Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - Στην Γη της Επαγγελίας όπου οι Τελευταίοι γίνονται Πρώτοι

Πρώτη Δημοσίευση: 7.6.17
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ
Με Ιώβεια υπομονή περίμενα να δω κάποια βελτίωση με τις ψεύτο-αλλαγές που έγιναν πρόσφατα στα συμβούλια και στις επιτροπές.
Έρχεται, όμως, η πικρή διαπίστωση ότι έχουμε μια πλήρως αποτυχημένη νέα πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία χρησιμοποιεί ακραίες, απολυταρχικές πρακτικές, τύπου Στάλιν, με τις οποίες δυναμιτίζει τις συνεδριάσεις και χωρίς το παραμικρό ίχνος σεβασμού σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους μας αποδεικνύει συνεχώς ότι μας έχει σαν απλές γλάστρες.




Εκτελεί το προσυμφωνημένο σχέδιο καταστροφής του Δήμου μας αλλά θέλει και πλειοψηφικές αποφάσεις για να κρατάει τα πιόνια σαν αναλώσιμες, ανθρώπινες ασπίδες.

Προσπαθεί να πετύχει με πονηρές μεθόδους, πράγματα που θα έχουν μόνο προσωπικό, πολιτικό και οικονομικό όφελος για αυτήν!!!

Αναφέρομαι στην νέα πρόεδρο κα Μ.Ζήση που είναι η εκλεκτή του Δημήτρη Μάρκου!!!

Γιατί ένας άνθρωπος που έγινε Δήμαρχος, επιλέγει μόνο άτομα ίσα ή κατώτερα από αυτόν; Και αυτό είναι αυταπόδεικτο γιατί ούτε η παράταξη του, η οποία έχει την απόλυτη πλειοψηφία, δεν θεώρησε την κα Ζήση άξια για αυτό το αξίωμα. Την "φύτεψε", μόνος του στην θέση του προέδρου, με εκβιασμούς και υποσχέσεις ή μήπως τον εκβίασε αυτή η ίδια για να πάρει την θέση!!!

Αυτό έχει δύο εξηγήσεις: ή ότι όλοι στην παράταξη του είναι κατώτεροι της κας Ζήση, κάτι που δεν το πιστεύω, ή ετοιμάζεται κάτι πολύ πολύ "χοντρό" που θέλει να το "περάσει" μόνο ένας υπόγειος άνθρωπος σαν την κα Ζήση!

Η διοίκηση και διαχείριση είναι σαν το σκάκι! Χρειάζεται, πιόνια, άλογα, αξιωματικούς, Βασιλιά και Βασίλισσα. Αυτό ισχύει και για την αντιπολίτευση. Αλλά δυστυχώς υπάρχουν μόνο πιόνια, όπως είμαι και εγώ, ένας απλός Δημοτικός Σύμβουλος σε μια μικρή παράταξη.
Εγώ προσπαθώ να φτάσω στην άκρη του ταμπλό και ας είμαι πιόνι για χάρη των δημοτών.

Έχω πάρει όλα τα νόμιμα νομικά μέτρα που μου επιτρέπει η πολιτεία μέχρι να τελειώσει αυτή η θητεία και να ξεφύγω από τους ιδιοτελείς επαγγελματίες τυχοδιώκτες. Κάθε στιγμή με τις πράξεις τους με αναγκάζουν να ντρέπομαι που είμαι Δημοτικός Σύμβουλος.

Αλλά για να μη μείνουμε στα θεωρητικά:
Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, 29.05.17, η μειοψηφική Πρόεδρος ξεπέρασε ακόμη και τους γύφτους που είναι ασεβείς για τα πάντα! Προσπάθησε να κατηγορήσει, ονομαστικά Δημοτικούς συμβούλους, για το έγκλημα που κάνει εκείνη.

Τα Δημοτικά Συμβούλια είναι δημόσια. Οι εισηγήσεις των θεμάτων έπρεπε να αναρτώνται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου. Η ανυπόστατη δικαιολογία της έκθεσης των προσωπικών δεδομένων με δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, ισχύει μόνο όταν η υπηρεσία αποφασίζει κάτι εν αγνοία του πολίτη. Όταν ο πολίτης προσέρχεται να ζητήσει κάτι που πρέπει να αποφασιστεί στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει καταθέσει ακόμη και την ταυτότητα του και αυτομάτως η προστασία προσωπικών δεδομένων έχει χαθεί γιατί οικειοθελώς τα προσφέρει.
Ακούει και καταγράφει ο υπάλληλος το αίτημα του για να το προωθήσει στην εκτελεστική εξουσία που είναι το Δημοτικό Συμβούλιο. Τέτοια αιτήματα πρέπει να δημοσιοποιούνται πριν την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί μπορεί να βλάπτουν κάποιον άλλον, που πρέπει να έχει την ευχέρεια να παραστεί και να προτάξει τα δικά του επιχειρήματα και όχι να βρεθεί προ τετελεσμένου γεγονότος με ζημία!

Αν η κυρία Ζήση θέλει να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον μου, θα χαρώ πάρα πολύ να τους πάρω όλη τους την περιουσία γιατί με τις σημερινές ευτελής αντικειμενικές αξίες δεν φτάνουν για να αποζημιώσουν μια απλή συκοφαντική δυσφήμιση. Αλλά αν θέλουν να μπουν σε τέτοιες διαδικασίες ας ξεκινήσουν από τον αρχηγό τους, Δημήτρη Μάρκου, που επί τρεισήμισι χρόνια, όταν ονειρευόταν πως θα γίνει, και το κατάφερε Δήμαρχος, τότε που ήταν αντιπολίτευση, κοινοποιούσε στο προσωπικό του ιστολόγιο όλες τις εισήγησης της τότε Δημοτικής Αρχής. 
Τώρα τι άλλαξε; Ο νόμος δεν άλλαξε! Αλλά εγώ δεν είμαι Μάρκου!

Επειδή δεν κινδυνεύω να πάω άνεργος στον ΟΑΕΔ, ούτε ονειρεύομαι να γίνω δήμαρχος, δεν έχω ανάγκη κανέναν.

Είμαι ένας απλός δημότης που έγινα Δημοτικός Σύμβουλος. Δεν χτίζω παλάτια στην άμμο κυνηγώντας οφίτσια και μισθούς. Μπήκα στα κοινά ελπίζοντας να βοηθήσω στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων σε αυτόν τον καθημαγμένο Δήμο.

Ο μιθριδατισμός της νέας προέδρου Μαρίας Ζήση και της παράταξης ανήκει έχουν δηλητηριάσει τους πάντες και τα πάντα.

Εύχομαι όπως και θα γίνει σύντομα η θητεία της να είναι μια σύντομη μικρή και σκοτεινή παρένθεση στο Δήμο μας.

Εμένα, τον Χρήστο Μαρλαντή θα με βρίσκουν πάντα εμπόδιο σε οτιδήποτε μηχανεύονται!

3 σχόλια:

  1. ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΜΟΥ.ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟ Δ.Σ.,ΤΑ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ,ΠΟΥ ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝ ΤΙΣ ΠΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ,ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΜΙΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Κ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ? ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ,ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ? Η ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ?
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.
    Η ΑΛΛΗ Η ΓΛΑΣΤΡΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Δ.Σ.? Η ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΚΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ,ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Κ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΗΤΣΟΛΈΦΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρήστο έτσι μπράβο όταν είσαι ψύχραιμος είσαι πιο αποτελεσματικός και χρήσιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου