Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Maserati 300 S του Fangio - Δημοπρατείται στις 18 Αυγούστου

Νοσταλγικές εικόνες βγαλμένες από ένα ευχάριστο παραμύθι. Μόνο που στην περίπτωσή μας οι άθλοι του συγκεκριμένου ένδοξου τετράτροχου είναι αληθινοί.
Το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο, η Maserati 300 S, επικράτησε στο Grand Prix της Πορτογαλίας και της Βραζιλίας το σωτήριο έτος 1956.




Υπό την καθοδήγηση του Fangio, κατέκτησε παρακαλώ πέντε τίτλους τη δεκαετία του ’50, τότε που τα ηλεκτρονικά και η στρατηγική ήταν μια άγνωστη έννοια στη F1, σε αντίθεση με τα «αντρικά χέρια» τα οποία αποτελούσαν πρώτη προτεραιότητα και ύψιστη σημασία.



Εάν είσαι πάμπλουτος και θέλεις να κλέψεις λίγο από τη λάμψη εκείνης της ρομαντικής εποχής, απαιτείται να γνωρίζεις πως η αειθαλής κυρία από τη γειτονική χώρα θα δημοπρατηθεί στις 18 Αυγούστου από τον οίκο Bonhams. Φήμες κακές αναφέρουν πως η τιμή της ενδέχεται να προσεγγίσει τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ…


Να σημειώσουμε κλείνοντας, πως ο Juan Manuel Fangio συγκαταλέγεται στο πάνθεον με τις ισχυρές προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε παγκόσμιο επίπεδο, κάτι που έχουν παραδεχτεί ήδη αυθεντίες στο συγκεκριμένο χώρο με προεξάρχοντα τον άτυχο Michael Schumacher…
NewsAuto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου