Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΧΡ.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: «Κατασκευή του 7 ο υ Δημοτικού Σχολείου Λούτσας στη Π.Ε. 3»

ΧΡ.ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ: «Κατασκευή του 7 ο υ Δημοτικού Σχολείου Λούτσας στη Π.Ε.  3»
Τη περασμένη Εβδομάδα ο κος Τσαντήλας Χρήστος έστειλε Αίτηση στην Αντιδημάρχο Υπεύθυνης για τη Σχολική Στέγη, κα Ιωάννα Μωραΐτη
Αναφερόμενος στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 16ης Σεπτεμβρίου 2015 και στη συζήτηση για την αγορά των οικοπέδων για την κατασκευή του 7ου Δημοτικού, ο κ. Δήμαρχος είχε δηλώσει απερίφραστα : «… ικανή και αναγκαία προϋπόθεση για να αγοραστεί το οικόπεδο είναι ότι πρώτα θα ξεκαθαριστεί. Αν δεν ξεκαθαριστεί ο Δήμος δεν δίνει ούτε ένα ευρώ..».
Εν ολίγοις, μας είχε πει ότι ΔΕΝ θα δώσει "ούτε ένα ευρώ" για αγορά οικοπέδου αν δεν τακτοποιηθούν οι Πολεοδομικές Αλλαγές.
Και πιο κάτω στην ίδια συζήτηση είχε πει : 
«… Μπορούμε να προχωρήσουμε μόνο με την απόσυρση των αγωγών του κύριου Μαρλαντή. Είναι τόσο απλό, αποσύρει και προχωράμε άμεσα στην ολοκλήρωση των διαδικασιών της αγοράς του οικοπεδικού χώρου.»
Και λίγο πιο κάτω : 
«…Και για να κλείσω να πω ότι μέχρι σήμερα αυτή η καθυστέρηση στο Δήμο κόστισε μέχρι σήμερα και θα συνεχίζει να κοστίζει. Μέχρι τον Αύγουστο θα κοστίσει 110.000 ευρώ και αν συνεχίσει άλλα δυο, τρία χρόνια η καθυστέρηση θα πάμε στις 250.000€. Πληρώνει ο Δήμος για μισθώματα του 7ου Δημοτικού Σχολείου και του 1ου Νηπιαγωγείου.»
Στις 19 Απριλίου 2017, 2 (δυο) μήνες μετά την απόσυρση των ένδικων μέσων του κ. Μαρλαντή, επικοινώνησα με Υπηρεσιακούς Παράγοντες τόσο της Πολεοδομίας, όσο και της Οικονομικής Υπηρεσίας και μου δήλωσαν ότι ΟΥΤΕ γνωρίζουν τίποτα για τις Πολεοδομικές Μετατροπές, ΟΥΤΕ έχουν συγκεκριμένη Εντολή να προβούν σε ΑΓΟΡΑ των Οικοπέδων!!!
Κυρία Αντιδήμαρχε,
Επειδή και η ΚΟΡΟΪΔΙΑ έχει τα όριά της, σας παρακαλώ για τη σωστή ενημέρωσή μου να μου απαντήσετε στις εξής 3 (τρείς) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
  1. Έχουν γίνει οι Πολεοδομικές Αλλαγές, ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
    Και αν έχουν γίνει, βάσει ποιας Πολεοδομικής Νομοθεσίας έγιναν;
    Πότε θα εγκριθούν από το Δημ. Συμβούλιο και πότε θα αναρτηθούν στη διαβούλευση;
  2. Θα γίνει η Αγορά των τριών Οικοπέδων; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;;
    Και αν γίνει, με ποιους όρους θα γίνει και πότε;;
  3. Έχετε λάβει κάποια κείμενα ή έγγραφα διαμαρτυρίας ή ενόχλησης από τον Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού Σχολείου της Αρτέμιδας και κύρια από την Ένωση Γονέων των Σπάτων – Αρτέμιδας;;
Αν ναι, παρακαλώ να μου χορηγήσετε αντίγραφα αυτών!

Διαβάστε αναλυτικά ολόκληρη την αίτηση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου