Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Δ.ΜΑΡΚΟΥ: 6.550€ θα πληρώσουμε τη "νύφη" του

Δ.ΜΑΡΚΟΥ: 6.550€ θα πληρώσουμε τη "νύφη" του
Την ανοησία και την ανικανότητα του Δ.Μάρκου, του δήθεν δημάρχου, θα πρέπει να την πληρώσουμε εμείς 6.500€ χιλιάρικα; 
Ο Δ.Μάρκου επέλεξε να με επιβεβαιώσει με το πιο αισχρό τρόπο! 'Έβαλε υποψήφια για ΠΔΣ την άγνωστη/"γνωστή" Συριζαία, Μ.ΖΗΣΗ, για ποιο λόγο;
Μόνο η ψυχιατρική επιστήμη μπορεί να απαντήσει!




Ή εντελώς ανόητη, ηλίθια και επιβεβαιωμένα λάθος επιλογή κρίθηκε παράνομη και άκυρη από Δευτεροβάθμιο Έλεγχο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Αν θέλει τώρα ο γελοίος, Δ.ΜΑΡΚΟΥ και η αλαζών Μ.ΖΗΣΗ να σώσουν τα προσχήματα  και του γόητρό τους, να πληρώσουν από τη τσέπη τους την οποιαδήποτε προσφυγή.
Η παρουσία της Μ.ΖΗΣΗ σαν Π.Δ.Σ. για μερικές "ώρες" μόνο αλγεινή εντύπωση άφησε και η βίαια απομάκρυνση της μόνο ηρεμία και χαρά έφερε στο δημοτικό συμβούλιο.
Όπως και το φουντάρισμα του Α.ΦΥΤΡΟΥ στην εκλογή του σαν Π.Δ.Σ. δεν κατέπληξε κανέναν. Ο "πραξικοπηματικός¨ διορισμός του πάλι θα καταλήξει σε βίαιη απομάκρυνση γιατί και αυτή η πράξη του δήθεν δημάρχου, Δ.ΜΑΡΚΟΥ, είναι παράνομη και καταχρηστική. Εξευτέλισε με τον χειρότερο τρόπο τους θεσμούς, "ΔΗΜΑΡΧΟΣ", "Δημοτικός Συμβούλιο" και το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου!

Απόλυτα ύποπτη είναι η επιλογή του  δικηγορικού γραφείου! Κάποτε, στο παρελθόν, όταν ήταν αντιπολίτευση, είχε απορρίψει αυτό το Δικηγορικό Γραφείο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου εναντίον του Αεροδρομίου λόγω υπερβολικού κόστους!! Τώρα τι έγινε; Τόσο μεγάλη είναι η αξία της Μ.ΖΗΣΗ; Είναι σοβαρότερη η υπόθεσή της ακόμη και από το αεροδρόμιο που αξίζει να πληρώσουμε 6.5000€; Βάζει τον Δήμο σε μια πανάκριβη και ανούσια δικαστική διένεξη που όταν τελεσιδικήσει πιθανόν δεν θα είναι κανείς από αυτούς "έν ζωή".
Εάν ζημίωσε το Δήμο η ακύρωση της Προεδρίας της Μ.ΖΗΣΗ τότε το πρόστιμο και τις λοιπές συνέπειες να βαρύνουν τον Δ.Μάρκου που ήταν και η επιλογή του.

Δεν έγινε Π.Δ.Σ. η Μ.ΖΗΣΗ και καταστράφηκε το σύμπαν!!!
Ο νόμος έχει φροντίσει, να υπάρχει πάντα  κάποιος ΠΔΣ! Έτσι κι αλλιώς ο ρόλος του προέδρου είναι απλά διακοσμητικός στη δημοτική αρχή του Δ.Μάρκου.
Ο ανίκανος Δ.ΜΑΡΚΟΥ όταν έβαλε Γ.Γ. τον Π.ΙΩΑΚΕΙΜ, εγώ έλεγα ότι είναι μια περιττή σπατάλη ο διορισμός αυτός. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ χτυπιόταν και φώναζε ότι χρειάζεται οπωσδήποτε Γ.Γ. και μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο, τον  Π.ΙΩΚΕΙΜ κι έρχεται δυόμιση χρόνια μετά και με επιβεβαιώνει με τον πιο κραυγαλέο τρόπο που θα μπορούσε.

Ο δήμος είναι φτωχός! Οι δημότες του είναι σε απελπιστική οικονομική ένδεια και ο ηλίθιος ανύπαρκτος δήμαρχος Δ.ΜΑΡΚΟΥ θέλει να πετάξει 6.500€ στον "αέρα", αφού δεν θα φέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα για τον δήμο μας.

Όποιος τολμήσει και το ψηφίσει, την ερχόμενη Παρασκευή, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την λαϊκή οργή, γιατί τον ΝΟΜΟ και  την Δικαιοσύνη δεν την φοβάται ούτε την σέβεται κανένας από την Δημοτική Αρχή του Δ.ΜΑΡΚΟΥ.

Ας δούμε μαζί τα γεγονότα:

Η Οικονομική Επιτροπή που έχει πρόεδρο τον Δ.ΜΑΡΚΟΥ συνεδρίασε στις 26.06.2017 πήρε την απόφαση 315/2017, που φέρνει για ψήφιση στην συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή, 14.7.17 το σκανδαλώδες ποσό των 6.448,00 € για αμοιβή γνωστού, επώνυμου Δικηγορικού Γραφείου.

Δείτε ποιοι το ψήφισαν:


Δείτε την απόφαση, ποιοι ήταν παρόντες και ποιοι ψήφισαν αυτή την σκανδαλώδη απόφαση.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Ορίζει πληρεξούσιο δικηγόρο του Δήμου τον Δικηγόρο Αθηνών Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, βασικό εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Ν.-Κ. Χλέπας & Συνεργάτες» (“Ap. Papaconstantinou & Partners Law Firm”) (Α.Μ. Δ.Σ.Α. 80036) που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Πατριάρχου Ιωακείμ αριθμ. 30-32, Κολωνάκι, προκειμένου να γνωμοδοτήσει σχετικά με την υπ΄αριθμ. 4 (θέμα 9ο) από 09-05-2017 απόφαση της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 που εκδόθηκε επί προσφυγής του κ. Ιωάννη Τούντα κατά των υπ΄αριθμ. 19843/7020/2017 και 20525/73/2017 αποφάσεων ΓΓΑΔΑ καθώς και για την άσκηση ή μη ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων. 
Σε περίπτωση καταφατικής γνωμοδότησης παρέχει την εντολή και την πληρεξουσιότητα στον Δικηγόρο Αθηνών Δρ. Απόστολο Παπακωνσταντίνου, βασικό εταίρο της Δικηγορικής Εταιρείας με την επωνυμία «Απ. Παπακωνσταντίνου – Ν.-Κ. Χλέπας & Συνεργάτες» (“Ap. Papaconstantinou & Partners Law Firm”) (Α.Μ. Δ.Σ.Α. 80036), προκειμένου να ασκήσει ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας αίτηση ακυρώσεως και αίτηση αναστολής εκτελέσεως κατά του υπ’ αριθμ. 4/09.05.2017 Πρακτικού της Επιτροπής του άρθρου 152 του ν. 3463/2006 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής με το οποίο ακυρώθηκε η υπ’ αριθμ. πρωτ. 19843/7020/10.03.2017 απόφαση της ασκούσας καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, καθώς και να παρασταθεί ενώπιον του ιδίου Δικαστηρίου σε όποια δικάσιμο ορισθεί και σε κάθε μετ’ αναβολή δικάσιμο, οπότε θα συζητηθεί η ως άνω αίτηση ακυρώσεως.
Ως αμοιβή ορίζεται το ποσό των 2.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, προκειμένου για την άσκηση της αιτήσεως ακυρώσεως και το ποσό των 1.500 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, προκειμένου για την άσκηση της αιτήσεως αναστολής εκτελέσεως, περιλαμβανομένων των αντιστοίχων γραμματίων προείσπραξης. Τέλος, για τη συζήτηση της αιτήσεως ακυρώσεως ως αμοιβή ορίζεται το ποσό των 1.200 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, περιλαμβανομένου του γραμματίου προείσπραξης. Η καταβολή θα γίνει τμηματικώς, ήτοι με την άσκηση των ως άνω αιτήσεων θα καταβληθεί η αντίστοιχη αμοιβή. Η παρούσα εντολή παρέχεται ενόψει αφενός της μεγάλης σημασίας της υποθέσεως για τα συμφέροντα του Δήμου και, αφετέρου, της ιδιαίτερης γνώσης και εμπειρίας του ως άνω Δικηγόρου και της Δικηγορικής Εταιρείας του στα αντικείμενα αυτά, τα οποία έχουν μάλιστα διδάξει επί σειρά ετών σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα.
Παράλληλα οι διατάξεις του άρθρου 281 του Ν. 3463/2006 (ΚΔΚ) αναφέρουν ότι οι δικηγόροι που ορίζονται από το Δήμο αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα περί Δικηγόρων που ισχύουν κάθε φορά (Ν. 4194/2013 όπως αυτός τροποποιήθηκε με τις διατάξεις του Ν.4205/2013). Για την εξώδικη ή δικαστική αντιμετώπιση νομικών ζητημάτων, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία ή σπου­δαιότητα και απαιτούν εξειδικευμένη νομική γνώση ή εμπειρία, η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται με από­φαση του δημοτικού ή του κοινοτικού συμβουλίου κατά παρέκκλιση των προηγούμενων παραγράφων.
Συνεπώς την απόφαση σχετικά με τον καθορισμό του ύψους της αμοιβής του δικηγόρου για τη συγκεκριμένη υπόθεση, αρμόδιο να λάβει είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και για το λόγο αυτό εξουσιοδοτείται ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, να διαβιβάσει την παρούσα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, για λήψη της σχετικής απόφασης.
Η έγκριση δαπάνης, διάθεση πίστωσης για την ανωτέρω υπόθεση έχει ήδη αποφασιστεί με την υπ’ αριθμ 290/2017 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου. Η αμοιβή του δικηγόρου καθορίζεται στο ποσό των 5.200,00 € συν Φ.Π.Α.(24%), ήτοι 6.448,00 €.
Εξουσιοδοτεί τον κ. Δήμαρχο, ως νόμιμο εκπρόσωπο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος να υπογράψει το σχετικό συμφωνητικό με τον Δικηγόρο Αθηνών κ. Παπακωνσταντίνου Απόστολο.
Η απόφαση αυτή πήρε αύξοντα αριθμό 315/2017.
Για την επιβεβαίωση των ανωτέρω συντάχθηκε το πρακτικό αυτό και υπογράφεται ως κατωτέρω.
Παρόντες
  1. κ. Μάρκου Δημήτριος του Σπυρίδωνος, Δήμαρχος – Πρόεδρος 
  2. κ. Μπέκας Γεώργιος του Σπυρίδωνα, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής 
  3. κ. Μπασινάς Ιωάννης του Στέφανου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Νομικός Αντώνιος του Ηρακλείου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Στάμου Δημήτριος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής 
  4. κ. Τούντας Αντώνιος του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος ως αναπλ. μέλος της Επιτροπής
Απόντες
  1. κ. Φύτρος Αντώνιος του Παρασκευά, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
  2. κ. Μάρκου Χρήστος του Αντωνίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
  3. κ. Σερέτης Χρήστος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
  4. κα. Ραφτοπούλου Άννα του Ιωάννη, Δημοτική Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής 
Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση:  Η 315-2017_ΟΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

40 σχόλια:

  1. Η ΜΑΚΑΚΙΑ Κ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ?
    Ή ΕΧΕΙ Κ ΑΛΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ.
    ΕΜΕΝΑΝΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 6.500€ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΑΣ ΦΑΛΑΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Κ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΟΓΚΟΣ ΘΕΛΕΙ ΥΛΙΚΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ.
    Παρόντες

    κ. Μάρκου Δημήτριος του Σπυρίδωνος, Δήμαρχος – Πρόεδρος
    κ. Μπέκας Γεώργιος του Σπυρίδωνα, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Μπασινάς Ιωάννης του Στέφανου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Νομικός Αντώνιος του Ηρακλείου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Στάμου Δημήτριος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Τούντας Αντώνιος του Κωνσταντίνου, Αντιδήμαρχος ως αναπλ. μέλος της Επιτροπής
    Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Α Η Β ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ.
    Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΠΔΣ ΦΥΤΡΟΣ Ο ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΛΕΙΠΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΑΚΙΑ.ΡΕ ΜΗΠΩΣ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΑΠΟΔΙΧΤΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΔΣ Κ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ? Ο.Κ. Ο ΦΥΤΡΟΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ.
    Απόντες

    κ. Φύτρος Αντώνιος του Παρασκευά, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Μάρκου Χρήστος του Αντωνίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κ. Σερέτης Χρήστος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    κα. Ραφτοπούλου Άννα του Ιωάννη, Δημοτική Σύμβουλος ως μέλος της Επιτροπής
    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ Δ.Σ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ Κ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε μ@λ@κ@ μαρκου 6.500κλευρα ειναι 13 μισθοι συμβσιουχων ανεργων για την χοντρο παλιοβρομα θα δωσουμε τοσα λεφτα σε δικηγορο για ποιο λογο αν θελει να παει με δικα της λεφτα η βρομα καλυτερα να πατε στο αγυριστο τομαρια κλεφτες πειναμε ψαχνουμε μεροκαματο 20ευρα κ θα δωσται 6500 για την παλιοβρομα οπου σας βρο θα σασ γ@μ@σο μουν@π@ν@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί για αυτό το θέμα. .που φέρνουν στο Δ. Σ. Γιατί δεν επαναφέρουν το ζητούμενο. ..Αν δηλαδή το Δ. Σ. Θέλει για πρόεδρο την εκπεσουσα? ??!!Οχι τίποτα άλλο ,απλά για να ξέρουμε όλοι τι μας γίνεται! !!!ΉΜΑΡΤΟΝ! !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ τα 20000ευρω να θυμάσαι! !!!!

      Διαγραφή
    3. ρε δεν πας καλα,μα καθολου καλα.

      Διαγραφή
  4. Η συμμορία των Ντάλτον ήταν διαβόητη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην Αμερικανική Δύση.
    Σήμερα οι κλώνοι τους δρουν στα Σπάτα.
    Είμαι σίγουρος ότι θα έχουν το ίδιο τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΣΙΣΥΦΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να έχει τεράστια υπομονή ο δήμαρχος που επιτρέπει να τον βρίζουν έτσι και μάλιστα ανώνυμα.

      Διαγραφή
    2. ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΤΟΓΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ 6500€ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΕΦΤΑΣΕ Κ ΤΕΛΕΙΩΝΜΕΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ.
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΡΙΣΕ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
      ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΚΤΗΝΗ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥΣ.
      ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ Κ ΑΠΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ Κ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΔΡΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
      ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΕΚΤΥ[ΠΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΑ?
      ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟ

      Διαγραφή
    3. Δλδ υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι πρέπει να πληρώσουμε εμείς 6.500€ για την μ@λ@κια του βλάκα ΜΗΤΣΟΥ και την μανία της χοντρής? Προτελευταία σε ψήφους είναι να ψήνει κάνα καφέ μόνο.
      είναι προκλητικά απατεώνας ψεύτης κλέφτης.

      Διαγραφή
    4. Κάποιος χαχαχαχεχεχε12 Ιουλίου 2017 στις 1:42 μ.μ.

      Προσπάθησε ο Μήτσος με το αφεντικό του την Πιτσιαποαυτακη "έχει περίεργο όνομα" κυνήγησαν εκείνη την δόλια την ρεπόρτερ την έφαγαν και χάσαμε τα όργια στο Δ.Σ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΡΕΕΕΕ δεν θα γίνουμε Τουρκία,ουτε Πακιστάν,ούτε Βενεζουέλα.

      Διαγραφή
  6. Ελπίζω οι δημοτικοί σύμβουλοι να έχουμε κοινή λογική και όπως δεν ψήφισαν την Ζηση για ΠΔΣ, να μην ψηφίσουν να πληρώσει ο Δήμος αυτό το υπέρογκο πόσο για το καπρίτσιο μιας δημοτικής συμβούλου που εξελέγη τελευταία.
    Η Ζηση ΔΕΝ εξελέγη ΠΔΣ, όπως ορίζει ο νόμος.
    Αποφάσισε ο Ερντογάν Μάρκου να τι κάνει ΠΔΣ, όπως έκανε και τον καημένο Φυτρο ΠΔΣ.
    Άσχετα με την προσφυγή του Ι.Τουντα,η Ζηση,όπως και ο Φυτρος, δεν τηρουν την απαίτηση του νόμου,να έχουν πάρει την απόλυτη πλειοψηφία των 16 ψήφων,για να γίνουν ΠΔΣ. Ο Φυτρος ήταν υποψήφιος και δεν εξελέγη,δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το ευεργέτημα του νόμου και να γίνει ΠΔΣ και επιπλέονο Φυτρος έχει ψηφίσει υπέρ της διαγραφής του αντιπάλου του Ι.Τουντα. Η εκλογή ΠΔΣ έπρεπε να έχει προηγηθεί της διαγραφής του Ι.Τουντα, αλλά ο Δημήτρης Μάρκου ακολουθεί πιστά και τυφλά, το παράδειγμα Δημοκρατίας του Ερντογάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σιγα μην σχισεις κανα καλσον εσυ που θελεις να κανεις και πολιτικη στο Δημο απο το μαιμουδομπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάρει άλλο, ο Δ.Μάρκου έχει ΚΕΛ στο κεφάλι του και δεν μπορεί να το αλλάξει.
      Οι μαϊμούδες είναι το πλησιέστερο ζώον στον άνθρωπο.
      Ο Δ.Μάρκου είναι μπάσταρδο ξεγοφιασμένο άχρηστο μουλάρι. Πυροβολισμό ανάμεσα στα μάτια χρειάζεται να τελειώσει η αγωνία του και τα βασανιστήρια που ζει το ταλαίπωρο κτήνος,μπήκε σε δουλειές που θέλει ανθρωπινό μυαλό οχι ΚΕΛ.

      Διαγραφή
    2. απηλεις ; φυσικα ξερεις τι σημενει αυτο ε;

      Διαγραφή
    3. Θα πας να τον πυροβολήσεις εσύ τον δήμαρχο;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος13 Ιουλίου 2017 - 7:07 π.μ.
      Θα πας να τον πυροβολήσεις εσύ τον δήμαρχο;
      Καλα εισαι τρελος? η βλακας σαν τον ΤΙΠΟΤΑ? Στα σφαγεία υπάρχουν εξειδικευμένοι εργάτες με ειδικό πυροβόλο όπλο που δίνουν σύντομο ανώδυνο τέλος στα μεγάλα ζώα.
      Εγώ τι δουλειά έχω να του κάνω αυτή την χάρη? Ρώτησα εχει κ στον Ιππόδρομο του Μαρκόπουλου τέτοιον ειδικό,αν δεν μπορείτε να βρείτε.

      Διαγραφή
  8. Απειλές κ φόνους κάνει μόνο η συμμορία του Μητσοτιποτα. Τι είπε ο άνθρωπος, που είναι ΑΠΕΙΛΗ? να απαλλάξουν το ταλαίπωρο κτήνος που παιδευεται να κλέψει όσα ποιο πολλά μπορεί, αλλά είναι τόσο βλάκας κ κακος που δεν μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σίσυφος γιατί στο facebook δεν παίρνει ούτε ένα like;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ 'ΚΟΙΤΟΥΝ' ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ 'ΑΥΛΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ

      Διαγραφή
    2. Δεν λέμε να βρίσουν ρε φίλε like να κάνουν αφού λες οτι είναι χιλιάδες κόσμος εξοργισμένοι με τον δήμαρχο, λες και θα πούμε οτι είσαι εσύ εκείνος κάνεις.

      Διαγραφή
    3. ΕΙΣΑΙ stupid ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ?

      Διαγραφή
    4. Πιθανώς, όσοι γράφουμε εδώ stupid και αργόσχολοι είμαστε δεν πρόκειται να ακούσει κανείς εμένα όπως και εσένα.

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
      ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος13 Ιουλίου 2017 - 7:43 π.μ.
      Ο Σίσυφος γιατί στο facebook δεν παίρνει ούτε ένα like;

      ΑΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΥΤΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟ ΤΟ FB Κ ΑΛΛΟ ΕΔΩ.
      ΣΤΟ FB ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Κ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΑΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Κ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ.
      ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΣΗ 6500€ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΠΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ? ΘΑ ΣΕ ΛΙΩΣΕΙ ΣΑΝ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ Κ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ.Ο ΜΗΤΣΟΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΙΤΣΙΑ

      Διαγραφή
    7. Δεν λέμε να πάς να του κάνεις λάικ εσύ
      Προς Θεού! Άλλος που δεν έχει καμιά σχέση με την ομάδα που γράφει εδώ.

      Διαγραφή
    8. δεν ειναι σισυφος,γυναικα πρωην σε ιδιαιτερο γραφειο αντιδημαρχου,εμεινε απο δουλεια και βγαζει δοντια,δεν ειναι τιποτα το 2024 μπορει να ξαναβρει δουλεια διπλα στο παλιο αφεντικο της.

      Διαγραφή
    9. Η ΝΤΕΛΑΚΗ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΕΣΥ? ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΣ.
      ΤΟ 2018 ΜΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΙΣΘΟΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ.

      Διαγραφή
  10. Εγώ εργάζομαι 12-16 ώρες αλλά τα έχω όλα μαζί μου στο τηλέφωνο και οπότε μπορώ λέω κάτι εδώ στο Ηλεκτρονικό καφενείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ,ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΟΛΕΙΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ-ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΛΠ....ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ 2024 ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ Κ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΑΛΛΑ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ Κ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ Η ΝΑ ΕΠΑΘΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ........
      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΜΕΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΜΕΛΕΤΕΣ= ΑΜΕΣΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
      ΣΤΟ ΚΗΦΗ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΖΗΣΗ ΠΕΤΑΞΑΝ 3ΕΚΤ€ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ Κ ΑΥΤΟ ΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ.ΠΟΛΗΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΑΜΑΡΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΧΑΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΤΥΡΑΚΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ 500ΧΙΛ€ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΣ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ?
      ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ.
      Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Κ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Κ ΤΟ 2018 ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.
      Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΔΣ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΖΗΣΗ ΒΓΑΖΕΙ ΑΦΡΟΥΣ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ 6500€ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ Μ@Λ@Κ@Σ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η Ο ΜΟΥΓΚΟΣ Η Η ΧΟΝΤΡΗ.
      ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ

      Διαγραφή
  12. τωρα γυρνα απο την αλλη μερια να κοιμηθεις ,σε χαλαει αυτο το ονειρο και δυστηχως γ εσενα θα το βλεπεις για πολλα πολλα χρονια ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
      ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ
      ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΕΡΑΜΙΔΑ

      Διαγραφή
  13. Παυλοσ κ θα μου κλασισ τα αααααα αν θελισ δινο ταυτοτητα14 Ιουλίου 2017 στις 1:27 μ.μ.

    μορη καραφλη κοτα μουγκε απο πια ληστεια σε κραταει γιατι καρυδια δεν εχις και θα πληρωσεις για την καθαριστρια 6500 χιλιαρικα δικα μας σκατα στον ταφο σου βρομοαδερφαρα ντιντι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε μαγκες τι δεν κταλαβα τι εχασε ο δημος που δεν εγινε η χοντρη πδσ και πρεπει να πληρωσουμε δικηγορο.Να πληρωσουμε δικηγορο να χωσει στην φυλακη χαλαλι οσο λεφτα. αμα πεθανει η φαλαινα θα την θαψει ο μητσοκλεφτης με βασιλικα εξοδα του δημου στο α νεκροραφειο αθηνας γιατι της λουτσας κ των σπατων ειναι μικρη οι ταφοι κ δεν χωραει η βουβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο οικισμός μας ζητά μια κολώνα φωτισμού σε μια σκοτεινή στροφή, αλλά ο δήμος δεν έχει τα 1.500 ευρώ που απαιτούνται. Ελεος και αίσχος!!.Για αλλού τα δίνει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε βλακα στα 1500ευρα ποιος θα προτοπαρη ο μουγκος η χοντρη ο ψευτομπραβος ο χαροπαιχτης μονο αυτη μανη μανη θελουν 1000ευρα ζητα κατη που κανη 500000ευρα να το κανουν αυριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου