Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

25χρονη επιβίωσε για τρεις εβδομάδες ολομόναχη σε αχανές δάσος

Ήταν ξυπόλητη και έτρωγε μόνο μούρα και άγρια μανιτάρια - Βρέθηκε αποστεωμένη και καλυμμένη με γρατσουνιές
Μια απίστευτη ιστορία κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνίστρια μια 25χρονη κοπέλα η οποία είχε εξαφανιστεί πριν τρεις εβδομάδες σε δασική έκταση της Αλαμπάμα και βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, αποστεωμένη, ταλαιπωρημένη αλλά ζωντανή χάρη στο δυνατό ένστικτο της επιβίωσης και την επινοητικότητά της.




Η 25χρονη Lisa Theris είχε εξαφανιστεί πριν από τρεις εβδομάδες στην δασική περιοχή Μίντλαντ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει στα χέρια τους οι Αρχές, η νεαρή κοπέλα είχε μεταβεί με δύο φίλους της (οι οποίοι έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο) σε μια καλύβα στο δάσος.

Όταν όμως η νεαρή συνειδητοποίησε ότι βρίσκονταν εκεί παράνομα, και ότι η καλύβα δεν άνηκε σε κανέναν τους αλλά την είχαν διαρρήξει, αποχώρησε προκειμένου να αποφύγει τους νομικούς μπελάδες που θα είχε αν τους έπιαναν.



Αυτό ωστόσο που δεν γνώριζε ήταν ότι η αποχώρησή της θα την οδηγούσε σε μια φρικτή περιπέτεια τριών εβδομάδων, κατά την οποία θα έδινε αγώνα επιβίωσης ενάντια στα στοιχεία της φύσης ολομόναχη σε ένα πελώριο δάσος, έναν αγώνα που θα την έφερνε στο χείλος του θανάτου.

Όπως είπε στις Αρχές μετά τον εντοπισμό και τη σωτηρία της, η νεαρή Αμερικανίδα επιβίωσε στο δάσος χωρίς παπούτσια και χωρίς στέγη, τρώγοντας μούρα και άγρια μανιτάρια. Όταν έφυγε από την καλύβα ήταν ξυπόλητη και, πάνω στη βιασύνη και τον εκνευρισμό της άφησε πίσω την τσάντα και το κινητό της. Η ίδια φαίνεται ότι πίστευε ότι θα μπορούσε με ευκολία να βρει τον δρόμο και να κάνει ότοστοπ μέχρι την κοντινότερη πόλη, ωστόσο φαίνεται πως πήρε λάθος κατεύθυνση μέσα στο σκοτάδι και χάθηκε βαθιά στο δάσος.

Μη γνωρίζοντας την περιοχή, συνέχισε να κατευθύνεται όλο και πιο βαθιά στο αχανές δάσος, όπου ακόμα και έμπειροι πεζοπόροι έχουν χαθεί.

Η οδηγός που την βρήκε και κάλεσε τις Αρχές (όταν επιτέλους μετά από εβδομάδες περιπλάνησης κατάφερε να βγει στον δρόμο) αντίκρισε μια εφιαλτική εικόνα: η κοπέλα ήταν αποστεωμένη, ξυπόλητη, με το σώμα της καλυμμένο από πάνω μέχρι κάτω με γρατζουνιές και τσιμπήματα εντόμων.

Πάντως, μετά από νοσηλεία τριών ημερών στο νοσοκομείο, η κοπέλα τα πηγαίνει ήδη πολύ καλύτερα και η υγεία της βελτιώνεται με κάθε ώρα που περνά. Εξάλλου, έχει αποδείξει ήδη ότι είναι αγωνίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου