Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: «Ζει ο βασιλιάς Καρνάβαλος;»

Μετά τα κούλουμα, ο δήμαρχος Δημήτρης Μάρκου καλεί δημοτικό συμβούλιο με ένα θέμα το οποίο έχει λήξει! Ζητάει ομόφωνη απόφαση από όλους μας για μια καθαρή απάτη που λέγεται αγορά οικοπέδων, σημερινής αξίας 200.000 €, για 1 εκατομμύριο€.

Αυτά τα 2 οικοπεδάκια, που δεν κτίζουν ούτε μεζονέτες, όπως λένε οι ειδικοί επί του θέματος, θέλουν να μας αναγκάσουν να τα αγοράσουμε για ανέγερση του 7ου δημοτικού σχολείου.




Πιστεύω ότι η δικαστική απόφαση, για το συγκεκριμένο θέμα, πιθανόν να μας απαλλάξει από αυτές τις μεθοδεύσεις, πολύ νωρίτερα από την λήξη της δημοτικής θητείας, του Δημήτρη Μάρκου

Το πρόβλημα στη σχολική στέγη στο δήμο δεν είναι στο 7ο δημοτικό, ούτε στο 4ο, ούτε στο Λύκειο! Είναι μόνο ένα! Είναι ένα και μοναδικό, ο αιώνιος ισόβιος αντιδήμαρχος, υπεύθυνος σχολικής στέγης, ο Ν. Κρόκος!

Έχουμε τέσσερα σχολεία που λειτουργούν χωρίς άδεια, που αν συμβεί κάτι, δεν ξέρω τι θα γίνει. Κάτι που αποδεικνύει πόσο ψεύτης, επιπόλαιος και αδιάφορος είναι ο Δημήτρης Μάρκου.
Είχε υποσχεθεί, προσωπικά σε εμένα, για να μου αποσπάσει την ψήφο μου, ότι πρόκειται για υπόθεση ωρών να βγουν οι άδειες! Αλλά, ακόμη δεν υπάρχει καμία!!!!!!!!!!

Έχετε συνειδητοποιήσει τι σημαίνει σχολείο χωρίς άδεια; 
Μπορείτε να φανταστείτε τις συνέπειες; 
Μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος απαξίωσης του νόμου που διακατέχει την συμμορία που διοικεί τον Δήμο μας; 

Η κατάσταση της σχολικής στέγης έτσι όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα δεν λύνεται με αρπαχτές του τύπου: "πετάμε δύο κοντέινερ", "παρατάμε τους μαθητές στην αυλή για να κάνουν μάθημα"!
Τότε για τον Κρόκο το 7ο δημοτικό σχολείο ήταν τέλειο και άριστο!!! Τώρα γιατί είναι τόσο πολύ επίμονος; Ε??????? 
Αυτή η επιμονή να αγοράσουν αυτά τα οικόπεδα στα οποία δεν χτίζεται νόμιμα σχολείο, μου φαίνεται σαν μεθόδευση, με άγνωστο όφελος. Τα οφέλη του δημάρχου, όμως, είναι απολύτως νόμιμα, φτάνει τα έργα που κάνει, να ωφελούν τους δημότες!

Τα άλλα παιδάκια δεν έχουν ανάγκη από σχολείο; 
Τα επόμενα παιδάκια που θα έρθουν δεν έχουν ανάγκη από σχολείο; 
Θα τα έχουν πεταμένα σε κοντέινερ ή θα είναι μέσα στους δρόμους; 
 Όλα τα σχολεία είναι πάνω σε κεντρικούς δρόμους και είναι περιφραγμένα, σαν να φιλοξενούν κατάδικους!!! 
Έχουν γεμίσει όλα τα σχολεία με παράγκες! 
Αυτά δεν είναι σχολεία για παιδιά! 
Είναι παράγκες για προσφυγόπουλα! 
Τα παιδιά μας τα έχει μετατρέψει σε προσφυγόπουλα, μετανάστες στον τόπο μας!!!! 
Τα σχολεία είναι είναι σαν φυλακές και προσφυγικά στρατόπεδα! 
Είναι ντροπή και για τα παιδιά και για το εκπαιδευτικό προσωπικό!!!!!!!!!

Έχουμε στην περιοχή σχολείο χωρίς κοντέινερ!!!! ΝΑΙ, μόνο αυτό που ο κύριος Κρόκος ήταν διευθυντής!

 Υπάρχουν και εγκάθετοι υπέργηροι, τάχα δημοσιογράφοι, που τολμούν να λένε δημόσια ότι είναι αποδεκτό να παραβλέψουμε το νόμο!!!!! Έχουμε φτάσει σε λογικές αναρχίας;

Όσο για το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που επιμένουν για την ανάγκη αυτού του σχολείου, ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα! Εδώ  μιλάμε για κλοπή! Κανένας τους δεν θα έκανε μια τέτοια αγορά για τον εαυτό του!!!!!!

Όλη αυτή την υποβάθμιση την δημιούργησαν ο Δ.Μάρκου με Κρόκο, Ζήση, Γιαννάτο, Λάμπρου, Μπέκα, Τούντα Τυρακη!  
Όλο οι ίδιοι ανακυκλώνονται ανάλογα με το ποιος θα είναι δήμαρχος για να παίρνουν συνεχώς μερίδιο! 
Όλοι είναι επαγγελματίες δημοτικοί σύμβουλοι και παραγονταρεοι, που λυμαίνονται τον τόπο μας, χρόνια τώρα!
Για αυτό κάθε φορά υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο η περιοχή μας, σε όλα τα επίπεδα ακόμα και για τα σκουπίδια, που θα τα δώσουν σε ιδιώτη με υπέρογκο τίμημα, παρά τις αντίθετες υποσχέσεις τους! 

Έχουν μάθει στην "τίμια" παρανομία και στα "τίμια" πάρτι!
Εγώ δεν θα ακολουθήσω το δρόμο τους!

Το πρόβλημα της σχολικής στέγης χρειάζεται μια συνολική αντιμετώπιση.Υπάρχουν λύσεις πάρα πολλές. Οικονομικές , νοικοκυρεμένες και καλά οργανωμένες, αλλά δεν είμαι εγώ ο υπεύθυνος για αυτές τις λύσεις.
Ο Δ.Μάρκου είναι αυτός! 
Εγώ είμαι  ένας απλός Δημοτικός Σύμβουλος – δημότης, που ήρθα και δε βλέπω την ώρα, να τελειώσει θητεία μου και να εξαφανιστώ από εκεί μέσα.
Γιατί όλα αυτά που βλέπω και ακούω, με γεμίζουνε ντροπή! Άσε που αισθάνομαι και εκ βιασμένος να γίνομαι κάθε φορά συνένοχος σε εγκληματικές πράξεις!!!! 

 Ζει ο βασιλιάς Καρνάβαλος; 
ΖΕΙ και βασιλεύει!!!

8 σχόλια:

  1. Ωραία τα λέτε κύριε Μαρλαντή, αλλά δεν τιμήσατε με την παρουσία σας το δημοτικό συμβούλιο που συζητούσε το θέμα του σχολείου, το οποίο θέμα το έβαλε η κυρία Ραφτοπούλου. Γιατί δεν είσαστε παρών να ενημερώσετε τους γονείς που τόσο αγωνιούν για την έκβαση της υπόθεσης του σχολείου. Φοβόσαστε κάτι? και αν θέλετε να σας λυθεί η απορία για το αν ζει ο βασιλιας καρνάβαλος, ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΝΕ? ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 20ΕΤΙΑ ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ Κ ΒΑΛΕ.ΑΚΟΜΑ Κ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ Κ ΤΟ 7ΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΟΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΤΙΖΟΥΝ ΟΧΙ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΙ,ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΟ Κ ΚΤΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΑΛΛΑ ΝΟΜΟΤΥΠΑ.ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΡΙΟ?ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΤΙ? Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ?

      Διαγραφή
  2. Προσωπικά δεν γνωριζω τον κο Μαρλαντη αλλά αφου ειναι τοσο υπευθυνος δημότης και ντρεπεται για αυτα που συμβαινουν οπως μας αναφερει γιατί δεν μοιραζεται μαζί μας τη λυση της σχολικης στεγασης (αφου τη γνωρίζει)???Γιατί αφήνει τα παιδιά του δήμου να ειναι σαν προσφυγόπουλα??? Κατηγορεί ολους τους άλλους!!!!! Εκεινος " ο τιμιος" , "ο ανιδιοτελης" , " ο κατεχων τη λύση" ΤΙ ΚΑΝΕΙ??? ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΘΕΑΤΗΣ ΟΤΙ Κ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ.ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟ Κ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ?ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΔΣ? ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΟΥ.Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ Κ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ.ΤΑ ΔΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΓΑΝΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΞ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
      ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΜΙΛΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ.
      Υ.Γ. ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ?ΚΑΤΕΒΗΤ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ Κ ΤΟ ΜΥΑΛΟΣ ΣΑΣ Η ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΣΤΩ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
  3. Ο Μαρλαντής τα λέει έτσι απλά όπως είναι τα πράγματα και μάλλον είναι ευγενής και φειδωλός με την αλητοσυμμορία.Ο Μαρλαντής ειναι ένας απλός δημοτικός σύμβουλος ανθοδοχείο,δέν έχει καμία δυναττητα παρέβασης παρα πάνω από αύτα που λέει και ειναι ο Μοναδικός που κάνει κιόλας δεν λέει μόνο.Την απάτη 2 οικοπεδάκια αξίας ζήτημα 200.000€ να αγοραστούν 1.000.000€? το έστειλε στην Δικαιοσύνη γιατί όπως όλοι βλέπουμε το τίμημα είναι υπερβολικό και θα φάνε ολοι οι πατρεχάμενοι και σχολειό δεν θα γίνει.Αν το αγοράσουν τα λαμόγια να τους στείλει και την Δίωξη Μαύρου Χρήματος και τώρα να την στείλει θα δούμε οτι τα 500,000€ του τυρακή πήγανε σε δήμαρχο και δημοτικούς συμβούλους.Προχώρα Μαρλαντή να πάνε ολοι τους φυλακή,ειναι μονο ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. zisi-moraiti νεοι αντιδημαρχοι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παναγιωτησ Λ@@@@@@@@ησ2 Μαρτίου 2017 στις 7:04 μ.μ.

    Χρησταρα τον εκαψες τον λουλουδατο κουνιστο Καρναβαλο τον ψευτομαρκου του εβγαλες τα συκωτια και τα πεταξες στα σκυλια μπραβο ρε μαγκα αν και δεν στοχα.Η αλλη η λουλουκα ο κρ@κο@σ με τα σχολια τι παραληρηνα ητανε αυτο που επαθε?Κατεβα ρε δημαρχος να τα στειλεις ολα τα π@@στρο@λαμογια και ολεσ τησ πο@τ@νολαμογες φυλακη να χαρουν οι ισοβιτες καινουριο καθαρο πραμα.Του ξεσκισες.Ευχαρηστω απο την παρτη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μραβο Χρηστο τους τα ειπες οπως τους αξιζε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου