Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Ξεσηκώνονται οι Σύλλογοι στην Αρτέμιδα για την απομάκρυνση του Αστ. Τμήματος

Διαμαρτύρονται έντονα στην Αρτέμιδα για την απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος από την περιοχή, γι αυτό κι έστειλαν επιστολή προς τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου
Δημοτικής Ενότητας, με την οποία ζητούν να ξεσηκωθούν όλοι για την παραμονή του Α.Τ.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:




ΑΡΤΕΜΙΣ : 22-2-2017
ΑΡ.ΠΡΩΤ. 394
ΠΡΟΣ TON
ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ
ΕΝΟΤΗΤΟΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ
ΕΜ. ΚΑΤΣΗ
ΘΕΜΑ : «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ »
Κύριε Πρόεδρε
Λόγω της επικείμενης απομάκρυνσης του Αστυνομικού Τμήματος Αρτέμιδος και της ενσωμάτωσης του στο Αστυνομικό Τμήμα Σπάτων, με βάση το Προεδρικό Διάταγμα που ορίζει ότι το Αστυνομικό Τμήμα πρέπει να βρίσκεται στην έδρα του εκάστοτε Δήμου σας ζητούμε:
1. Να συγκαλέσετε έκτακτο τοπικό συμβούλιο για να μας ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες προβήκατε για το πρόβλημα αυτό βάσει του εγγράφου μας με αρ. πρωτ. 380, της 5-12-2016 το οποίο συνοδευόταν από 500 υπογραφές συμπολιτών μας .
2. Παράλληλα σας ζητούμε να παρθεί απόφαση για την από κοινού, του Τοπικού Συμβουλίου και των Φορέων της Πόλης μας, αποστολή έγγραφης διαμαρτυρίας προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη .
Θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτη η απομάκρυνση του Αστυνομικού Τμήματος από την πόλη της Αρτέμιδος για τους σοβαρούς λόγους που έχουμε ήδη αναφέρει στο έγγραφο μας.

Ομοσπονδία Συλλόγων Αρτέμιδος Σπάτων

www.irafina.gr

3 σχόλια:

  1. Καλή η πρωτοβουλία , τωρα το ερώτημα είναι αν θα ανταποκριθεί Αμεσα το Τοπικό και στη συνέχεια το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος. Σημειώστε ότι αν φύγει το ΑΤ Αρτέμιδος θα γελάσει και κάθε πικραμένος. Θα βγουν όλοι με τις κουμπούρες. Ο κόσμος φοβάται και ο φόβος φέρνει άλλα. Ιδού η Ρόδος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού τα Σπάτα και η Λούτσα είναι ίδιος δήμος τι διαμαρτύρεστε λοιπόν στο ίδιο μέρος θα βρίσκεται πάλι το αστυνομικό τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση στον 7:50 μμ. Η είσαι άσχετος ή προβοκάτορας. Δεν εξηγείται το σχόλιο σου άλλως χρήζει ψυχιατρικής εξέτασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου