Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΠΑΤΑ, ΑΡΤΕΜΙΣ - 2.565.000,00€ θα δώσει η Περιφέρεια Αττικής στον Δήμο

Στην 29η Συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Π. Φιλίππου έχουν ενδιαφέρον 2 θέματα που αναμένεται να εγκριθούν είναι τα παρακάτω :




  • Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Συντήρηση οδικού δικτύου Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος» συνολικού προϋπολογισμού 1.200.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου)
  • Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Πνευματικό Κέντρο ‘Χρήστος Μπέκας’» συνολικού προϋπολογισμού 1.365.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Φιλίππου) 
Διαβάστε συγκεκριμένα στο: 29η Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

Πρώτη δημοσίευση: 17/09/2017

16 σχόλια:

  1. πνευματικο κεντρο=γιοφυρι της Αρτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 10 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ Κ ΚΤΙΖΕΙΣ 3000ΤΜ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΓΙΑ 3000 ΑΤΟΜΑ, ΜΕ ΠΑΡΚΙΓΚ,ΜΕ ΚΗΠΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΑΡΚΟΥ,ΔΟΥΡΟΥ,ΦΙΛΙΠΟΥ
    ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ 50 ΖΩΕΣ ΣΠΑΤΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και το γηπεδο στην Αρτεμιδα εκει να το καμαρωνουν ολοι ..... εν ετη 2017 ....τετοιο γηπεδο μόνο στη Λουτσα υπαρχει!!! Ολοι αχρηστοι!!!! πρωτη μουρη ειναι, εκει επρεπε να υπαρχει στολίδι!!!!! δε ντρεπονται οι σιχαμενοι Σπατανεοι ολοι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πάντως που είμαι Σπαταναιος δεν ντρέπομαι καθόλου να ξέρεις... εσύ τώρα που είσαι μια ξενουρα-μπασταρδακι μάλλον πρέπει να ντρέπεσαι πολύ,που ήρθες στον τόπο μου μουσαφίρης,και αντί να το βουλωσεις, κάθεσαι και βρίζεις τους ντόπιους...ξεφτιλισμενα μπάσταρδα

      Διαγραφή
    2. Σπατα μεχρι τον θανατο19 Σεπτεμβρίου 2017 στις 1:08 π.μ.

      @Σπαταναιος18 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:56 μ.μ. εσυ παλιομλκα αν εισουν σπαταναιος θα ηξερες οτι ο απατεωνας ο μητσοπουθενας ειναι ξενος σαν εσενα.Ρε πεινασμενε ψευτοσπαταναιε ολοι σας πουλησατε στους ξενους για να φατε να μην πεθανετε απο την τεμπελια σας.ειμαι γνησιος σπαταναιος δεν πουλησα και αγορασα,απο κατι σαν εσενα.Δεν ηρθε φιλοξενομενος κανενας σας πληρωσε σαν π...νες και αγορασε να ειστε σκλαβοι του,αυτος που πληρωνει μιλα,αυτος που πληρωνεται πεφτει στα τεσερα και κανει οτι ζηταει ο πελατης του

      Διαγραφή
  4. Αυτοί που ζουν στην Λούτσα που είναι ο ίδιος δήμος με τα Σπάτα απο την ημέρα που γεννήθηκαν και κατάγονται απο αλλού απο την Ήπειρο ας πουμε ή την Μακεδονία θεωρούνται Σπαταναίοι ή οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ξενοι κ θελουν 3γενιες για να παψουν να περπατανε πηδωντας πουρναρια κ να καταλαβουν οτι ειναι στην Αττικη,καιη θαλασσα ειναι το στολιδι μας.

      Διαγραφή
    2. Τι θές να μας πεις οτι εσύ είσαι ο αστός και οι υπόλοιποι οι καθυστερημένοι? Η Αθήνα χωριό ήταν πριν απο 50 - 100 χρόνια και περισσότερο απο χωριό χωράφια ήταν, αυτοί που ήρθαν απο τα χωριά την έκαναν έτσι!

      Διαγραφή
    3. Όταν λέμε Αθήνα δεν εννοούμε Λούτσα, εννοούμε Αμπελόκηποι - Κολωνάκι - Παγκράτι - Περιστέρι - Κηφισιά ...
      Η Λούτσα παραμεθώριος είναι με το ενα χιλιοστό του πληθυσμού που την γνωρίζουν οι Αθηναίοι μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες, μην τα μπερδεύεις.

      Διαγραφή
    4. ΑΘΗΝΑ ηταν μονο το ΚΕΝΤΡΟ καποτε πριν εκτ χρονια,μετα τον Καραμανλη τον γερο ολα εγινα ΑΘΗΝΑ μεχρι ΚΗΦΙΣΙΑ_ΚΑΒΟΥΡΙ.
      Μετα πηρε σειρα η Λουτσα κοκ αλλα ολες οι περοχες της Αττικης κατακτηθηκαν απο λαθρομεταναστες κυνηγημενους απο τα χωρια τους.ΟΛΟΙ αυτοι ηρθατε να σωθηται στην Αττικη και σας σωσαμε,γιατι ετσι ειναι η ρατσα του κατοικου της Αττικης και οι κιγοι γκαγκαροι Αθηναιοι,
      ανεχομαστε και αγαπαμε ΟΛΑ τα ζωντανα του πλανητη αυτου και ιδιαιτερα τον ανθρωπο ΧΩΡΙΣ καμια Διακριση.
      ΑΘΗΝΑΙΟΣ γαγγαρος ειναι η επιτομη του ανθρωπου πανω στην γη για αυτο ειμαστε ελαχιστοι ισως πια ανυπαρκτοι.
      Αλλα ΟΛΟΙ οι εποικοι θα γινεται Αθηναιοι γιατι το δηλητηριο ΑΝΘΡΩΠΟΣ που εχουμε οι Αθηναιοι ειναι πιο ισχυρο απο αυτο που κουβαλατε εσεις το ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ.

      Διαγραφή
    5. Σοβαρά? Και ο δήμαρχος τότε ο Δ.Μάρκου γάγγαρος Αθηναίος είναι αφού είναι 500 χρόνια Σπαταναίος ο ίδιος και η οικογένεια του.

      Διαγραφή
    6. Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΣ-ΨΕΥΤΗΣ-ΤΕΜΠΕΛΗΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΡΑΤΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΤΟΜΑ.
      Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.
      ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
      5ΕΚΤ€ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΔΩΡΕΑ ΜΠΕΚΑ,
      ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ?ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.

      Διαγραφή
  5. Τα Σπατα ειναι πια ενα παλιο ανυπαρκτο χωριο του μακρινου παρελθοντος.Ακομα και εμεις οι γνησιοι Σπαταναιοι κατεβηκαμε στην Λουτσα.Ο Δημοσ πρεπει να μετονομαστει Αρτεμιδος-Σπατων γιατι η ζωη και η πλειοψηφια κατοικει στα ορια του παλιου δημου Λουτσας,τα Σπατα ειναι ενα χωριο υπεργηρων που πουλησαν καθε οικοπεδακι κ εμειναν στο παλιο χωριο.Οσο για αυτον που εχει καταγωγη απο καποιο αλλο τοπο της ελλαδος κατα τον αγραφο νομο μετα απο τρεις γενιες μονιμης και αδιαλειπτης οικογενειακης παρουσιας σε ενα τοπο θεωρειται γηγενης=ντοπιος. Οταν υπαρχουν 500 συλλογοι του καθε χωριου απο ολη την Ελλαδα και προσπαθουν να κρατησουν τα παιδια τους ξενα απο τον τοπο που γρννηθηκαν και μεγαλωσαν,
    παραμενουν ξενοι οσο ενας πακιστανος.
    Μενουν εδω εχουν περιουσια εδω,ψηφιζουν σε εναν αλλο τοπο πολυ μακρινο,μιλανε συνεχεια για εκεινον τον τοπο,αλλα οταν πεθανουν θελουν να ταφουν στα αγια χωμματα μας.
    Μονο αυτος που αγαπα τον τοπο που ζει αξιζει να ειναι ενας απο εμας απο οπου και αν εχει ερθει ολοι οι αλλοι ειναι και θα μεινουν για παντα ξενοι παντου γιατι ειναι αχαριστοι απατριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΟΙ Κ Η ΔΟΥΡΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    ΤΟ ΠΚ ΜΠΕΚΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ 3 ΕΚΤ€,ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΕΙΠΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ Η ΑΛΛΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ? ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΩΜΑΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΕ ΧΡΥΣΕΣ ΒΡΥΣΕΣ? ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΧΩΡΟ ΠΑΓΚΟΣΙΑΣ ΑΠΗΧΗΣΗΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΕΖΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΩΛΕΙΤΑΙ 600.000€ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ.
    ΑΠΑΤΗ-ΛΗΣΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛ[ΙΖΩ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ
    «Πνευματικό Κέντρο ‘Χρήστος Μπέκας’»
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΟΥΤΕ 100.000€ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΧΑΘΗΚΑΝ?
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Κ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΝΕΣΕΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ Κ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΟΥΙΞΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΓΑΝ Κ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δ.Μαρκου,Ρ.Δουρου, η μεγαλυτερη ληστεια κρατικου χρηματος, η παλια οικοδομη εχει κοστισει 5.000.000€ κ παραμενει γιαπι κ θα μεινει γιαπι μεχρι να φτασει τα 15-30.000.000€.
    Το αλλο Φαντασμα ληστειας Μερκου-Γιαννατου,ποσα εκτομυρια € εχουν φαει οι ληστες? Ποτε θα ανοιξει το ΚΗΦΗ? οταν θα γερασει κ αλλο ο Γιαννατος να παει στο νεο του τζαμπα παλατι? καποιος πρεπει να του πει οτι παιζει κ το αλλο παλατι του η τρυπα 2Χ1 που ειναι η μονιμη κ οριστικη κατοικια ολων μας.Προτιμω να απολαμβανει το ΚΗΦΗ ο Γιαννατοσ κ η παρεα του τωρα παρα να πεθανει κ το ΚΗΦΗ να εχει γινει ενα ακατοικιτο ερειπιο,που θα θελει αλλα 5.000.000€ επισκευες.Απατεωνες,ληστες μετα φονου,ανικανα σπαταλοι με τα δικα μας λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου