Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τα 15 μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔ

Με 15 στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συγκροτήθηκε η οργανωτική επιτροπή του Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου του κόμματος, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πρόεδρος της επιτροπής τοποθετήθηκε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κωστής Χατζηδάκης.




Οι προσυνεδριακές διαδικασίες θα ξεκινήσουν εντός του επόμενο δεκαημέρου από τη Νίκαια.

Στόχος του συνεδρίου που θα διεξαχθεί το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου θα είναι η συνδιαμόρφωση και επικύρωση των προγραμματικών θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αυτά είναι τα 15 μέλη της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου της ΝΔΤα μέλη της επιτροπής είναι τα εξής:

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας,  ο Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Βασίλης Κικίλιας,  ο Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας κ. Νικόλαος Παπαθανάσης, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κωνσταντίνος Δέρβος, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, ο Γραμματέας Προγράμματος κ. Γεώργιος Στεργίου,  ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας κ. Χρήστος Ταραντίλης, ο Γραμματέας Οργανωτικού, κ. Στυλιανός Κονταδάκης, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου κ. Μακάριος Λαζαρίδης, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου κ. Κύρα Κάπη, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου κ. Σοφία Ζαχαράκη, ο Σύμβουλος του Προέδρου κ. Αθανάσιος Νέζης και ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Μιχάλης Μπεκίρης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου