Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

ΔΟΥΡΟΣ Α.ΘΕΟΔΩΡΟΣ: «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Ή «ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ»


ΔΟΥΡΟΣ Α.ΘΕΟΔΩΡΟΣ: «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» Ή  «ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ»Αγαπητοί συνδημότες,
Η αγαπημένη μας πόλη, η Αρτέμιδα, όπως και τα Σπάτα, φημίζονται για αρκετά αγαθά. Το υπέροχο κλίμα, τη μεγάλη ακτογραμμή, τις καλλιέργειες αμπελώνων, την ετερόκλητη ανθρωπογεωγραφία που ζει ειρηνικά…
Όμως δυστυχώς για κάποιους δεν ευδοκιμεί ένα οπωροφόρο δέντρο, ο λωτός. Γι’ αυτό πεισματικά προσπαθούν να δεντροφυτεύσουν παντού λωτούς…
Για τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του καρπού… Θέλουν κάποιοι να μας κάνουν λωτοφάγους… Για να ξεχάσουμε… Να ξεχάσουμε όμως δεν γίνεται!!! Γιατί απλά SCRIPTA MAMENT… TA ΓΡΑΠΤΑ MENOYN!
Ο κ. Δημήτριος Μάρκου με την επωνυμία του συνδυασμού του «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» κατέστησε ως κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα-δέσμευση πως η λύση για το αποχετευτικό πρόβλημα είναι μία: η σύνδεση με την Ψυτάλλεια.
Η εκδοχή για δημιουργία Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων στο Πλατύ Χωράφι θεωρήθηκε ότι υποβάθμιζε περιβαλλοντικά τον αγαπημένο μας τόπο. Αυτό άλλωστε αποτελεί θέσφατο για όλες τις πληθυσμιακές ομάδες και διαπερνά οριζοντίως και καθέτως την τοπική κοινωνία.
Πανίσχυρο προεκλογικά επικοινωνιακό παιχνίδι του ήταν άλλωστε μια έντυπη απεικόνιση σχετικά με το «Ποια θάλασσα θέλεις?, Μία καθαρή ή μία σαν αυτή?» Αποδείχτηκε πως ο κύριος Μάρκου διάλεξε την θάλασσα που η συντριπτική λογικά σκεπτόμενη πλειοψηφία απέρριπτε.
Ο συνδυασμός μας, η ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α., δεν πιστεύουμε πως ο Δήμαρχος κ. Μάρκου έδρασε ανέντιμα, ούτε πως αισθάνεται όμορφα για την πολιτική αυτή κυβίστηση.
Ο συνδυασμός μας δεν είναι συνηθισμένος στην ανθρωποφαγία, απλά κάνοντας μια ενδελεχή ενδοσκόπηση στα γεγονότα οφείλουμε να καταγράψουμε τα εξής:

1) Κεντρικό προεκλογικό σύνθημα της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» ήταν η λύση της Ψυτάλλειας. Η πολιτική ανεπάρκεια της αυτοδιοικητικής πλειοψηφίας οδήγησε στο ΚΕΛ στο Πλατύ χωράφι, με ολέθριες συνέπειες για όλους μας.
Άρα «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»- ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ: 0-1

2) Η «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» ως πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο δέχτηκε ερώτηση από δημοτικό σύμβουλο σχετικά με το γεγονός ότι ο Δήμος μας αυτοχρημοτοδοτεί τα έργα, ενώ η περιφέρεια χρηματοδοτεί έργα στους όμορους Δήμους. Η απάντηση επίσημα και μη ήταν σε μορφή χρησμού Πυθίας, αμφίσημη… «Ίσως επειδή δε συναινούμε σε άλλα έργα…»

Έπειτα από την ‘προφανή’ αυτή συναίνεση, άρχισαν οι χρηματοδοτήσεις έργων από την περιφέρεια, στα οποία ως συνδυασμός επιχαίρουμε ως πολίτες όμως ρωτούμε… Τι δώσαμε? Μήπως επένδυσαν κάποιοι πολιτικά με υποθήκη το φυσικό μας περιβάλλον?
Με υποθήκη την ποιότητα ζωής των παιδιών μας?
Αρα «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»- ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ : 0-2

Κλείνοντας θα ήθελα να υπογραμμίσω πως ο συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά: 
Δε στοχοποιούμε ανθρώπους αλλά πολιτικές…

Δε κατηγορούμε «ποινικά» αλλά πολιτικά…
Δεν αναζητούμε τιμωρία «δικαστική» αλλά πολιτική
Αναζητούμε την έννοια των όρων. Και η επωνυμία «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» για την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α., είναι συνυφασμένη με την παλαιοκομματική κυβίστηση. Όχι μόνο για την ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α. αλλά και για την συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών και όσων θεωρούν εαυτούς «ΖΩΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ»

Με εκτίμηση
Δούρος Αντ. Θεόδωρος
Χειρούργος Οδοντίατρος

Πηγή: Έντυπη "Ανατολική Ακτή"

9 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΚΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ,ΚΛΟΠΗ ΠΕΙΣΤ ΜΠΑΡΜΠΙ. ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΦΤΑΣΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Η ΜΠΑΡΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ Κ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΑ ΠΑΚΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΟΣ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ 100-200 ΦΥΛΛΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΓΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΥΓΑ.
    Δούρος Αντ. Θεόδωρος
    Χειρούργος Οδοντίατρος
    Πηγή: Έντυπη "Ανατολική Ακτή"

    ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟΣΧΟΛΗΜΕΝΟ Κ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΤΑ ΗΛΚΤΡ.ΜΜΜΕ
    ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΠΡΙΝ ΖΗΣΕΙΣ Κ ΠΑΡΕΙΣ ΑΝΑΣΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί το ΑΝ.Α.Σ.Σ.Α και η κόρη του Γιάννη,ειναι κάτι ΝΕΟ? Πιο παλαιοκομματικό από όλους,η ΑΝΝΑ ήθελε να βγει με δυο φιλενάδες την Τσακάλι την γλάστρα φυτό σε ένα και την Φροσω και βγήκε ο Μαρλαντης και έχει σαρώσει όλα τα ζώα τα πεσμένα στα τέσσερα.Πότε θα τον διώξει η ΑΝΝΑ,αν περιμένει να τελειώσει η θητεία αυτός θα είναι δήμαρχος την πρώτη Κυριακή με 85-90%,δεν θέλει να συνεχίσει αυτός,αλλά θέλουν οι επαγγελματίες πολιτευταδες κ θα τον χώσουν μπροστινό να τα πάρει όλαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε μου εισαι σε κωμα κ θελεις ανασα.Η παραγκα της γριομπαρμπι πια ειναι ειναι μονο για την αυτοπροβολη της κ να ικανοποιηση το ονειρο να γινει Δημαρχος η κορη του μπαμπα.Ο Γιαννης Ραφτοπουλος ο γιος ΝΑΙ αξιζει κ ηταν ηδη Δημαρχος.Θυμησου τι σας εκανε στις εκλογες,παντου παντα εμφανιζοτανε μονη της,με εκεινον τον ηλιθιο γερο αχθοφορο της ΟΑ.δεν παρουσιασε ουτε εναν υποψηφιο σας ψοφησε ολους,γιατι μονο τις ψηφους σας ηθελε να την κανουν Δημαρχο. Αν ειχε ξεφυγει απο τον ναρκισισμο κ την προσωπολατρεια της κ σας ειχε αφησει να μιλησετε τωρα θα ητανε αυτη ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ οι ΜΑΡΚΟΥ με τις συμμοριες τους θα προσπουθουσαν να γλιτωσουν τον εισαγγελεα.
    Η ευκαιρια περασε κ τελειωσε για την ΑΝΝΑ μεχρι Δ.Σ. φτανει,τιποτα παραπανω.Εχουν περασει 2 χρονια παγερα αδιαφορη σαν νεκρη. Μονο ο αυτος ο Μαρλαντης αξιζει γιατι κινηται συνεχεια εναντιον της συμμοριας Δ.Μαρκου,αλλα αυτος δεν θελει να γινει Δημαρχος του χωριου,μεγαλος? πολλες επαγγελματικες,οικογενειακες υποχρεωσεις? Η το πιο πιθανο απο οτι βλεπω στα λογια του αηδιασε απο τις μετριοτητες του τιποτα την αδιαφορια κ διαφθορα.
    ΦΩΤΗΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο κ. Δούρο,
    οξυδερκές το κείμενο σας, κυρίως όμως μπράβο διότι ένας νέος και τόσο μορφωμένος άνθρωπος αποφασίζει να βαδίσει ένα δύσκολο μονοπάτι (πολιτική) γεμάτο ανθρώπους που δεν αξίζουν (βλ. σχόλια παραπάνω). Προχωρήστε ακάθεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο Κε Δούρο, πολύ ωραίο και αληθινό το άρθρο σας, αντάξιο του επιπέδου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αληθινή και καθαρή πολιτική θέση. Δυστυχώς λίγες τέτοιες συναντας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ Panosknts@gmail.com3 Αυγούστου 2020 - 10:56 μ.μ. ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΧΑΣΑΠΗ" ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ? ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΗ, ΕΒΑΛΕ Ο ΠΟΜΑΚΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ, Η ΠΕΘΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟ "ΧΑΣΑΠΗ"
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΦΤΟΠΟΥΛΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου