο η αλλως παραληρημα. Για αυτο γρηγορα τα χαπια σου!!και ασε να γραφουν ανθρωποι με νου!! τουλαχιστον, ηρεμο !!(μαζεψε δε και λιγο την αχαρακτηριστη ανορθογραφια σου!!)Τωρα οσον αφορα τον δημαρχο και τους δημοτικους συμβουλους αστους αυτους αυτοι κριθηκαν και αξιολογηθηναν!!!αλιμονο απο εμας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ?Ή ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ ΜΑΣ? ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ Κ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΗΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΜΟΥ ΕΜΑΘΑΝ,ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΑΡΑ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΧΑΠΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 40.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΟΦΙΤΣΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΦΤΑΙΕΙ Η ΑΝΝΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ.ΟΙ,Χ.ΜΑΡΚΟΥ Κ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ Κ ΛΕΝΕ,ΟΠΩΣ Κ Η ΝΤΕΛΑΚΗ,ΟΠΩΣ Κ ΤΟ ΤΕΩΣ ΧΡΥΣΟΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.Η ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΨΥΤΑΛΕΙΑ Κ ΕΦΕΡΕ ΚΕΛ.Η ΑΝΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΓΙΑΝΝΑΤΟ,ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΔΣ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΤΕΩΝΑ ΜΗΤΣΟΚΛΕΦΤΗ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΑΡΓΙΑ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΑΦΗΣΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ Κ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άμα κύριε είσαστε δυσλεκτικός, πέστε το και όλοι θα σας σεβαστούν για τα ορθογραφικά λάθη.

    Δεν είναι ανάγκη να έχει κανείς τον Μπαμπινιώτη δάσκαλο για να μάθει ορθογραφία. Μπορείτε και τώρα να γίνετε καλύτερος και να δείξετε το σεβασμό σας στην ελληνική γλώσσα μαθαίνοντας σωστά ελληνικά.

    Αυτό για το γήπεδο δεν το καταλαβαίνω. Είναι στην προστατευόμενη ζώνη Β1, άρα τα πάντα απαγορεύονται εκεί.

    Με το δίκιο σας κρτικάρετε τη στάση της Ραφτοπούλου, αλλά δεν είναι ανάγκη να μας φλομώνετε στα μαγκίτικα και με ...μυρωδάτες εκφράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητη Αρτεμισια, τι ψαχνεις τωρα.... Ευπρεπεια, σεβασμο και επιχειρηματα; Ξερεις που βρισκεσαι; Μαλλον δεν εχεις καταλαβει το επιπεδο και τα συμπλεγματα στη Λουτσα... Αδικος κοπος να σχολιαζεις εδω μεσα. Παντα ετσι ειναι εδω τα σχολια, μοσχομυριστα! Πολυ αραια μπαινω εδω, δεν εχει νοημα, προτιμω αλλα μπλογκ

      Διαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΕΔΩ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ 100% Κ ΝΑ ΤΑΡΑΞΕΙΣ ΤΟ ΕΛ.ΒΕΛ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΠΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΝΑ ΧΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΜΑΥΡΟ ΜΙΣΘΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ,Σ.ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΜΙΛΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΚ Κ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΤΑΛΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΝΚΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ Κ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΤΛΒΕΙΣ?ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΗΔΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΜΥΡΙΖΕΙΣ? ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ? ΜΑΛΛΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ,ΠΑΓΚΡΑΤΙ,ΑΛΙΜΟ? ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητο αγορι ξερεις πια ειναι η διαφορα μιας γριπης ας πουμε η ενος παθολογικου προβληματος-ασθενειας απο την ψυχοπαθολογικη ασθενεια.?? Να στο πω!..Ειναι οτι στην παθολογικη(ασθενεια), αντιλαμβανεσαι το προβλημα. Ενω στην ψυχοπαθολογικη οχι!!Ειμαι σιγουρος οτι παλι δεν με καταλαβες ?..Κανε μου την χαρη ομως και δειξτα τα γραφομενα προς εσενα και σε κανα οικειο σου!!Αν εχεις? Εκτος και αν εισαι αδεσποτο γεροντοπαλικαρο!!!!! Που το βλεπω πολυ πιθανο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με αυτα και με τουτα την τελειωσανε την Αρτεμιδα. Το τελευταιο χαστουκι το εδωσε ο Δ Μαρκου ο δημαρχος με το ΚΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου