Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

BEAUTY WORKS BY GRACIELA: Υψηλή Αισθητική στην Αρτέμιδα! Τώρα για κάθε γυναίκα!!

BEAUTY WORKS BY GRACIELA
Η γυναικεία φιλαρέσκεια είναι μια ακόμη κατηγορία προς αυτή και αποτελεί ένα από τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά της υπόστασης της. 
Η λέξη "φιλαρέσκεια" σχεδόν πάντα συνοδεύεται από ένα ιδιοκτήτη γένους θηλυκού. Είναι ο όρος που σπάνια οι άντρες θα μπορέσουν να κατανοήσουν ή μάλλον τώρα που το σκέφτομαι, που θα μπορέσουν να μας συγχωρήσουν!




Ανέκαθεν ένα από τα πρωταρχικά της μελήματα ήταν η διατήρηση της ομορφιάς της, της σφριγηλότητας της, της νεανικότητας της,  ακολουθώντας τους  αισθητικούς κανόνες της εποχής της. 
Η ομορφιά αποτελεί και το υπέρτατο σύμβολο της εξουσίας της πάνω στο αρσενικό. 
Και ενώ η ομορφιά της γυναίκας είναι και ένα ζητούμενο από την πλευρά του άντρα και αποτελεί μια δικιά του επιθυμία να αντικρίζει μια γυναίκα όμορφη και θελκτική, την ίδια στιγμή την υποτιμάει και την κατηγορεί για ρηχότητα και ματαιοδοξία. 

Πρόκειται για ένα θεμελιώδες ζήτημα και φαίνεται να έχει επηρεάσει  ολόκληρη την πορεία της γυναίκας.
Η δύναμη της γυναίκας είναι η ομορφιά της! Θέλουμε να αρέσουμε! Είναι όντως κοινή παραδοχή.
"Δεν καταλαβαίνω πως μία γυναίκα φεύγει από το σπίτι της απεριποίητη. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα συναντήσεις το πεπρωμένο σου και τότε θα πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο όμορφη γίνεται. Μπορείς να είσαι θεά στα 30, γοητευτική στα 40 και ακαταμάχητη για το υπόλοιπο της ζωής σου."
COCO CHANEL
Η Graciela Levy μετά από εξαιρετικά επιτυχημένες σπουδές  Τμήμα Αισθητικής, του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος Αθήνας (Α.Τ.Ε.Ι.) καθώς & μεταπτυχιακές σπουδές δημιούργησε στην Αρτέμιδα Ανατολικής Αττικής το προσωπικό της ινστιτούτο υψηλής αισθητικής, BEAUTY WORKS! Ένας πολυχώρος ομορφιάς που θα απολαύσετε περιποίηση άκρων, αισθητική, μασάζ, βλεφαρίδες, φρύδια, σολάριουμ, μακιγιάζ & λεύκανση δοντιών! 
BEAUTY WORKS BY GRACIELA
Συνέδρια, σεμινάρια, μετεκπαιδεύσεις τόσο στην αισθητική προσώπου - σώματος όσο και στο επαγγελματικό μακιγιάζ αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί κύριο μέλημα της. 
Η συνεχής αναζήτηση και επιθυμία της για επίλυση και διόρθωση δερματικών προβλημάτων ή η βελτίωση της κυτταρικής δομής την καθιστούν μονίμως ενεργή στον τομέα της αισθητικής.
Η συνεχής εκπαίδευση και η πολύ μεγάλη εμπειρία που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια της δίνουν το δικαίωμα να ασκεί μια αισθητική με αποτελεσματικότητα και υπόσταση σε βαθμό που προσεγγίζει την αισθητική ιατρική.
BEAUTY WORKS BY GRACIELA

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ¨ΦΕΜΙΝΑ¨ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ …!!!
Η θεία Μαρία από το Σικάγο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου