Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Πήρε πίσω τα οφειλόμενα με τη βία

Οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου συναντήθηκαν τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα και ο 28χρονος άρχισε να ζητά επιτακτικά από τον 33χρονο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστούσε
Ο διαπληκτισμός μεταξύ δυο νεαρών Ελλήνων που ο ένας όφειλε χρήματα στον άλλο αλλά δεν του τα επέστρεφε, κατέληξε σε… ληστεία καθώς ο πιστωτής αποφάσισε να πάρει πίσω τα οφειλόμενα χρησιμοποιώντας βία κατά του οφειλέτη!




Οι δυο πρωταγωνιστές του επεισοδίου συναντήθηκαν τυχαία το απόγευμα του Σαββάτου στην Πάτρα και ο 28χρονος άρχισε να ζητά επιτακτικά από τον 33χρονο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστούσε. Όμως, εκείνος ισχυριζόταν ότι δεν είχε και ο δανειστής δεν δίστασε να τον χτυπήσει άγρια για να ψάξει ο ίδιος το τσαντάκι του.

Ο δράστης άρπαξε από μέσα 80 ευρώ και εξαφανίστηκε τρέχοντας. Ο 33χρονος κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό του στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι αναζήτησαν τον 28χρονο αλλά δεν τον βρήκαν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για ληστεία και απλή σωματική βλάβη που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου