Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Χρ.Τσαντήλας προς Γ.Ισαρη για την εκλογή του Προέδρου

Συνάδελφε Γιώργο Ίσαρη, συμφωνώ απόλυτα με την παρατήρησή σου που λέει ‘’και μη χειρότερα’’!

Είμαι στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου από το έτος 1994 (23 χρόνια) και έχω ζήσει 11 εκλογές Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου (3 με το Νέο Δήμο και 8 με το τέως Δήμο Σπάτων)!
Ποτέ δεν έχει συμβεί αυτό που συνέβη στις Δημαιρεσίες της Κυριακής!
Ποτέ δεν έχει συμβεί προτεινόμενος από τον Δήμαρχο Πρόεδρος, να ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΤΑΙ από την ΜΙΣΗ Δημοτική του Παράταξη!!!!!
Και μάλιστα 4 συνεχόμενες φορές!!
Η Αυτοδιοικητική Δεοντολογία και ο προσωπικός (καλώς νοούμενος) εγωισμός, επέβαλε την άμεση ΑΠΟΣΥΡΣΗ της υποψηφιότητας, εφόσον τόσο τα 2/3 του συνόλου του Σώματος, όσο και η μισή Δημοτική Παράταξη ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ αυτή την πρόταση!!
Εδώ ταιριάζει απόλυτα η λαϊκή ρήση που λέει : «ο κόσμος τους έφτυνε και αυτοί έλεγαν ότι ψιχάλιζε»!
Όμως συνάδελφε Ίσαρη, το ΜΗΝΥΜΑ που δόθηκε προς το Δήμαρχο δεν ήταν μόνο αυτό το κραυγαλέο περιστατικό!
Αν κοιτάξεις με προσοχή όλες τις ψηφοφορίες θα διαπιστώσεις ότι η πολύ ‘’στενή’’ παρέα του κ. Δημάρχου ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ!!!!
Συγκεκριμένα:
  • Στη ψηφοφορία για τα Αναπληρωματικά Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, συγκεκριμένος ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ έλαβε 19 ψήφους μόνο!! Με δεδομένο ότι έλαβε τουλάχιστον 10 ψήφους από την Αντιπολίτευση, βγαίνει ότι δεν ψηφίστηκε ούτε από το 50% των Συμβούλων της Παράταξής του!!
  • χΣτη ψηφοφορία για τα Τακτικά Μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Ε.ΠΟΙ.ΖΩ.) συγκεκριμένος Σύμβουλος της Πλειοψηφίας ΔΕΝ εκλέγεται με την πρώτη ψηφοφορία λαμβάνοντας ΜΟΝΟ 12 ψήφους ενώ ήθελε 17 ψήφους το ελάχιστο!!

Δηλαδή και αυτός δεν ψηφίστηκε ούτε από το 50% των Συμβούλων της Παράταξής του και χρειάστηκε επαναληπτική ψηφοφορία για να εκλεγεί!!
Συνάδελφε,
Αυτά τα περιστατικά έδωσαν ένα βροντερό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τον κ. Δήμαρχο. Σου λέω λοιπόν, ότι αν δεν αλλάξει τακτική και στάση απέναντι στη Παράταξή του (πράγμα εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο), τότε όσοι θα ασχοληθείτε με τις Δημοτικές Εκλογές του 2019, ψάξτε από τώρα για τον ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!! Αυτόν που θα αντικαταστήσει τον κ. Δημήτρη Μάρκου!!

Πηγή: από το προφίλ του Χρ.Τσαντίλα στο Facebook

3 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΖΗΣΗ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΑΠΟΔΙΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Δ ΜΑΡΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H MARIA ZHSH APEDEIJE OTI EINAI ENA POLITIKO ANURVPAKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά έχετε βολευτεί όλοι Μ αρέσει η ευθιξία ορισμένων νεοκοπων......αριστερή
    Ο Θεός να τους.......κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου