Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Ποιός άρπαξε έναν «κουβά» χρυσάφι 1,6 εκατ. δολαρίων από το δρόμο

Αυτός είναι ο άνδρας που άρπαξε έναν «κουβά» χρυσάφι 1,6 εκατ. δολαρίων από το δρόμο
Πρόκειται για έναν κατ' επάγγελμα απατεώνα, που χρησιμοποιούσε τέσσερα ψευδώνυμα. Μπορεί να άργησε κάπως, αλλά η αστυνομία της Νέας Υόρκης ταυτοποίησε τελικά τον άνδρα που
τον περασμένο Σεπτέμβριο άρπαξε από θωρακισμένο φορτηγό σταματημένο στη μέση του δρόμου έναν «κουβά» με νιφάδες χρυσού, συνολικής αξίας 1,6 εκατομμυρίων δολαρίων.




Ο 53χρονος Julio Nivelo πιστεύεται ότι άρπαξε το δοχείο από το φορτηγό της υπηρεσίας ασφάλειας, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στην κεντρικότατη 48η οδό στις 4.30 το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό του.

Πρόκειται για έναν κατ' επάγγελμα απατεώνα, παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος έχει συλληφθεί για τέσσερις ανάλογες κλοπές στο παρελθόν, χωρίς φυσικά η λεία του να πλησιάζει ποτέ αυτό το αστρονομικό ποσό.

Ο Nivelo χρησιμοποιούσε πέντε διαφορετικά ψευδώνυμα και ζούσε τα τελευταία χρόνια στο Νιου Τζέρσι, παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί απόφαση για την απέλασή του στον Ισημερινό.

Οι αρχές υποψιάζονται ότι ο ανέλπιστα τυχερός λωποδύτης κρύβεται στο Λος Άντζελες, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να τον εντοπίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου