Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Σύσκεψη για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ανατολική Αττική

Σύσκεψη με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη.




Στη σύσκεψη που έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού για τη Διαχείριση των Απορριμμάτων, η συζήτηση επικεντρώθηκε στον τρόπο υλοποίησης των Τοπικών Σχεδίων Διαχείρισης Απορριμμάτων των δήμων και τη χρηματοδότησή τους, στη διαχείριση των κλαδεμάτων, αλλά και την εφαρμογή ολοκληρωμένης ανακύκλωσης σύμφωνα με όσα επιτάσσει η ευρωπαϊκή και η ελληνική νομοθεσία.

Από την πλευρά του ΕΔΣΝΑ (Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής) υπήρξε η δέσμευση ότι ο σύνδεσμος είναι σε θέση να διαθέσει τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τις παραπάνω δράσεις.Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Νάσος Αναγνωστόπουλος.
Τον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Ανδριόπουλος.
Ακόμη παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, Κρωπίας Δημήτρης Κιούσης, Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος και Σπάτων – Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου