Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Τσίπρας: Ο ΕΝΦΙΑ μένει, οι συντάξεις είναι... υψηλές!

Άνοιξε θέμα Ασφαλιστικού μέσω απασχόλησης - Έταξε νέο «μποναμά» για το 2019 όταν η κυβέρνηση θα πάρει νέα μέτρα
Να προβάλει τα οφέλη του τρίτου Μνημονίου για την σταθερότητα και την ανάπτυξη παρά νέες εξαγγελίες, αλλά και να προτάξει την απασχόληση των νέων αντί τις συντάξεις, επέλεξε την φορά αυτή ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά το διήμερο της επίσκεψής του στη ΔΕΘ.




Δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα εργαστεί για ταχεία ολοκλήρωση της 3ης αξιολόγησης είτε με το ΔΝΤ είτε και χωρίς αυτό, αν και απέφυγε να προβλέψει ότι αυτή θα συμβεί μέσα στο 2017 –όπως είχε διαφανεί ότι συμφωνήθηκε μετά τη συνάντηση Τσακαλώτου και Μοσκοβισί την εβδομάδα που πέρασε.

Στην τρίτη εμφάνισή του στην ΔΕΘ ως πρωθυπουργού, απέφυγε αναφορές σε ευθύνες ή αυταπάτες του χτες, λέγοντας απλώς:  «Εν αρχή ην η οικονομία. Δει δη χρημάτων, έλεγαν και οι πρόγονοί μας». Οι «μαγικές λέξεις» στην ομιλία του ήταν «ανάπτυξη», «επιχειρήσεις», «τράπεζες», «οδικοί άξονες».Προέβλεψε ότι η επόμενη ΔΕΘ του 2018 θα είναι διαφορετική, γιατί θα έχουμε βγει από τα Μνημόνια.

Ο Πρωθυπουργός επικαλέστηκε τα στατιστικά στοιχεία για αύξηση του ΑΕΠ , την αύξηση των εξαγωγών (+18%) και της βιομηχανικής παραγωγής (+6%) για να αποδείξει ότι στο τέλος του 2017 θα έρθει Ανάπτυξη 2%, αλλά και τις μεταρρυθμίσεις που έγιναν ή θα γίνουν για να δείξει ότι η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό αλλάζει και από το GR-EXIT περνάει στο GR-INVEST.

Σε παροχές, τα μόνα που έταξε φέτος ο πρωθυπουργός ήταν ότι η κυβέρνηση σκοπεύει (α) να καταργήσει τον αναποτελεσματικό φόρο που επέβαλε στο κρασί, καθώς και (β) να δώσει και φέτος «μέρισμα  στους αδύναμους» (που δεν τους ταύτισε πάντως με τους συνταξιούχους). Για το μεν πρώτο, όμως,  είπε «αν τα καταφέρουμε», ενώ για το δεύτερο ότι δεν θα δοθεί μονομερώς όπως τον Δεκέμβριο πέρυσι αλλά «με τρόπο που θα σας αναγγείλουμε όταν τον αποφασίσουμε και σε συνεννόηση με τους εταίρους μας».  Δεν είπε όμως απολύτως τίποτα για τους χαμηλοσυνταξιούχους που πληρώσανε σε ΕΝΦΙΑ ό,τι εισέπραξαν σε «μποναμά» -θέμα που ανέδειξαν την Παρασκευή 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών κ.Τσακαλώτο.

Ανακάλυψαν το Ασφαλιστικό

Για τους συνταξιούχους και το μέλλον των συντάξεων, ούτε μια λέξη δεν είπε ο πρωθυπουργός στην σχεδόν μιας ώρας ομιλία του το Σάββατο. Και το μόνο που είχε να πει την επομένη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ήταν πως σήμερα οι συντάξεις στην Ελλάδα ...είναι υψηλές. Όχι μόνον επειδή θα μειωθούν  και άλλο το 2019 αλλά, όπως είπε, σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Χωρίς να αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για αυξήσεις συντάξεων στο μέλλον, ο κύριος Τσίπρας έθεσε ουσιαστικά θέμα Ασφαλιστικού, στη λογική ότι πρέπει πρώτα να αυξηθεί η απασχόληση, καθώς ούτε με τις περικοπές διασφαλίζονται οι συντάξεις. Είπε συγκεκριμένα: «δεν θα κουραστώ να το λέω, πιστεύω ότι το μεγάλο θέμα που έχουμε αυτή τη στιγμή να αντιμετωπίσουμε ως ελληνική κοινωνία, είναι η ανεργία. Είναι η ανεργία των νέων ανθρώπων και η ανεργία συνολικά. Δεν μπορεί να είμαστε στην καρδιά της Ευρώπης και να έχουμε 25% ανεργία και 50% για τους νέους. Δεν γίνεται αυτό. Μπορεί να έχουμε συντάξεις μικρότερες ή μεγαλύτερες, αν συγκρίνετε με άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουμε και μεγαλύτερες, αλλά η κανονικότητα, η εύρυθμη λειτουργία έχει να κάνει με την εργασία».

«Να γυρίσουν οι νέοι»

Για την αναστροφή του κλίματος και της τάσης φυγής των νέων από τη χώρα, ο Πρωθυπουργός κύριος Αλέξης Τσίπρας εξήγγειλε «μικροπιστώσεις», δηλαδή μικροδάνεια ως 15.000 ευρώ για ξεκίνημα ή βελτίωση μικρών επιχειρήσεων. Επίσης ανέφερε ότι ετοιμάζεται «λίστα» νέων προσκλήσεις, προκειμένου να κληθούν να επιστρέψουν για να βρουν δουλειά στη χώρα. Μίλησε για την πρωτοβουλία "Μένω Ελλάδα, Επιστρέφω"  λέγοντας πως «καταρτίζεται λίστα με τους ερευνητές επιχειρηματίες εξωτερικού και επιδιώκεται η ενημέρωση τους για πιθανές ευκαιρίες δραστηριοποίησης στην Ελλάδα».

Στο πλαίσιο αυτό εξήγγειλε διάφορα προγράμματα:

- 330 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ για υποτροφίες σε διδακτορικούς, άπορους φοιτητές, και μεταδιδακτορικούς ερευνητές, για τη δημιουργία ερευνητικών ομάδων.

- 150 εκατ. ευρώ σε επιχειρήσουν για να μετατρέψουν σε συμβάσεις εργασίας τα «μπλοκάκια»

- 100 εκατ. ευρώ  για στήριξη απλήρωτων εργαζόμενων

- νέο πρόγραμμα για να βρουν πρώτη δουλειά νέοι ή πρόσφατα απολυμένοι ως 29 ετών

- επιδότηση για ατομικές επιχειρήσεις που θα προσλάβουν υπάλληλο.

- 75.000 προσλήψεις άμεσα –και έως 120.000 συνολικά- στους δήμους (κοινωφελής εργασία)

Για τους πλειστηριασμούς που ξεκινούν από αυτόν τον μήνα, επικαλέστηκε ότι η κυβέρνηση παρατείνει τον Νόμο Κατσέλη για να προστατεύσει την α΄κατοικία.

34 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΜΕΝΟ Ο Σ.Α.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ?
    ΓΙΑΤΙ Ο Α.ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Κ ΣΤΑΡΑΤΑ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΕΞΙΑ,ΚΕΝΤΡΟ.ΑΡΙΣΤΕΡΑ?
    Η ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΎΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι ο Τσίπρας είναι υπερσυντηριτικός το έχουν καταλάβει όλοι χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει μόνο η γραβάτα του έχει μείνει σαν επιχείρημα για να πουλά ακόμα το παραμύθι της αριστεράς.
    Εσύ τι προτείνεις; Σύμφωνα με αυτά που γράφεις για του Λεβέντη δείχνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΛΕΒΕΝΤΗ ΟΠΩ Σ Κ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ. ΠΑΝΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ Κ ΤΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΕΠΑΡΧΙΩΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ,ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΕΣ Κ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΣΠΟΝΔΕΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΜΟΝΤΕΡΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
      ΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ,ΜΟΝΟ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ Κ ΜΟΝΑΔΙΚΗ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΟΣΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΥΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ Η ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ Κ ΒΙΩΝΟΥΝ Κ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ,ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Κ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΡΙΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ Κ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΙΡΑΝ ΙΡΑΚ ΛΙΒΥΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ Κ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Μα ο Λεβέντης έχει όλα τα προσόντα σε αυτά που λες, λατρεύει το ευρώ, είναι εναντίον όλου του παλιού πολιτικού συστήματος, όλων των πρωθυπουργών, υποστηρίζει κυβέρνηση που δεν θα αποτελείται απο επαγγελματίες πολιτικούς, ζητάει να απολυθούν οι κρατικοδίαιτοι, να καταργήσουν όλα τα προνόμια των βουλευτών. Τι άλλο θέλεις βέβαια έχει χοντρά ελαττώματα και αυτός αλλά κανείς δεν είναι τέλειος, τέλειος είναι μόνο ο θεός.

      Διαγραφή
    3. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Κ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΟΛΕΘΡΟ.
      Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩΣΕ ΣΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ.
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΘΕΛΕ Κ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ
      ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ Κ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ.
      ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Κ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΑΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ.
      ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΑ Κ ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ ΤΟΥ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ? ΑΥΤΟ ΘΙΓΕΙ ΤΟ 85% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
      Η Ε.Ε. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΙΡΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ,ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΧΘΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΑΥΡΙΟ Κ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ,ΜΕ 8ΜΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΑΚΟΜΑ Κ Η ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΗΤΑΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΞΕΝΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ,
      ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ,Γ.Γ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΧΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΤΥΦΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.

      Διαγραφή
    4. ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ Ε.Ε. ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΟΥΤΕ ΑΔΥΝΑΜΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ,ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ,ΑΛΒΑΝΟΙ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ

      Διαγραφή
  3. Εγώ στην προκειμένη περίπτωση θα προτιμούσα να ειμουν "Τουρκοκατακτιμενως"πάρα όπως σήμερα Γερμανοκατακτιμενως Αυτά τα ανθρωπάκια που υποτίθεται ότι μας κυβέρνουν δεν μπορούν να το δουν?????Και καλά αυτοί! !Εμείς? ?θα με ρωτήσεις και τι να κάνουμε??Μόνο να τους συχτιριζουμε παντού και πάντα όσο παίζουν με τις τυχες μας. . . Και έχει ο μεγαλοδυναμος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πιες κανα ποτηρακι ακομα.ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν υπαρχει,ειναι ΜΟΝΟ στα χαρτια.Το Αφεντικο τωρα ειναι μονο η ΓΑΛΛΙΑ και παντα οι ΗΠΑ Η Μ.Βρετανια αυτοκτονησε κ ολοι οι αλλοι ειναι δικοσμητικα στοιχεια στο ντεκορ.
      Θελει δουλεια οχι μονο ποτα.Αυτοι ΟΛΟΙ σαν εσενα μια τρελα εχουν να γινουν πολιτικοι και πλουσιοι,εγιναν πολιτικοι,εγιναν και πλουσιοι τι αλλο να ζητησουν πια?ΟΤΙ ζητησαν το πηρανε πλουσιοπαροχα πανω απο τα ονειρα τους
      Ο ΠΑΚΙΣ με τους αναπτηρες ΠΡΟΕΔΡΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ εκλεγμενος απο τον ΣΥΡΙΖΑ.Τερματισαν ολα τα σεναρια του ΜΠΟΛΙΓΟΥΝΤ

      Διαγραφή
    2. Ο κόσμος μπορεί να έχει τέλος η το ποτήρι πάτο!!!!η ανοησία όμως ποτέ!!!!!Καληνύχτα!

      Διαγραφή
    3. Έχετε δίκιο στα οικονομικά το νόμισμα αυτό είναι χειρότερο και απο τους Τούρκους ακόμα. Το αν είναι καλύτερα ή χειρότερα αν βγούμε απο μόνοι μας δεν το γνωρίζω αυτό που θα ήταν ευλογία θα ήταν να την διαλύσουν την ευρωζώνη μόνοι τους τότε δεν υπάρχει περίπτωση να χαθούμε οτι γίνει με τις άλλες χώρες το ίδιο θα γίνει και με την Ελλάδα.

      Διαγραφή
    4. Η ΕΝΤΕΛΩΣ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ? Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΔΕΙ ΠΟΤΕ ΧΑΡΤΗ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ? ΠΟΙΕΣ ΔΛΔ? ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΗΝ Η Κ ΝΥΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΕΡΑΤΑ ΟΥΤΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΦΙΛΟΙ Μ,ΑΣ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ,ΑΚΟΜΑ Κ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,ΑΝΟΞΤΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ,ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΗΝ ΕΕ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ,ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΗ.
      ΜΗΠΩΣ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ? Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΜΙΚΡΗ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΑΠΟΙΚΙΕΣ. ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΜΑΣ?

      Διαγραφή
    5. Άν θέλουν πόλεμο οι γείτονες ας τον έχουν και ο καλύτερος να κερδίσει, να υποδουλωθούμε χωρίς πόλεμο χάρη ενός νομίσματος φάντασμα εφεύρεση των τραπεζιτών και της διαπλοκής που μας εμφανίζεται με την Αποκριάτικη μάσκα της απόλυτης δημοκρατίας και οδηγεί κόσμο σε αυτοκτονίες για οικονομικούς λόγους πιστεύω είναι κάτι ακόμα χειρότερο.
      Τα χαράτσια του σουλτάνου πριν απο 500 χρόνια τα έχουν ακόμα σαν παράδειγμα προς αποφυγή, τα χαράτσια του ευρώ σε τι διαφέρουν;

      Διαγραφή
    6. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ Κ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ 400€ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΘΑ ΣΤΑ ΒΡΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
      ΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.Ο ΠΙΝΩΝ ΜΕΘΑ,Ο ΠΑΙΖΩΝ ΧΑΝΕΙ ΚΛΠ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ-ΠΑΓΙΔΑ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΚΟΠΟΔΑΝΕΙΑ,ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΒΙ,ΔΑΝΕΙΟ,ΔΑΝΕΙΟ,ΔΑΝΕΙΟ. ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΩ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟ,ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΟΠΩΣ Κ ΟΣΟ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΩ,ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΑΝΕΙΟ 200-300 ΧΙΛ€,ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ,ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ? ΠΟΤΕ
      ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ 2ΑΡΙ-3ΑΡΙ ΜΕΧΡΙ 60-70 ΧΙΛ€. ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ Κ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑΠΙ.ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΛΑ.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ,ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,
      ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ,ΑΚΡΙΒΕΣ ΤΙΒΙ ΚΛΠ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΤΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Κ ΠΗΡΑΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ,ΕΓΙΝΑΝ ΤΖΑΝΚΥΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΚΗΣ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ. ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΦΕΤΟΣ ΠΗΓΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕ,ΗΘΕΛΕ 500-600€
      ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΑΥΤΟ?
      ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΝΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ,ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΦΤΩΧΟΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΙΑ Κ ΔΙΩΓΜΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ? Η ΣΟΥΠΕΡ ΗΡΩΕΣ?
      ΤΟ 1872 Η ΑΤΤΙΚΗ ΕΙΧΕ 2700 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΠΡΙΝ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
      ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000.000 ΤΟΥΣ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
    7. Αυτό που γνωρίζω είναι το να δουλεύεις 10 ώρες την ημέρα για 400 ας πούμε ευρώ τον μήνα (ΣΥΝ τρεις ώρες το μποτιλιάρισμα της Αθήνας πάμε στις 13 ώρες) και να σου παίρνουν τα 350 σε φόρους είναι τεράστια αδικία.
      Να σου πάρουν 50 για χάρη του Ελληνικού κράτους και των υπόλοιπων Ελλήνων δεκτό, 100 πάλι δεκτό αλλά 350 πάει πάρα πολύ!

      Διαγραφή
    8. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΖΟΥΜΕ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΖΥΓΙΑ.
      ΑΦΟΥ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ 70%,ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ 99% ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ? Κ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙ,ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ Κ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΝΟΜΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΣΟΒΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΚΙΣ Κ ΑΛΛΟΙ 1400 ΑΝΩΝΥΜΟΙ Δ.Υ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Κ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΙΣΘΟ Η ΣΥΝΤΑΞΗ,ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
      ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Δ.Υ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ,ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ,ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Κ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Κ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΠΟΣΟ Κ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ Κ ΠΡΑΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Κ ΑΝ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
    9. Σύμφωνοι εγώ γιατί να πληρώνω έκλεψα ή τα χρωστάω; Λες για τον δήμαρχο μετά το μόνο που σου παίρνει ο δήμαρχος είναι κάποιο δημοτικό τέλος, το κράτος σου παίρνει τα άντερα σου!

      Διαγραφή
    10. ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΩΡΑ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ? 3ΔΙΣ€ ΞΟΔΕΥΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,
      ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΕΙΝΑΙ? ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ 65000€/ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟΥ Π.Δ.Σ. ΓΓ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ 15-18000€/ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕ ΛΟΓΑΡΙΣΜΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

      Διαγραφή
    11. Χα ο δήμαρχος, ο κάθε δήμαρχος είναι υπουποεξουσία, το κράτος είναι η πραγματική εξουσία αν αμφιβάλεις δες τις δηλώσεις του Πατούλη που είναι πρόεδρος όλων των δημάρχων και τον θαυμάζεις. Ο Πατούλης ο δικός σου έχει πει πολλές φορές οτι δεν φταίνε οι δήμαρχοι για τα στραβά που γίνονται στις περιοχές του αλλά η κυβέρνηση, ούτε αυτόν πιστεύεις;

      Διαγραφή
    12. Ο πατουλης ειναι ενας ακομα απατεωνας
      Δημαρχος ςιναι τι θα πει?
      Οταν πει ΟΧΙ ο Δημαρχος τελος,δεν μπορει κανενας να τον αναγκασει να πει ΝΑΙ,εκτος αν ειναι για φυλακη οπως ολοι κ λενε ολοι ΝΑι για να μεινουν εξω.
      Ειδαλως αν ειναι καθαρος κ αντρας περιμενει η κυβερνηση μεχρι να φυγει,ο ανυπακουος κ να βαλουν εναν γυμνασμενο Πιθηκο σαν τον Δ.Μαρκου.
      Αλλα με την Διαφορα οτι ο Πατουλης ειναι Οραγματικος Δημαρχος στον Δημο του.
      Αρπαζει κλεβει οτι μπορει,σε ενα Δημο για κλωτσιες μονο,γιατι δεν εχει καποιο εργαλειο πιεσης,ενας ακομα Δημος ειναι κ κανει οτι καλυτερο για τοτσ δημοτες.
      Αυτο το σαπιο κρεας ο Δ.Μαρκου κ ολοι οι προηγουμενοι,εχουν τον απολυτα ισχυρο Δημο,γιατι εχει την υπαριθμο ΕΝΑ πιο ρυπογονο κ αναγκαια Βιομηχανια της Ελλαδος,το Κεντρικο Βασικο Αεροδρομιο ΟΛΗΣ της Χωρας,ο Δημαρχος τετοιων δημων σε ολη την ΓΗ ειναι πιο ισχυρος κ απο πρωθυπουργους,προεδρους,βασιλιαδες,ακομα κ δικτακτορες.Το δικο μας μπαζο δεν ειναι ουτε για θαψιμο θα μολυνει τον υδροφορο οριζοντα.

      Διαγραφή
  4. ΤΙ ΛΕΣ ΡΈ ΜΕΓΆΛΕ????ΕΥΤΥΧΏΣ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΣΟΥ!!!ΝΑ ΜΑΣ ΚΆΝΕΙ ΔΙΕΘΝΉ ΑΝΆΛΥΣΗ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΩΝΑΡΑ!!!!ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙ ΈΓΙΝΕ? ΡΈ ΚΑΙ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΒΆΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Γ. ΤΟΥΝΤΑ ΤΙ ΈΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΊ? ΕΝΤΑΞΕΙ. ΈΡΙΞΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!Ε.ΚΑΙ!!Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΕΘΑΝΕ ΖΗΤΏ Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ!!! (ΦΥΤΡΟΣ )Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΆ!!!ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΓΕΜΊΣΕΙ ΈΡΓΑ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΎΝΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΧΤΗΡ ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΉΣΥΧΟ!!!ΜΙΛΉΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!ΑΕΡΑΑΑΑΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΏΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΊΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΌΓΟΥ ΣΟΥ! !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ.ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,Ο ΒΛΑΚΑΣ,
      ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΑΝΙΚΑΝΟΣ,ΣΑΠΙΟ ΚΡΕΑΣ ΠΟΤ ΒΡΩΜΑΕΙ
      ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΣΗ Π.Δ.Σ. ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.
      Ο ΨΕΥΤΟΜΑΡΚΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ Δ.Σ. ΜΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ Κ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΡΙΑΚΑ ΤΟΝ ΦΥΤΡΟ Π.Δ.Σ. Κ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟΣ ΔΥΜΜΟΡΙΤΗΣ Κ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΓΙΑΤΙ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ Κ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ ΞΕΦΝΙΚΑ ΠΩΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΕΛ ΤΗΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑΣ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΣΗ Κ ΤΟΝ ΚΑΤΡΑΡΗΜΑΔΟ? ΑΡΑ ΕΙΝ ΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ Π.Δ.Σ.

      Διαγραφή
    2. Θα μας καταμπουκώσει στα σουβλάκια!

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ!!!ΜΆΛΛΟΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΊ ΒΓΆΖΕΙ ΜΑΤΙΆ ΌΤΙ ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙΣ ΛΆΘΟΣ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΆΞΕΙ!!!ΚΑΙ ΞΈΡΕΙΣ ΓΙΑΤΊ ΚΆΝΕΙΣ ΛΆΘΟΣ,ΓΙΑΤΊ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΕΚΤΌΣ ΤΟΥ ΌΤΙ
    ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΈΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΏΔΗ ΕΦΥΙΑ!!!!ΕΣΎ ΤΙ ΛΕΣ ΌΤΙ Ο
    ΦΥΤΡΟΣ ΤΗΝ ΈΧΕΙΣ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΦΥΤΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΔΣ ΗΤΑΝ Κ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΛΕΕΙ Κ ΕΝΑ ΙΕΚ ΑΠΟ ΑΥΤΑ 10€ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ,ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ.
      ΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ 250 ΧΙΛ.€ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΑ 70 ΧΙΛ.€ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΣΑΝ ΠΔΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.
      ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΑ.
      ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΦΤΑΞΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΦΕΛΟΣ,ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΛΛΑ.
      ΕΣΥ ΠΕΡΙΝΕΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ? ΕΓΙΝΕ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ,
      ΧΩΡΙΣ ΓΙΝΟΣΑΤΗΔΣ,ΜΑΡΓΕΤΗΔΕΣ Κ ΑΛΛΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ.

      Διαγραφή
  8. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ Κ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΜΑΣ,ΟΙ Δ.Υ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΚΤΑΜΗΝΙΤΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΑΣ,ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
    ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΛΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑ-ΤΟΥ-ΛΙ ΣΑΝ ΠΑΤΣΟΥΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΣΗ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΛΕΝΕ Η ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 99% ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΣΤΟ 100% ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ
    ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Κ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ,ΑΡΓΑ Κ ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ Κ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΖΗΤΑΝΕ,ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΔΕΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ,ΣΑΝ ΤΟΥΣ Δ.Υ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΠΟ Κ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ Δ.Υ. Κ ΑΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Κ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ,ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ Κ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ Δ.Υ. ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΑΝΕΡΓΙΑΣ,ΚΛΠ ΚΛΠ? ΟΧΙ ΔΕΝ ΛΕΩ Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ Κ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΕΣΑΜΕ Κ ΣΕΡΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΠΙΑ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΨΥΧΗΣΟΥΜΕ.
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ Κ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΤΟΜΑ Κ ΒΙΑΙΑ Κ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ,ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΘΕΛΑΤΑΙ? Ο ΛΕΝΙΝ ΕΛΕΓΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΤΟ ΗΡΘΕ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ,ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ.ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Κ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΗΡΕ Κ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΚΤ.ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΟΣ.
    ΑΠΟ ΤΟ 1977 ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝ.ΜΠΛΟΓΚ Κ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ Κ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΠΡΩΗΝ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝ.ΜΠΛΟΚ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ,ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ,ΤΑ ΕΙΔΑ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΡΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φταίνε και οι δήμαρχοι αλλά μέχρι ενός σημείου γι'αυτό που έγινε προχθές με την πετρελαιοκηλίδα που κατέστρεψε την μισή Αττική δεν φταίει κανένας δήμαρχος. Ο Πατούλης μπούρδες βέβαια λέει οτι δεν φταίνε οι δήμαρχοι σε τίποτα μάλλον το κάνει για να απαλλαγεί απο τις δικές του ευθύνες επειδή ακούγεται οτι είναι καλός σαν γιατρός αλλά καθόλου καλός σαν δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φταιει ο πολλα βαρυς κ οχι Δημαρχοσ Μαιμου Ξενος,σαν το δικο μας Ξενο ο Μωραλης.ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ ξερουν τα σαπακια που καθε μερα πανε κ ερχονται,στον Σαρωνικο,απλα ηταν θεμα χρονου να συμβει,γιατι ο Δημαρχπσ δεν ορμησε να τα σταματησει.Το ιδιο θα συμβει κ εδω,η θα γινει ατυχημα με τα αεροπλανα που πετανε εκτος αεροδριδρομων,αλλα το σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε θυμα?θυματα? στα σχολεια κολαστηρια που χωνει ο δημαρχος τα παιδια
      Οταν θα γινει,παλι θα ειναι ΑΡΓΑ,εγω το βλεπω κ το γραφω απο περσυ.

      Διαγραφή
    2. Αν ηξερα Σιγουρα θα ειχα κανει Αγωγη να τους παρω κ την καρδια,να την πουλησω να παρουν καποια χρηματα οι οικογενειες που θα καταστραφουν,αλλα δεν ειμαι και ο ΕΙΔΙΚΟΣ,οι ειδικοι πληρωνενται και βγαζουν το πορισμα που αγορασε ο πελατης τους. ΟΛΑ οσα συμβαινουν τα εχουμε δει ολοι μας και εχουμε σκεφτει Που πανε με το σαραβαλο,πλοιο,
      αυτοκινητο,λεωφορειο,φορτηγο κ μετα λες αν πω κατι θα με δειρουν η θα με τρεχουν στα δικαστηρια κ ολοι το βοτλωνουμαι. η Ανωμαλη Δασκαλα που φίμωνε τα πρωτακια με σελοτειπ ειναι ακομα στην θεση της,μισθο,κοπανα κ δεν πανε στο διαολο τα παιδακια φτωχων ανθρωπων ειναι δεν μπορουν να την πειραξουν κ δεν την πειραξαν. Αλλα αυτα τα παιδακια θα μεγαλωσουν σωστα,η θα ειναι τα σαλταρισμενα,με τα ναρκωτικα κ οτι βρουν μπροστα τους θα το καταστρεφουν? ΟΛΟΙ ειμαστε συνυπεθυνοι γιατι φοβαμαστε και δεν μιλαμε κ εγω που μιλαω τωρα φοβαμαι,μονο αυτος με τα κεφαλαια δεν τους φοβαται και δεν φοβαται κανενανε γιατι μοιαζει να εχει πολλα λεφτα και δεν μπορουν να τον αγγιξουν,θα τουσ κανει κιμα,ηδη τους εχει κανει κοματακια και πηρα κ ργω θαρρος και γραφω.

      Διαγραφή
  10. Άν βλέπει ο αφελής κόσμος στην τηλεόραση σε καθημερινή βάση τον πρόεδρο των δημάρχων ο οποίος είναι αναγνωρισμένο, σοβαρό πρόσωπο στην Ελληνική κοινωνία και έχει μεγάλο βάρος ο λόγος του να δηλώνει οτι δεν έχουν εξουσίες οι δήμαρχοι και τις πήρε όλες η κυβέρνηση και να συμφωνούν όλοι οι άλλοι μαζί του σε ηθικό επίπεδο θα απαλλάξει τον οποιονδήποτε δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΠΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΙΤΥΧΗΝΟΣ ΙΑΤΡΟΣ. ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ,ΑΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΙΣΟΤΙΜΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΔΡΑ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
    ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΩΝ,ΑΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΑΘΩΩΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ?ΤΡΕΛΟΣ Η ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ? ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΘΟΓΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ < ΟΚ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ> ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΝΗΡΟ ΑΛΛΑ ΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΖΟΥΣΑ ΠΟΙΝΗ.
    ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι και άλλοι δήμαρχοι τάχα αντιπολιτευόμενοι που λένε τα ίδια της γραμμής Πατούλη όπως ο Μεθενίτης. Οι σκληροπηρυνικοί του Μένουμε ευρώ με πρώτο τον Πατούλη μας παριστάνουν οτι είναι κάτι το διαφορετικό απο την κυβέρνηση.
    Υποκριτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου