Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!! - Μαρία Ζήση: το ΤΕΛΟΣ του Δημήτρη Μάρκου

email
Πήρα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής αντίγραφο της Προσφυγής που κατέθεσε ο Ιωάννης Τούντας στον Γ.Γραμματέα την οποία και δημοσιεύω.
Σύμφωνα με την γνώμη νομικών, αυτή η Προσφυγή μπορεί να οδηγήσει σε επαναληπτικές εκλογές για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου.
Πάντα και κάτω από τις παρούσες συνθήκες (12 ψήφοι "υπέρ" από τους 33 παρόντες) η κα Ζήση δεν μπορεί να εκλεγεί Πρόεδρος για 2η και τελειωτική φορά.
Εγώ απλώς τους συλλυπούμαι!!

Ο Δ.Μάρκου, τελικά δεν χρειάστηκε 5 χρόνια για να τεκμηριώσει την εκτίμησή μου για αυτόν!  Μια εκτίμηση που είχα αναλύσει σε άρθρο μου, πριν τις εκλογές, με τίτλο: «Δημήτρης Μάρκου - Τον ξέρετε;» Μόλις 2,5 χρόνια ήταν υπέρ αρκετά!

Ελπίζω να έχει τουλάχιστον την στοιχειώδη ευθιξία και γνώθι σαυτόν να πράξει τα δέοντα!
Η μόνη κίνηση που του απομένει, μήπως σωθεί ο τόπος μας, είναι η Παραίτηση και η πλήρη αποχή του από τα κοινά!

Διαβάστε την προσφυγή για να έχετε προσωπική γνώμη:Προς τον κ. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

ΠΡΟΣΦΥΓΗ
Ιωάννη Τούντα του Σωτηρίου, κατοίκου Σπάτων, Μυκηναϊκών Τάφων 26
ΚΑΤΑ
Του πρακτικού εκλογής και της διαδικασίας ανάδειξης του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος της 5ης Μαρτίου 2017
………………
Είμαι δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης, μειοψηφίσας υποψήφιος της πλειοψηφούσας δημοτικής παράταξης για τη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, οπότε έχω έννομο συμφέρον για την άσκηση της παρούσας.
Σύμφωνα με το άρθρο 64 παρ. 2 Ν.3852/2010:

Για την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου τηρείται η ακόλουθη διαδικασία: … Μετά την εκλογή των υποψηφίων για τα αξιώματα του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου διενεργείται η εκλογή, από το σύνολο των συμβούλων, για την ανάδειξη του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γραμματέα του οργάνου. Για να εκλεγεί ο προταθείς πρέπει να συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου. Εάν κατά την πρώτη ψηφοφορία δεν συγκεντρωθεί η απόλυτη πλειοψηφία του προηγούμενου εδαφίου, διενεργείται δεύτερη ψηφοφορία. Εάν και κατά τη δεύτερη ψηφοφορία δεν συγκεντρωθεί η απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών, τότε διενεργείται και τρίτη ψηφοφορία κατά την οποία αρκεί η ύπαρξη πλειοψηφίας των παρόντων μελών του δημοτικού συμβουλίου.
. Κατά τη διαδικασία εκλογής της ανάδειξης του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων Αρτέμιδος της 5-3-2017 η υποψήφια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη στην τρίτη ψηφοφορία λαμβάνοντας 12 ψήφους με παρόντες 32 συμβούλους επί συνόλου 33. Συνεπώς ούτε συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία του συνόλου των μελών του δημοτικού συμβουλίου ούτε συγκέντρωσε την πλειοψηφία των παρόντων συμβούλων, σύμφωνα με το Νόμο. Έπρεπε, λοιπόν, να ακολουθηθεί η διαδικασία της παραγράφου 4 του ιδίου άρθρου ήτοι:
4. Αν δεν επιτευχθεί εκλογή για οποιονδήποτε λόγο ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, η συνεδρίαση επαναλαμβάνεται την επόμενη Κυριακή και εφαρμόζονται αναλόγως οι διατάξεις των παραγράφων 1 και 2. Αν και στη δεύτερη συνεδρίαση δεν επιτευχθεί εκλογή ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, θεωρείται ότι εκλέγονται, ανάλογα με την περίπτωση, πρόεδρος και γραμματέας, οι σύμβουλοι του επιτυχόντος συνδυασμού που έλαβαν κατά σειρά τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που τους ανακήρυξε, και αντιπρόεδρος ο σύμβουλος του πρώτου επιλαχόντος συνδυασμού της μειοψηφίας που έλαβε τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης, σύμφωνα με την ίδια δικαστική απόφαση.
Κατόπιν αυτών και με την επιφύλαξη των νομίμων δικαιωμάτων μου ζητώ κατ’ αρθρο 64 παρ. 1,2,4,6 Ν. 3852/1010 να αναγνωριστεί και να διαταχθεί η ακυρότητα της εκλογής της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος της 5ης Μαρτίου 2017 και σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου αυτού να επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία για την πλήρωση της ανωτέρω θέσης την πρώτη Κυριακή, πέντε (5) ημέρες μετά την παραλαβή της ακυρωτικής απόφασης.
Σπάτα, 7-3-2017
Ο προσφεύγων
Ιωάννης Σ. Τούντας

15 σχόλια :

 1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΟΒΟ ΦΙΔΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ,ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΕΧΕΙ.ΕΝΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΤΛΑΚΗ, Η ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΑΡΓΙΑ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ Κ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ.Η ΞΕΦΤΙΛΑ Η ΖΗΣΗ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑ ΛΥΤΡΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΦΤΙ Κ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ Κ ΓΥΑΛΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΡΙΦΤΕΙ,ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ.ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΕ ΜΕ ΤΗΝ 'ΚΑΤΒΑΖΩ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ' ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Κ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΛΕΩ ΑΝ Η Κ ΖΗΣΗ ΑΠΟΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ, ΚΡΙΜΑ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. H ZHΣΗ OXI MONO ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ" ΑΛΛΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΗΣΕ Κ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΡΑΒΑΝΑ" ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΑΝ ΜΟΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΑΛΛΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΛΑΝΤΗ. Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟΥ,ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΒΕΛΤΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΣΟΙΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΩΡΑ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΕΓΙΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Κ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο κ. Ι. Τούντας προφανώς δεν έχει ενημερωθεί για την τροποποίηση του Ν. 3852/10, όσον αφορά το θέμα που τον αφορά. Η αρμόδια υπάλληλος του Δήμου ενημέρωσε δημόσια το Δημοτικό Συμβούλιο επί του ζητήματος, αλλά προφανώς δεν την άκουσαν κάποιοι και ο κ. Ι. Τούντας. Αυτά επί του τυπικού ζητήματος και η συνέχεια από την Αποκεντρωμένη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μεχρι τον Ιούνιο του 2014 δεν υπηρχει καμία τροποποίηση των παραγράφων 1 και 2 του αρθρου 64 μονο τροποποίηση της παραγράφου 3. Υπάρχει κάτι νεότερο γιατι δεν εχω βρει κάτι. Ποιο αρθρο και νόμος ειναι??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ11 Μαρτίου 2017 - 6:55 μ.μ.

   ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ,ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ 3852/2010, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ.
   Ο ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ,ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ 43 ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥ.
   ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΙΣΟΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
   ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 43,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΥ,ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΗΚΑ.
   ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ,ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ 13/3/2017,
   ΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ,ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ,ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡ.152.ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣτΕ....
   ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ?
   ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!

   Υ.Γ.ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ 43,ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 5/3/2017.-
   ΄ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ-
   ¨ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΛΠΟΙΠΟΝ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΚΑΘΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ..!!!΄΄{ΠΑΡΟΥΣΙΑ 32 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ}.!!!!!!!
   Ο ΔΕ ΝΟΜΟΣ 3852/2010, ΑΡ.64,ΠΑΡ.2,ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟΣ.¨ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΗΤΟΙ 17.!! ΚΑΙ ΟΧΙ 12!!
   Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ!!!

   Υ.Γ.2
   ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ..ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΕΠΟΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ.

   ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

   ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ Δ.Σ.

   Διαγραφή
 6. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ? ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΡΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. TI NA NTPEPONTAI AYTOI KOITANE, NA ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Η ΖΗΣΗ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΤΕΛΑΙΤΑΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Να φύγει ο Δημήτρης Μάρκου απο δήμαρχος τι θα κερδίσουμε, θα λυθούν ξαφνικά δια μαγείας όλα τα προβλήματα μας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΜΟΝΟ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ.Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ ΤΟ 2% ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ,Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ,ΖΗΣΗ,ΛΑΣΤΙΧΑΣ,ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑ Π[ΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΣ, ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΟΜΟ ΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΟΥΣ . ΚΑΝΕΙ ΩΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΜΥΘΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΦΙΛΕ 4¨18 ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΙΛΑΣ? ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ο Ποθουλάκης στην Λούτσα μένει ή στην Κρήτη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Google+