Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Μελάνια Τραμπ: Βρίζουν στα social media τους Dolce&Gabbana που την έντυσαν

Μελάνια Τραμπ: Βρίζουν στα social media τους Dolce&Gabbana που την έντυσαν
Έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση για το 2017 στο Palm Beach της Florida! H Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο midi φόρεμα με χρωματιστούς λίθους στις τιράντες, του διάσημου οίκου
Έναν μικρό «χαμό» στα social media προκάλεσε το μαύρο Dolce&Gabbana φόρεμα που επέλεξε να φορέσει, λίγες μέρες πριν αναλάβει επίσημα τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, η Μελάνια Τραμπ.




Η σύζυγος του νέου πλανητάρχη, έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση για το 2017 στο πλευρό του σε Πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Palm Beach της Florida. H Τραμπ φόρεσε ένα μαύρο midi φόρεμα με χρωματιστούς λίθους στις τιράντες, του οίκου Dolce&Gabbana και «έκλεψε» τις εντυπώσεις.



Ενθουσιασμένος για την επιλογή αυτή, ήταν φυσικά ο σχεδιαστής του ρούχου Stefano Gabbana, ο οποίος ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της Μελάνια, γράφοντας:
«Μελάνια Τραμπ, ευχαριστώ», χαρακτηρίζοντάς την ως #DGwoman.

Η παρακάτω ανάρτηση του σχεδιαστή προκάλεσε πολλά αρνητικά σχόλια:

«Σιχαμένο»

«Γιατί να καυχιέσαι που το μισό αυτού του απαίσιου ζευγαριού φοράει τα ρούχα σου;»

«Νόμιζα πως είστε ένα brand που αντιπροσωπεύει την κλάση και την αξιοπρέπεια».

Πολλοί ορκίστηκαν να μην αγοράσουν ποτέ ξανά Dolce & Gabbana και να κάνουν unfollow τον σχεδιαστή. Ο ίδιος δεν έμεινε σιωπηλός και άρχισε να απαντάει σε κάποια σχόλια γράφοντας:

«Μου αρέσει η Μελάνια. Είναι πανέμορφη», ενώ σε όσους δήλωσαν πως δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το brand, ο σχεδιαστής απάντησε «μην ξαναγοράσετε ρούχα μου παρακαλώ» ή «δεν χρειάζομαι έναν ανίδεο πελάτη».

Βέβαια, οι αντιδράσεις στο Instagram του Gabbana δεν ήταν μόνο αρνητικές. «Είναι η Πρώτη Κυρία, γιατί να μην είναι περήφανος ο Stefano που φοράει τις δημιουργίες του;», έγραψε κάποιος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, διάφοροι σχεδιαστές έχουν δηλώσει πως θα αρνηθούν να ντύσουν την Μελάνια κατά τη διάρκεια της διαμονής της στον Λευκό Οίκο, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν σαν να αποδέχονταν τις «απαράδεκτες» δηλώσεις και απόψεις του συζύγου της.

Βέβαια, πολλοί είναι εκείνοι που δηλώνουν πως θα έντυναν την μέλλουσα Πρώτη Κυρία με μεγάλη χαρά, συμπεριλαμβανομένων των Tommy Hilfiger και της Καρολίνα Χερέρα.



Το σχεδιαστικό δίδυμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου