Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Γιατί Συνελήφθη ο Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας

Ισπανία: Οι λόγοι που οδήγησαν στη σύλληψη του προέδρου της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας
Βγήκαν στη δημοσιότητα οι λόγοι για τους οποίους η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας, Άνχελ Μαρία Βιγιάρ
Ο Άνχελ Μαρία Βιγιάρ συνελήφθη το πρωί της Τρίτης (18/7), στο πλαίσιο της επιχείρησης κατά της διαφθοράς στο ισπανικό ποδόσφαιρο.




Τώρα, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Mundo», ένας κυβερνητικός έλεγχος ρουτίνας ανακάλυψε μια αδικαιολόγητη προσθήκη, αποζημιώνοντας την «Santa Monica Sports» με το ποσό των 20 εκατ. ευρώ, παρόλο που η ίδια εταιρεία είχε χρέος της τάξης των 24 εκατ. ευρώ, όταν το συμβόλαιο για την μετάδοση των αγώνων της Εθνικής ομάδας Ισπανίας έληξε, από κοινού, το 2012.

Αυτός ήταν ο καταλυτικός παράγοντας που οδήγησε στη σύλληψη του προέδρου της ισπανικής Ομοσπονδίας, ενώ υπήρχαν και ορισμένες ακόμη καταγγελίες εις βάρος του: απιστία στην διοίκηση, υπεξαίρεση, δωροδοκία, πλαστογραφία και πιθανή αποκάλυψη περιουσιακών στοιχείων, όλα σε σχέση με την οργάνωση διεθνών αγώνων.

Επίσης, υποστηρίζεται ότι έδωσε τη δυνατότητα στον γιο του να χρησιμοποιήσει τους πόρους της Ομοσπονδίας για δικό του όφελος, μέσω των συμβούλων.


Πηγή:www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου