Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Απίστευτο: μάνα έστειλε «λογαριασμό» 2.200 ευρώ στην κόρη της επειδή τη... φιλοξένησε

Η κοπέλα είχε πρόσφατα ξοδέψει πάνω από 18.000 σε ανακαινίσεις του σπιτιού της μητέρας της ενώ την βοηθά τακτικά και με τις δόσεις της υποθήκης της
Την... πονεμένη και σχεδόν απίστευτη ιστορία της μοιράστηκε στο διαδίκτυο μια νεαρή γυναίκα η οποία παρέλαβε πρόσφατα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έναν υπέρογκο λογαριασμό από τη μητέρα της, η οποία τη φιλοξένησε πρόσφατα επί έναν μήνα στο σπίτι της στη Βρετανία.



Η 20χρονη κοπέλα (που ετοιμάζεται και η ίδια να γίνει μητέρα) ζει με τον σύζυγό της στο εξωτερικό. Συνήθως, όταν επισκέπτεται τη μητέρα της στη Βρετανία μένει μαζί με τον άντρα της σε ξενοδοχείο. Ωστόσο, επειδή το πρόσφατο ταξίδι τους θα κρατούσε λίγο παραπάνω, η νεαρή δέχτηκε την πρόταση της μητέρας της να τους φιλοξενήσει για τον ένα μήνα που θα έμεναν στη χώρα. Αυτό που δεν περίμενε ήταν πως, παρόλο που έχει βοηθήσει επανειλημμένα οικονομικά τη μητέρα της στο παρελθόν, εκείνη θα είχε το.... θράσος να της χρεώσει ακόμα και το σαπούνι στη διαμονή της!

Σύμφωνα με την ανάρτηση της νεαρής στον ιστότοπο Mumsnet, η ίδια και ο εύπορος σύζυγός της είχαν δώσει πάνω από 18.000 ευρώ το περασμένο διάστημα στη μητέρα της, προκειμένου να κάνει κάποιες επισκευές στο σπίτι της εν όψει της διαμονής τους. Της είχαν αγοράσει κάποιες συσκευές που της έλειπαν, ανάμεσά τους και μια ακριβή τηλεόραση και είχαν βάλει καινούργιο πάτωμα σε κάποια δωμάτια. Επίσης, εδώ και αρκετούς μήνες στηρίζουν οικονομικά την 55χρονη γυναίκα (η οποία είναι ελεύθερη επαγγελματίας) βοηθώντας την να καλύψει τις δόσεις της υποθήκης της.

Ωστόσο εκείνη επέλεξε να...ξεπληρώσει τη βοήθειά τους σημειώνοντας όλα τα επιπλέον έξοδα με τα οποία την επιβάρυνε η παρουσία τους και στέλνοντας στην κόρη της τη «λυπητερή» όταν εκείνη επέστρεψε στη χώρα διαμονής της.

Απίστευτο: Βρετανίδα μάνα έστειλε «λογαριασμό» 2.200 ευρώ στην κόρη της επειδή τη... φιλοξένησε«Είμαι παράλογη που έχω σοκαριστεί και εξοργιστεί επειδή μας χρέωσε την φιλοξενία που ΕΚΕΙΝΗ μας πρότεινε και που έτσι κι αλλιώς είχαμε ήδη χρυσοπληρώσει», ρώτησε η γυναίκα στην ανάρτησή της, επισημαίνοντας ότι o λογαριασμός που της έστειλε η μητέρα της σε μορφή pdf περιλάμβανε χρεώσεις για... χρήση σεντονιών, πετσετών και σαπουνιού, πράγματα για τα οποία δεν πληρώνεις ούτε καν σε κανονικό ξενοδοχείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου