Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

88χρονη οδήγησε στη σύλληψη «μαϊμού» ελαιοχρωματιστή!

Σέρρες: 88χρονη οδήγησε στη σύλληψη «μαϊμού» ελαιοχρωματιστή!
Εντόπιζε μοναχικές ηλικιωμένες και τους έλεγε ότι τον έστειλαν τα παιδιά τους για τα χρήματα των χρωμάτων
Νέο κόλπο σκαρφίστηκε ένας 47χρονος απατεώνας που δρούσε στις Σέρρες. Αφού εντόπιζε μοναχικές ηλικιωμένες, συστηνόταν ως ελαιοχρωματιστής, τους έλεγε ότι τάχα τον έστειλαν τα παιδιά τους για να... βάψει τα σπίτια τους και ζητούσε χρήματα για τα... χρώματα!




Τουλάχιστον σε μια περίπτωση, στις 26 Ιουνίου, το κόλπο του έπιασε και μια  82χρονη του έδωσε τα 200 ευρώ που ζήτησε. Όταν, όμως, πήγε να σερβίρει το ίδιο παραμύθι σε μια 88χρονη, εκείνη δεν είχε παιδιά και τον έδιωξε κακήν- κακώς!
Με την περιγραφή που έδωσε η ηλικιωμένη, οι αστυνομικοί της  Ασφάλειας τον εντόπισαν στα όρια του αυτοφώρου, τον συνέλαβαν και εξιχνίασαν την πρώτη υπόθεση. Τώρα, ερευνούν αν έχει εξαπατήσει και άλλες ανυποψίαστες ηλικιωμένες στην ευρύτερη περιοχή.

*** Στη Μεσσηνία, ένα ζευγάρι χρησιμοποίησε την ιδιότητα των τεχνικών της Δ.Ε.Η. που δήθεν θα επιδιόρθωναν βλάβη στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση του σπιτιού μιας ηλικωμένης, στον Άγιο Σπυρίδωνα Γαργαλιάνων.
Με την πρόφαση ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς από την διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος, την έπεισαν να βάλει σε μία σακούλα τα χρυσαφικά της και να τα βγάλει από το σπίτι. Έπειτα, της ζήτησαν να πάει να κλείσει το γενικό διακόπτη και, μόλις εκείνη μπήκε στο σπίτι, άρπαξαν τη σακούλα με τα χρυσαφικά και έγιναν καπνός! Οι έρευνες των αστυνομικών του τοπικού τμήματος για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου