Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Φρίκη: 19χρονη μουσουλμάνα βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε στυγερό «έγκλημα τιμής»

Φρίκη στο Λονδίνο: 19χρονη μουσουλμάνα βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε στυγερό «έγκλημα τιμής»
Η φίλη της κατάφερε να αποδράσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές - Πιστεύεται ότι στοχοποιήθηκε λόγω της σχέση της με Άραβα
Σοκ έχει προκαλέσει στο Λονδίνο η στυγερή δολοφονία μιας νεαρής κοπέλας που πιστεύεται ότι βιάστηκε, βασανίστηκε και θανατώθηκε εξαιτίας της σχέσης της με έναν Άραβα μουσουλμάνο, τον οποίοι δεν ενέκρινε η οικογένειά της και ο κοινωνικός της κύκλος επειδή δεν ήταν Ινδός.




Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η 19χρονη Celine Dookhran απήχθη μαζί με μια φίλη της από το σπίτι της την περασμένη Τετάρτη από δύο άνδρες, τον 33χρονο Mujahid Arshid και τον συνεργό του, τον 28χρονο Vincent Tappu.

Οι δύο άνδρες ακινητοποίησαν τα κορίτσια με τέιζερ, τα τύλιξαν σε σεντόνια και στη συνέχεια τα οδήγησαν σε μια άδεια, υπό ανακαίνιση πολυτελή κατοικία στο νότιο Λονδίνο. Εκεί, ο 33χρονος βίασε την Celine Dookhran και τη σκότωσε κόβοντάς της τον λαιμό. Στη συνέχεια, αποπειράθηκε να βιάσει και την άλλη κοπέλα - της οποίας το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί. Ωστόσο εκείνη κατάφερε να αποδράσει έγκαιρα και να καλέσει τις Αρχές.

Οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν από την αστυνομία οδηγήθηκαν προχθές στο δικαστήριο, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Ο 33χρονος κατηγορείται για την απαγωγή, τη δολοφονία και τον βιασμό της 19χρονης και την απόπειρα δολοφονίας της φίλης της, ενώ ο συνεργός του κατηγορείται για την απαγωγή των δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με όσα είπε η Εισαγγελέας, Binita Roscoe, στο δικαστήριο η νεαρή Ινδή μουσουλμάνα δεχόταν έντονη κριτική το τελευταίο διάστημα από την οικογένεια και τον κοινωνικό της κύκλο λόγω της σχέσης που είχε συνάψει με έναν Άραβα. Αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η σχέση που είχαν οι δύο δράστες με την κοπέλα, πιστεύεται ότι το έγκλημα είχε ως κίνητρο την εκδίκηση για την «προσβολή» της νεαρής γυναίκας στην κουλτούρα της.

Η νεαρή Ινδή είχε έντονη παρουσία στα social media, λάτρευε το μακιγιάζ και φιλοδοξούσε να γίνει make up artist. O λογαριασμός της στο Twitter περιείχε περισσότερα από 3.500 tweets με συμβουλές ομορφιάς για τις γυναίκες που την ακολουθούσαν, ενώ πριν από λίγες μέρες η ερωτευμένη κοπέλα είχε ποστάρει μια ανάρτηση με την οποία ευχαριστούσε τον Αλλάχ που έστειλε τον αγαπημένο της στον δρόμο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου