Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Τεστ ναρκωτικών ΘΕΤΙΚΟ εξαιτίας ψωμιού!

Απέτυχε σε τεστ ναρκωτικών εξαιτίας ψωμιού!
Εργάτης εργοστασίου στην Αγγλία, κινδυνεύει να χάσει την δουλειά του εξαιτίας ενός ψωμιού που έφαγε την προηγούμενη μέρα.
 Στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένο οι εταιρίες να υποβάλουν τους εργαζόμενούς τους σε τεστ ναρκωτικών, όμως το ίδιο δεν συμβαίνει στο εξωτερικό.

Ειδικά στην Αγγλία είναι αρκετά διαδεδομένη η τακτική αυτή, προκειμένου να διασφαλίσουν πως οι υπάλληλοι είναι νηφάλιοι στην δουλειά, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με επικίνδυνα πράγματα.

Όπως για παράδειγμα στο συγκεκριμένο εργοστάσιο που φτιάχνει σωλήνες.
Το αποτέλεσμα του τεστ όμως, σε έναν από τους εργαζόμενους στην εταιρία αυτή, βγήκε θετικό σε μορφίνη, κάτι που οδήγησε τους υπεύθυνους να τον αποβάλουν για 11 εβδομάδες.
Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή αρνήθηκε οτι κάνει χρήση ναρκωτικών και έσπαγε το κεφάλι του να βρει τι είχε γίνει και εκτέθηκε έτσι.

Έψαξε λοιπόν την απάντηση στο google και βρήκε την περίπτωση της παρουσιάστριας, Άντζελα Ρίπον, η οποία είχε και εκείνη μία ανάλογη περιπέτεια εξαιτίας ενός ψωμιού που είχε φάει, το οποίο περιείχε σπόρους παπαρούνας.

Την προηγούμενη μέρα πριν το τεστ λοιπόν, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας είχε φάει τρία τέτοια ρολάκια και ένα ψωμάκι, με αποτέλεσμα ο δείκτης να έχει ανέβει κατακόρυφα και να βγάλει θετικό το τεστ.

Πλέον, αφού βρήκε την αιτία του προβλήματος, προσπαθεί να πείσει την εταιρία, προκειμένου να καθαρίσει το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου