Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Τα… 200άρια συμβόλαια που ζαλίζουν!

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ μπήκε στο… κλειστό, αλλά προσεχώς πιο “ανοικτό” κλαμπ των σούπερ σταρ του ΝΒΑ που έχουν συμβόλαια άνω των 200 εκατ. δολαρίων!
Ράσελ Ουέστμπρουκ, Τζέιμς Χάρντεν, Στεφ Κάρι. Τι κοινό έχουν αυτοί οι τρεις σούπερ σταρ του ΝΒΑ; Οχι μόνο την τεράστια φήμη τους στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και τα απίστευτα παχυλά τους συμβόλαια!



Αυτή η τριάδα μπορεί να… υπερηφανεύεται πως έχει τα πλέον χρυσά συμβόλαια της λίγκας, με τα ποσά που έχουν λαμβάνειν να προκαλούν ρίγη!

Ο Ουέστμπρουκ πριν από λίγη ώρα εξαργύρωσε τον τίτλο του MVP της περσινής σεζόν με μια επέκταση συμβολαίου με τους Θάντερ που θα του αποφέρει 233 εκατ. δολάρια συνολικά ως το 2023!

Ενα ποσό μυθικό, που αποτελεί πλέον το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία του “μαγικού κόσμου”, ξεπερνώντας το αντίστοιχο του Τζέιμς Χάρντεν μόλις πριν από ελάχιστους μήνες, ο οποίος με τη δική του επέκταση με τους Ρόκετς μετράει 228 εκατ. δολάρια!

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Στεφ Κάρι, ο οποίος από φέτος βλέπει να… τρέχει το νέο του συμβόλαιο με τους Ουόριορς, το οποίο ως το 2022 προβλέπει 201,2 εκατ. και είναι ευνόητο ότι αν είχε κι αυτός άλλον ένα χρόνο, ως το 2023, θα ήταν κάτοχος του ρεκόρ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η κατακόρυφη αύξηση του σάλαρι καπ οδηγεί σε αντίστοιχη αύξηση των συμβολαίων των σούπερ σταρ. Δεν είναι τυχαίο πως αυτά τα τρία συμβόλαια έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες, ενώ αναμένεται νέο σπάσιμο του ρεκόρ με τον… επόμενο μεγάλο σταρ που θα υπογράψει νέα πολυετή συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου