Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μεγάλη Επένδυση στα Σπάτα: 3 γήπεδα, γραφεία, γυμναστήριο και πούλμαν

Νέα εποχή για τις Ακαδημίες της ΑΕΚ – Ολο το πλάνο του Γρηγόρη Σαράντη
Η νέα εποχή των Ακαδημιών της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη εδώ και λίγο καιρό. Ο ΑΕΚτζής επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης (ιδιοκτήτης του ομίλου Sarantis μαζί με τον αδερφό του Κυριάκο)
με δική του επένδυση (έπειτα από συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη), αναλαμβάνει να αλλάξει επίπεδο τις Υποδομές της Ενωσης. Και δεν είναι και λίγοι που έχουν… εικόνα και πλέον λένε ότι αλλάζουν όλα προς το καλύτερο για την ΑΕΚ, στο κομμάτι των Υποδομών της.




Ο κ. Σαράντης γνώστης των Ακαδημιών και του ποδοσφαίρου (έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις και στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Λεωνίδιο), έκανε την στοχευμένη επιλογή της επιστροφής του Ακη Ζήκου στην ΑΕΚ και μαζί με τον Γιάννη Σαμαρά εγγυώνται την εύρυθμη και αξιοκρατική λειτουργία των Υποδομών της μαζί με την αποτελεσματική δουλειά. Με ένα και μόνο στόχο: να έχει οφέλη η πρώτη ομάδα της ΑΕΚ.
Ο Γρηγόρης Σαράντης είναι… ευλογία των Υποδομών της ΑΕΚ σε μια δύσκολη χρονική και οικονομική συγκυρία και έχει βαλθεί μάλιστα να αλλάξει τα πάντα στα Σπάτα.
Αυτή την στιγμή οι Υποδομές της Ένωσης έχουν ένα γήπεδο με πλαστικό στη διάθεση τους και λυόμενα για αποδυτήρια.
Σε πρώτη φάση η επένδυση προβλέπει κατασκευή ακόμη 3 γηπέδων στα Σπάτα. Ένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα και δύο γήπεδα με πλαστικό και συνολικά το προπονητικό κέντρο θα έχει πλέον 6 γήπεδα (3 φυσικό – 3 πλαστικό), ενώ σε συνεννόηση και με την πρώτη ομάδα θα γίνεται χρήση όλων των γηπέδων από όλα τα τμήματα του συλλόγου.
Επίσης, εκεί που βρίσκονται τώρα τα λυόμενα αποδυτήρια θα κατασκευαστεί γυμναστήριο και χώροι για τις Ακαδημίες, ενώ δίπλα στο κτίριο της πρώτης ομάδας θα μεταφερθούν τα αποδυτήρια και θα κατασκευαστεί και δεύτερος όροφος με γραφεία για τις Υποδομές και άλλους αναγκαίους χώρους.
Και για το… τέλος ο κ.Σαράντης (καταγωγή από Κωνσταντινούπολη) σε συνεργασία με τους Ζήκο – Σαμαρά στους οποίους έχει παραδώσει τα κλειδιά στο αγωνιστικό και λειτουργικό κομμάτι των Υποδομών, θα πληρώσει για να έχουν οι Ακαδημίες της ΑΕΚ το δικό τους μεγάλο πούλμαν για αποκλειστική χρήση και την μετακίνηση τους.
Με λίγα λόγια ξεκινά (επιτέλους) μια νέα εποχή για τις Ακαδημίες με σημαντική επένδυση και γνώστες του χώρου για να «κερδίσει» η ίδια η ΑΕΚ.

Τάσος Καπετανάκος  
www.enwsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου