Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

8 πράγματα που δεν κάνουν τα κορίτσια με τέλειο δέρμα

1 Δεν το παρακάνουν με την απολέπιση.
Έχει αποδειχθεί ότι όταν το παρακάνουμε με την απολέπιση το δέρμα γίνεται πιο ευαίσθητο.
Καλό θα ήταν το σκραμπ που χρησιμοποιούμε να το επιλέξουμε προσεκτικά και φυσικά να ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μας.




2 Δεν κοιμούνται ποτέ βαμμένες.
Είναι πραγματική ταλαιπωρία για το δέρμα μας, αφού φανταστείτε ότι με το μακιγιάζ φράζονται οι πόροι της επιδερμίδας και τα μικρόβια όλης της ημέρας κάνουν πάρτι πάνω στο δέρμα σου ενώ εσύ κοιμάσαι.

3 Δεν ξεχνούν την ενυδάτωση.
Τι να σου κάνει και η δόλια η ενυδατική όταν εσύ αφήνεις το δέρμα σου να διψάει; Πίνε μέσα στη μέρα αρκετό νερό και θα δεις τεράστια διαφορά.

4 Δεν ξεχνούν το αντηλιακό.
Ναι, το αντηλιακό δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι, αφού πρέπει να προσέχουμε τον ήλιο και τον χειμώνα. Μην αφήνεις το δέρμα σου ανυπεράσπιστη στην ηλιακή ακτινοβολία.

5 Δεν ξεχνάνε να πλένουν τα πινέλα του make – up.
Τα μικρόβια βρίσκονται παντού, πρόσεχε τι βάζεις στο δέρμα σου, μην αφήνεις τα βακτήρια να διαπερνούν ανενόχλητα τους πόρους σου δημιουργώντας προβλήματα στην επιδερμίδα σου.
Καθάριζε τα, είτε με ειδικά προϊόντα, είτε με λίγο σαπούνι και νερό και ύστερα τα στεγνώνεις προσεκτικά και ταμποναριστά σε μια καθαρή πετσέτα.

6 Δεν ξεχνάνε πως πρέπει να αλλάζουν συχνά τις μαξιλαροθήκες τους.
Όπως και με τα πινέλα, έτσι και με όλες τις επιφάνειες όπου ακουμπάει το πρόσωπο μας πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Άλλαζε συχνά τις μαξιλαροθήκες σου, τα μικρόβια παραμονεύουν.

7 Δεν αφήνουν τα πράγματα τους να ακουμπάνε το πρόσωπο τους.
Επιμένουμε σε αυτό γιατί είναι αλήθεια. Το δέρμα έχει την τάση να απορροφά, γιαυτό καθαρίζουμε ό,τι έρχεται σε άμεση επαφή με αυτό από κινητά μέχρι γυαλιά. Καλή ιδέα είναι να τα περνάς συχνά – πυκνά με απολυμαντικά μαντιλάκια.

8 Δεν αγοράζουν χωρίς να διαβάζουν τις ετικέτες.
Τα κορίτσια με το τέλειο δέρμα ξέρουν να ψωνίζουν σωστά. Πως γίνεται αυτό; Διαβάζουν προσεκτικά τις ετικέτες, τα συστατικά και σε ποιο τύπο δέρματος απευθύνεται το κάθε προϊόν.

από την mcteam 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου