Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ο Ιωάννης Τούντας διεγράφει από τον Συνδυασμό «Νέα Εποχή»

Ο Ιωάννης Τούντας διεγράφει από τον Συνδυασμό «Νέα Εποχή»
Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Επιθυμώ να σας γνωρίσω ότι από σήμερα και συγκεκριμένα από ώρα 4 μ.μ. δεν ανήκω πλέον στον Συνδυασμό «Νέα Εποχή» που ηγείται ο Δημήτρης Μάρκου.
Ύστερα από δύο ωρών συνεδρίαση του πρώην συνδυασμού μου, έχω πλέον, διαγραφεί από τους κάτωθι συναδέλφους:




Μπασινάς Ιώαννης, Δονάτος Γκέλιας, Ζήση Μαρία, Φράγγου Διονύση, Στάμου Δημήτριο, Ίσαρη Γιώργο, Νομικό Αντώνη, Γιαννάτο Σωτήρη, Μωραϊτη Ιωάννα, Μπέκα Γιώργο, Τούντα Αντώνη, Φύτρο Αντώνη.... τους άλλους, συγνώμη, δεν τους θυμάμαι...
Αποχώρησα όταν, όπως μου ανέφερε ο δήμαρχος, ήδη είχαν φτάσει τις 14 οι υπογραφές!

30 σχόλια:

  1. Αυτό που κάναμε σήμερα στον συνάδελφο Ι.Τούντα ήτανε μια άνανδρη και απολύτως ντροπιαστική πράξη,ΝΑΙ ψήφισα και ΕΓΩ την αποπομπή του για να μην με πετάξει έξω και έμενα η συμμορία,Νομικός υπαρχηγός, Ζήση β΄ υπαρχηγός, Γιαννάτος γεροξούρας κολοτούμπας φτάνει να πάρει τα λεφτά και το κύτος η Μωραίτη που έκλαιγε επειδή άφηνε τον Κασίμη όταν ήρθε στον συνδυασμό.Μιά παρωδία, που θα σας την περιγράψω εν καιρώ.

    Το νέο αφεντικό η Ζήση είπε στον Γ.Τούντα οτι πρέπει να κάνουμε ότι ζητάει ο Δήμαρχος παρωδία και απαντά ο Γιάννης και άμα μας πει να πέσουμε από το παράθυρο εμείς θα πέσουμε? Ο Υπαρχηγός Νομικός του ζήτησε να παραδώσει την έδρα που κατέχει, δεν έχει καταλάβει ακόμα οτι οι δικές μας προσωπικοί ψήφοι, εκαναν τον απροσάρμοστο Δ.Μάρκου

    δήμαρχο. Μετά την προσπάθεια να μας φορτώσει την Ζήση για πρόεδρο, εγώ είχα παγώσει με την παράταξη, αλλά μετά το περιστατικό με τον δημότη που τον απείλησε ο δήμαρχος, αποφάσισα ότι θα κάνω διαρροές να μάθει τα καμώματα όλος ο κόσμος, γιατί εγώ σιχαθηκα και δεν θα βάλω ξανά υποψήφιος.
    Γιάννη συγνώμη, άλλα ξέρεις πως είναι αυτά και ξέρεις το κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί, έπρεπε να σε πουλήσω, για να μπορώ να ακούω, να βλέπω, να μιλάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, μη βιάζεσαι φίλε 1:01 πμ παζάρια κάνει κι ο Ι. Τούντας κι όπου του κάθήσει. Αυτός δεν είναι που συμφωνούσε με τον Δήμαρχο να είναι αυτός Πρόεδρος, χωρίς να συμμετέχουν οι άλλοι συνάδελφοί του στις μεμονωμένες συναντήσεις τους ; Τι δηλαδή επειδή του τα γύρησε ο Δήμαρχος και τον πούλησε το παίζει παρθένα ; Καλά του έκαμαν οι συνέδελφοί του και ψήφισαν τη διαγραφή του, όλοι ίδιοι είναι τελικά, απλά τσακόνονται στις μοιρασιές

      Διαγραφή
    2. Αφου ειναι στην συμμορια του μουγκομαρκου,σιγουρα τα ιδια μυαλα εχουν.
      Αλλα ο αλλος εχει κ λιγη ανθρωπια εστω ψευτικη τον πειραξε η απαντηση απειλη εκβιασμος στον δημοτη πιο πολυ απο ολα

      Διαγραφή
  2. Δεν είμαι ο Γιάννης τουντας αλλά αν ειμουν ειλικρινά θα σε συνχωρουσα! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητοί συμπολίτες θα ήθελα να ευχαριστήσω και ζητώ συγνώμη που δεν το έχω πράξη έως τώρα τους εκλεκτούς συναδέλφους που με στηριξαν με τον τρόπο τους στην διαδικασία. ..κατά σειρά :ΝΊΚΟ ΚΡΟΚΟ ΑΘΉΝΑ ΛΥΤΡΑ ΔΟΥΡΟ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΎΡΟ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! !!!

      Διαγραφή
    2. σταματα να πινεις...

      Διαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΑ
    Α.ΤΟΥΝΤΑ -Δ.ΜΑΡΚΟΥ ή ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ή ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΡΓΙΑ
    ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ !!
    ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ !!
    ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσύ ο αυθεντικός με τα κεφαλαία για πες μας την γνώμη σου, είναι κατάλληλος ο Τούντας για επόμενος δήμαρχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο Δ. ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Α Κ Α Τ Α Λ Λ Η Λ Ο Σ !!

      Διαγραφή
  5. ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ,ΑΝ Κ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΑΣ
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Κ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ Κ Ο Ι.ΤΟΥΝΤΑΣ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥΝΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ.
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΛΟΝ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ 65-80 Κ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ Κ ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    Ο ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΚΑΤΛΛΗΛΌΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΚΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ=ΑΝΙΚΗΤΟΣ Κ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαννη εισαι λιγος, για αυτην την συμμορια εντελει?
    Τους εχεις ΕΣΥ στο χερι να τελιωσει η πολιτικη αρπαχτη τους μαζι με την ιδιωτικη,γιατι οι πραξεις εχουν ποινες μη εξαγορασιμες. Αλλα κ ο χειροτερος συμβιβασμος ,ειναι καλυτερους απο μια δικαστικη νικη.
    Ειδαμε λιγο αλιθηνη κοντρα κ κοντεψαν να παθουν ταμπλας τα ψευτομπραβακια λιγο να τους πιεσεις ακομα αυτοι θα πεθανουν,γιατι δεν αντεχουν να χασουν τα λεφτα
    Ο Μαρλαντησ πρωτος κ καλυτεροσ κ τωρα εσυ δωσατε το τελος που αξιζει σε αυτην την συμμορια απατεωνων.
    Αν σταματησεις ολη την νικη θα την απολαυσει μονος του ο τιποτενιος χθεσινος καρφακιας αλλα που αποδεξε οτι ειναι καλυτεροσ κ πιο δυνατος απο ολους μαζι.
    Αν κατεβαινε δημαρχος ειχαμε χαθει ολοι μας ευτυχως ειναι κ λιγο βλακας κ θα φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΈΧΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΆΕΙ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΚΌ ΣΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ. ΈΦΤΑΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΊΟ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΊ ΤΟΥΣ ΔΗ ΜΟΤΈΣ ΔΗΜΌΣΙΑ .ΠΉΡΕ ΌΜΩΣ ΠΛΗΡΩΜΈΝΗ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΈΛΕΝΑ ΤΣΆΚΗ. ΔΕΝ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η λολιτα δεν ειναι δημαρχος καλε,του ειπε ο λαστιχας κ ο χαρτοπαιχτης οτι θα σε σωσουμε απο το πεζοδρομιο και θα σε κανουμε κ δημαρχο θα παιρνης κ μηνιατικο.Τρελαθηκε η λολιτα αλλα μετα ειδε οτι ο μισθουλακος ειναι για πλακα αυτα τα λεφτα τα μαζευη σε 3ωρες στην πολεοδομια καθε μερα αφου θελη να μενγ ανηχτη κ πσκ αργιες γιορτες 365 μερες 24 ωρες εχει και κατι αλλα μαυρα για βεζινες προφυλακτικα κ τα καλα μπουρμπουαρ γηπεδο κηφη τυρακη τα θαβη

      Διαγραφή
    2. ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ ΕΞΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΘΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ,ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

      Διαγραφή
    3. ΗΛΙΘΙΕ ΑΝΟΗΤΕ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
    4. καλα σε πηδαει ο δημαρχος...γουσταρω!

      Διαγραφή
    5. Κάποιο χοντρό καψόνι πρέπει να έχει κάνει ο δήμαρχος σε αυτόν

      Διαγραφή
  8. Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ DON KORLEONE (ΜΑΡΚΟΥ ΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥΝΤΑΣ Α ΚΑΙ ΣΙΑ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΜΑΜΩΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΣΑ ΟΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ ΜΙΖΕΣ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O DON KORLEONE, ΑΝ ΖΟΥΣΕ, ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ!

      Διαγραφή
    2. Τελιωσαν κ ειναι σε πανηκο ο ασχετος απο δημοσιες αρπαχτες ο καρφακιας τους φορτωσε κταγκελιες μηνησης μπηκαν εισαγκελης κ ψαχνουν θα τους ερθει τορα η προτη καμπανα δεν τους περνη για αλλες αρπαχτες το κελ δεν προχορα τοσο γρηγορα για να παρουν τα καλα λεφτα πηρανε ενα χρισο σαντουιτς κ μερικος καιμερικους χρισους καφεδες αλλα ειναι λιγα γιατι στην μιρασια ειναι πολα τα στοματα διοξανε τον κατραριμαδο κ το γιανατο απο το τραπεζι αλα παλι πολα στοματα

      Διαγραφή
    3. O DON KORLEONE,ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΜΑΦΙΟΖΟΣ,Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΙΛΙΓΚΕΡ ΟΣΑ ΑΡΠΑΞΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Κ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΜΕΑ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΣΤΙΧΑΣ,ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗΣ,
      ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Η ΦΑΛΑΙΝΑ Κ Ο ΜΟΥΓΚΟΜΑΡΚΟΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Κ ΤΗΝ ΛΕΖΑ.

      Διαγραφή
  9. Έχεις κάποια σχιζοφρένεια με τον δήμαρχο εσύ με τα κεφαλαία, χρειάζεσαι ιατρική παρακολούθηση.
    Έξι νέες παιδικές χαρές έφτιαξε ο δήμαρχος και μάλιστα στην περίοδο της χειρότερης κρίσης, μπες στο facebook να δεις πανζουρλισμός γίνεται 500 λάικ πήρε κανένας άλλος δήμαρχος δεν έχει πάρει τόσα πολλά.
    Συνέχισε τον χαβά σου απατεωνας, γκάγκστερ, εγκληματίας και ότι άλλο σου κατέβει να δούμε τι θα λες μετά το 2019 που θα ξαναβγεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν το ενδιαφερουν οι παιδικες χαρες,αυτος τσιπουραδικα θελει να γινει ντιρλα,σιγα μην ενδιαφερθει ο τουντας για παιδικες χαρες.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΤΟ 2010 ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΛΗ»
      ΟΙ 6 ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ Κ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ Κ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ.
      500 like ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΕΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΗΡΕ 9000 ΨΗΦΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ like ΜΕΤΡΗΣΙΜΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 50-100.000 ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΨΗΦΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚ0ΓΕΝΕΙΑ 6-10 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ like ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ ΟΣΑ ΑΝΤΕΧΩ ΜΠΟΡΕΙ Κ 10ΕΚΤ.
      ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ ΤΟ 500 like Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑΣ ΟΥΤΕ Δ.Σ. ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ.
      ΤΟ facebook ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΣΤΗΡΑ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΤΙ,ΠΩΣ Κ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ.
      ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Π.ΧΑΡΕΣ Κ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Κ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΓΙΑ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΕΤΕ. ΟΙ Π.ΧΑΡΕΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΟΥΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΧΕΙ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕ Η ΑΝΤΥ Κ Η ΛΙΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΞΟΥΝ?
      ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ Π.ΧΑΡΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.
      ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΣΑΝ ΤΟΠΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΘΕ ΜΙΑΣ.
      ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ Κ ΘΑ ΓΙΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Π.ΧΑΡΕΣ ΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

      Διαγραφή
    3. Πας καλά? Την μια μας κοπανάς οτι ο δήμαρχος δεν κάνει κανένα έργο και τώρα που βλέπεις οτι έκανε 6 νέες παιδικές μας λες οτι θα πάει φυλακή αν γίνει κάποιο ατύχημα? Να τις απαγορεύσουμε τότε όλες τις παιδικές χαρές, παντού υπάρχει κίνδυνος ένα στο εκατομμύριο για ατύχημα.

      Διαγραφή
    4. Ο.Κ. Χτυπάτε βαριές ουσίες και δεν μπορείτε να καταλάβετε την διαφορά.
      Τα Σχολεία που άνοιξε λειτουργούν παράνομα χωρίς άδεια καταλληλότητας, όπως και οι παιδικές χαρές.
      Αυτά δεν είναι έργα προόδου, αλλά εργα αυθαιρεσίας κάποιοι κολλητοί να φάνε τα λεφτά. Δημόσιο Έργο θεωρώ Μάνο αυτό που τηρεί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις και εχει Νόμιμη άδεια,τα άλλα είναι παράγκες.
      Στο κάτω κάτω τι είναι οι παιδικές χαρές με αντάλλαγμα το ΚΕΛ? Το ΚΕΛ το υπογραψε και το έφερε μόνος του,τουλάχιστον αντάλλαγμα έπρεπε να πάρει 20 ολοήμερα υπερσυγρονα Σχολεία λ ατελείωτα αντισταθμιστικά οφέλη που θα έπρεπε να είναι 10-20 χιλιάδες σελίδες οι περιγραφές τους. Αλλα σκλάβοι δούλοι γεννηθήκατε,απελεύθεροι θα πεθάνετε και το θεωρείτε μεγάλη πρόοδο.

      Διαγραφή
    5. Πάλι στο ΚΕΛ το γυρίζουμε?
      Το ΚΕΛ του επιβλήθηκε δεν το έφερε με την θέληση του, άλλωστε περίμενε να το κάνει πρώτα όλοι οι άλλοι δήμοι το έχουν κάνει μόνο αυτός έχει μείνει σε εκκρεμότητα.

      Διαγραφή
    6. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί επιβάλει ΤΙΠΟΤΑ σε δήμαρχο,μόνο αν ο Δήμαρχος είναι εκβιασιμος από παλιές αμαρτίες.Το ΚΕΛ το έφερε ΜΟΝΟΣ του ο Δ.Μάρκου με την υπογραφή του στην συναντιληψη,
      υποχρέωσε τα κοτόπουλα του ΔΣ να το ψηφίσουν και τώρα τα σφάζει

      Διαγραφή
  10. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΕΩΝΑΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΖΗΣΗ ΠΔΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο Α.ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΠΟ 2/7/2017 ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΥΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ,ΑΠΕΙΛΕΙ,ΕΚΒΙΑΖΕΙ,ΠΑΙΖΕΙ Κ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ facebook ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ,ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ,ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου