Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

Πώς θα αποκτήσετε το δικό σας κάστρο!

Πώς θα αποκτήσετε το δικό σας κάστρο!
Αν πάντοτε θέλατε να αποκτήσετε το δικό σας κάστρο, αλλά δεν ξέρατε πώς... τώρα έχετε την ευκαιρία και μάλιστα με χαμηλό κόστος!
Χάρη σε ένα πρόγραμμα της Υπηρεσίας Κυβερνητικής Ιδιοκτησίας, η ιταλική κυβέρνηση παραχωρεί δωρεάν 103 κάστρα, πανδοχεία, πύργους, αγροκτήματα και μοναστήρια!




Φυσικά, όλα αυτά υπό έναν όρο. Εάν αποκτήσετε μία από αυτές τις ιδιοκτησίες, θα πρέπει να μετατρέψετε το κτίριο σε εγκατάσταση για προσκυνητές, ποδηλάτες, πεζοπόρους και τουρίστες! Με άλλα λόγια, θα πρέπει να μετατρέψετε ένα τέτοιο κτίριο σε πανδοχείο, εστιατόριο ή ακόμα και σε ένα παραδοσιακό καφέ – βιβλιοθήκη σαν αυτά που βρίσκουμε σε διάφορα παλιά εκκλησάκια ανά την Ευρώπη.
Η ιδέα είναι να τονωθεί ο τουρισμός στις οκτώ ιστορικές περιοχές της Ιταλίας στις οποίες βρίσκονται αυτά τα κτίρια.
Για να διεκδικήσετε ένα από αυτά τα κτίρια, θα πρέπει να υποβάλετε μια πρόταση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του φορέα, στην οποία θα περιγράφετε πως σκοπεύετε να το αξιοποιήσετε. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 26 Ιουνίου και θα δοθεί ιδιαίτερη προτίμηση σε ανθρώπους κάτω των 40 ετών, προκειμένου να ενθαρρυνθούν οι νέοι επιχειρηματίες.
ιταλια1
Εάν τα καταφέρετε, θα σας δοθούν τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας για 9 χρόνια, με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα 9.
Αν δεν τα καταφέρετε όμως, μην απελπίζεστε. Στο έργο αυτό, το οποίο υποστηρίζεται από το Υπουργείο Τουρισμού της Ιταλίας, θα προστεθούν 200 ακόμα κτίρια μέσα στα επόμενα χρόνια, σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του τουρισμού και προβολής της πανέμορφης ιταλικής υπαίθρου.
ιταλια2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου