Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Kαθαριστής στο Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος «Η ΑΡΤΕΜΙΣ» ανακοινώνει την πρόσληψη 1 ΥΕ Καθαριστή με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών.
Διαβάστε την προκήρυξη και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ΕΔΩ.
Η καταληκτική προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου 2016.




Επιστήμες:
Απόφοιτος Γυμνασίου

Επίπεδο Εκπαίδευσης:
Υποχρεωτικής (ΥΕ)

3 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ? ΤΟ 90% ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ Κ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ 8-9 ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑΝ-ΜΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ 3-4 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Κ Ο ΑΝΕΠΑΓΕΛΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΕΞΑΛΛΗ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Επιστήμες:
    Απόφοιτος Γυμνασίου

    Επίπεδο Εκπαίδευσης:
    Υποχρεωτικής (ΥΕ)
    ΔΛΔ ΚΑΠΟΙΟΣ/Α ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΩΣΤΑ? Κ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΜΕΣΙΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΑΤΗΝ ΑΕΚ?ΡΕ ΒΡΕΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η μαϊμού πρόσληψη είναι αόριστη μπορεί να πάνε πολλοί άσχετοι.Γιαννάτο μαϊμουδιάρη μήπως έπρεπε να βάλεις και τρία τελευταία νούμερα της Α.Ταυτότητας,όνομα μητρός και ημ/νια γεννήσεως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΚΑΤΑΣ ΣΚΑΤΑΤΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ,ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου