Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Intrakat: Υπεγράφη Σύμβαση Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στη Βοιωτία

Intrakat: Υπεγράφη η σύμβαση για τη μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βοιωτία
Το συνολικό ύψος του έργου, που συγχρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του ΕΣΠΑ, ανέρχεται σε 16,3 εκατ. ευρώ και η ολοκλήρωση κατασκευής του απαιτεί περίπου 18 μήνες
Την υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βοιωτία ανακοίνωσε και επισήμως η κοινοπραξία Intrakat ΙΝΚΑΤ - Watt A.E.




Η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη υλοποίησης της κατασκευής Μονάδας Επεξεργασίας  Απορριμμάτων 2ης Δ.Ε  Ν. Βοιωτίας, ύψους 16,3 εκατ. ευρώ, έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΦΟΣΔΑ Στερεάς Ελλάδας παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σωκράτη Φάμελου και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Η σύμβαση υπογράφηκε  μεταξύ της Κοινοπραξίας INTRAKAT – WATT AE και του Περιφερειακού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Το έργο αφορά στην κατασκευή της Μονάδας Επεξεργασίας Αστικών Στερών Αποβλήτων των Δήμων Θηβαίων, Αλιάρτου και Τανάγρας, συνολικής ετήσιας δυναμικότητας 35.000 t/έτος Αστικών Στερεών Αποβλήτων και πραγματοποιείται στο πλαίσιο υλοποίησης των  στόχων του Εθνικού και του Περιφερειακού  Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων.

Το συνολικό ύψος του έργου, που συγχρηματοδοτείται από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» του ΕΣΠΑ, ανέρχεται σε 16,3 εκατ. ευρώ και η ολοκλήρωση κατασκευής του απαιτεί περίπου 18 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου