Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΆΝΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Πρώτη δημοσίευση: 30.6.2017 - 9:34 μ.μ.
Είμαι σοκαρισμένος, προβληματισμένος και πάρα πολύ νευριασμένος με αυτά που κάνει η δημοτική αρχή και έχει καταντήσει τον Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο σαν μια συγκέντρωση γύφτων.
Από την μια λυπάμαι ιδιαίτερα που επιβεβαιώνομαι στο ακέραιο για όσα έχω πει και έχω γράψει για τον πλήρη εξευτελισμό του δημοτικού συμβουλίου και έρχεται από το πουθενά, ο Γενικός Γραμματέας Παύλος Ιωακείμ και με επιβεβαιώνει αδιάσειστα.




Φυσικά το θέμα δεν είναι ο προσωπικός ανταγωνισμός, κάτι που δεν το έχει καταλάβει κανείς στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά πως θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας σε αυτό τον Δήμο. Μόνο που ο Δημήτρης Μάρκου δεν μπορεί να συμμεριστεί αυτή την ανάγκη.

Από την πρώτη μέρα δεν ήθελα την κ.Παύλο Ιωακείμ, το δεξί χέρι του Σγουρού που προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να μας φορτώσει ένα ΚΕΛ στον Δήμο.

Αυτό που δεν κατάφεραν άλλοι σε δεκαετίες το έκαναν ο Π.Ιωακείμ με τον Δ.Μάρκου πραγματικότητα μέσα σε μόλις 2 χρόνια!

Η απόλυση του Γενικού Γραμματέα είναι "προφάσεις εν αμαρτία". Ο Δημήτρης Μάρκου αφού ικανοποίησε τα προσωπικά του οφέλη με την βοήθεια του Ιωακείμ για την χωροθέτηση του ΚΕΛ, δεν τον έχει πια ανάγκη!!!

Δεν χρειαζόταν, λοιπόν δικαιολογίες για να το πετάξει έξω από τον Δήμο. Όπως τον διόρισε, χωρίς αιτιολογίες έτσι μπορούσε και να τον απολύσει. Αλλά δυστυχώς ο Δ.Μάρκου προσπάθησε να μειώσει την επαγγελματική ικανότητα του Π.Ιωακείμ, που εγώ προσωπικά τον παραδέχομαι επαγγελματικά, και ξαφνικά μάθαμε πράγματα και θάματα!

Αυτό εξόργισε τον Π.Ιωακείμ και μας έκανε τη χάρη να μας ανοίξει την πόρτα και να δούμε τα σκοτεινά άδυτα της Δημοτικής Αρχής του Δ.Μάρκου.

Αυτή η φάρα Δημοσίων, αργόμισθων Υπαλλήλων έχει δικό της κώδικα τιμής και συνεννόησης. Ο Σμέρος απολύθηκε από τον Δήμο Λαυρίου και φημολογείται έντονα ότι θα τον διορίσει Γενικό Γραμματέα στον δικό μας Δήμο, αφού έμεινε και εκείνος άνεργος.

Δεν θέλω να πω άλλα αυτή την στιγμή γιατί είναι τόσο τρομακτικές οι αποκαλύψεις και τόσο ρευστές οι καταστάσεις. Χρειάζομαι χρόνο να σκεφτώ πως θα διατυπώσω την κριτική μου ώστε να μας οδηγήσει σε αντικειμενικά συμπεράσματα.

Στο τέλος όμως ξυρίζουν τον γαμπρό. Στο τέλος θα μιλήσει η Δικαιοσύνη.

6 σχόλια:

  1. Σπυρίδων Καλαφάτης30 Ιουνίου 2017 στις 10:41 μ.μ.

    Μπράβο ρε Μαρλαντη, κάθε φορά που γράφεις κάτι είναι ψαγμένο και σωστά διατυπωμένο. Εκείνη η αρχηγος σας δεν βλέπει δεν ακούει τίποτα είναι στο κομμωτήριο?
    Αλλα και όταν γράφει κάτι είναι παιδική έκθεση ιδεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω πρέπει να επέμβει ο εισαγγελεας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σπυρίδων Καλαφάτης1 Ιουλίου 2017 στις 12:10 μ.μ.

      Για ποιο πράγμα?
      Μονο για να μαζέψει τον Δ.Μάρκου.
      Μπαμπά της Αρχηγού προσβλήθηκες γιατί η κόρη σου,είναι στο κομμωτήριο?
      Η γιατί είναι γεροντομπεμπεκα?
      Τα χρόνια πέρασαν γέρασε και αυτή είναι ακόμα στο Λύκειο. Δεν κάνει για αρχηγός δημοτική σύμβουλος και με το ζόρι.
      Όταν γράψει κάποια εκθεσουλα την στέλνει στην διαπλεκόμενη έντυπη,που ζήτημα να την διαβάζουν 50 άνθρωποι και αυτοί είναι στην Ραφήνα στα Σπάτα Αρτέμιδα δεν κυκλοφορεί. Δεν έχει κάνει τίποτα,δεν σκέφτεται τίποτα,μόνο το κομμωτήριο.
      Έχει χ@σμ3νη την φωλιά της με πολύ βρώμικο πολιτικό παρελθόν και παρόν.
      Ο Μαρλαντης είναι ο Μοναδικός που κάνει την διαφορά από όλους όσους έχουν περάσει από τον τόπο αυτό. Ευτυχώς για εσάς που δεν μεγαλομανής να στείλει την ΑΝΝΑ τοπική σύμβουλο.
      Καθίκι θα με απειλησεις με εισαγγελέα? Γράφω ονοματεπώνυμο προχωρά να στα πάρω όλα στα γεράματα να μείνεις άστεγος.

      Διαγραφή
    2. Σπυρίδων Καλαφάτης1 Ιουλίου 2017 στις 2:17 μ.μ.

      Μπαμπά της Αρχηγού του κομμωτηρίου,πεντικιούρ,κοκ ξέχασα να βάλω το όνομα μου,αν θέλεις κ ΑΦΜ ΑΔΤ θα στα δώσω όλα,αλλά πρέπει να στείλω εκτιμητή να δω έχεις να πάρω κάτι αξιόλογο γιατί αυτές οι καλύβες που έχεις δεν πιάνουν τίποτα,ούτε τα ασφαλιστικά μέτρα δεν καλύπτουν
      Σπυρίδων Καλαφάτης

      Διαγραφή
  3. ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ,ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΜΗΝΗΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΚΤΙΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
    ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΠΟ@Τ@ΝΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΜΟΝΟ Ο ΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΨΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νικόλαος Διαμαντής29 Ιουλίου 2017 στις 11:58 μ.μ.

    Δυστυχώς κε.Μαρλαντη μόνο δυσάρεστες,
    υποτιμητικές,δύσοσμες και προκλητικά βρωμερές εκπλήξεις.
    Είστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που αντιστέκεστε ξεκάθαρα και δυναμικά σε αυτόν τον τρισάθλιο Δ.Μάρκου που τολμάει να θέλει να τον λέμε Δήμαρχο.
    Ο Τίτλος που του αξίζει και τον περιγράφει είναι τόσο αισχρός όσο και ίδιος,δεν μπορώ να τον γράψω αλλά θα γίνει συνώνυμο με το δμαρκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου