Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ - "ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ"

Πρώτη Δημοσίευση: 23/09/2016
Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων Αρτέμιδος την Τετάρτη, έγινε "το έλα να δεις" και "το να σου μάθω.... πως θα φας".
Παρουσία δημοτών και Προέδρων Σχολικών Επιτροπών έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με τις πιστώσεις των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου.




Στο σημείο που εκθειάστηκε το έργο των προηγούμενων καθώς και της σημερινής προέδρου, Ιωάννας Μωραΐτη, ζήτησε το λόγο ο Γιάννης Τούντας (αυτόν που διέγραψε ο Δήμαρχος για την ακύρωση της εκλογής της Μαρίας Ζήση) και ανέφερε ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι!!!!!!!! Δήλωσε ότι η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, προφασιζόμενη λόγους υγείας, έπαιρνε τις προσφορές σπίτι της, τις άνοιγε, και κατακύρωνε, κατά βούληση, τον μειοδότη. Αυτά ειπώθηκαν με ανοιχτά μικρόφωνα μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο!!!!!!!!

Όταν ακούστηκε αυτό πάθαμε ένα μικρό εγκεφαλικό με την αποκαλυπτική καταγγελία, αυτής της απίστευτης και σκανδαλώδης πρακτικής. 
Πριν προλάβουμε να συνέλθουμε πετάχτηκε ο αγαπητός συνάδελφος Δονάτος Γκέλιας και επιβεβαίωσε το γεγονός, αλλά ότι έγινε μόνο μια φορά γιατί είχε χτυπήσει το πόδι της! 
Με αυτό επιβεβαίωσε τα λόγια του Γιάννη Τούντα. 
Πρόκειται για την τέως Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου -που ευχόμαστε να μην συνυπάρξει μαζί μας στο Δημοτικό Συμβούλιο ξανά- τη κα Μαρία Ζήση! Και το όνομα το αποκάλυψε ο Γιάννης Τούντας γιατί επιμείναμε, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι δεν πρόκειται για αερολογίες και αοριστίες.
Επιπλέον, όλα αυτά τα επιβεβαίωσε και ο ισόβιος αντιδήμαρχος όλων των μαθητών, κ. Κρόκος
Τι παλιό συμμορία είναι αυτή;
Ποιος τους βάζει;
Που είναι ο νόμος;
Που σταματάει η λογική;
Τι αίσχος!!
Δεν πρόκειται να υπάρξει πότε σωτηρία για αυτό τον τόπο!

Βλέπουμε έργα, τα οποία τα οποία έρχονται και είναι αντισταθμιστικά οφέλη, προφανώς για το ΚΕΛ. 
Κάποτε ο Δ. Μάρκου είπε "όλοι στην Ψυτάλλεια" τώρα λέει "όλοι στον Αγ. Νικόλαο". Και παίρνει "ζεστό πράγμα" - λεφτουδάκια!!!!!

Παίρνει ο Δήμος γύρω στο 1,5 εκατομμύριο € για το Πνευματικό Κέντρο "Μπέκας", παίρνει 1,5 εκατομμύριο € για ασφαλτοστρώσεις. 

Όταν η Ζήση μαγείρευε τις προσφορές για τους μπογιατζήδες, στα 3 εκατομμύρια της Περιφέρειας που έρχονται τι θα γίνει; 
Πως της επιτρέπει ο δήμαρχος και οι συνάδελφοι της, για τους ελαιοχρωματισμούς των σχολείων -μια τύπισσα της πλάκας- να παίρνει τους διαγωνισμούς στο σπίτι της και κατοχυρώνει (μαγειρεύει) τον μειοδότη; 

Τώρα ο Δ. Μάρκου βάζει Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιοποίησης του Λιμανιού και του Δημοτικού Ναυταθλητικού Κέντρου Αρτέμιδος τον κ. Κατσή, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Αρτέμιδος; 
"Άρχοντας- Βασιλιάς", όπως λέει σε κατ ιδίαν συζητήσεις, αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο, κότα λυράτη. 
Να κάνει ΤΙ ο Κατσής; Αυτός ίσα που ξέρει γραφή και ανάγνωση. "Εργατάκος – σερβιτόρος σε ταβέρνα στο λιμάνι", είπε ότι είναι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θεωρώ ότι έρχονται πάρα πολλά λεφτά στον Δήμο, τόσα που ο Δήμος θα πρέπει να γίνει καλύτερος. Υπολογίζω σε αυτά και τα έσοδα που σίγουρα εισπράττει ο Δήμος από το αεροδρόμιο και τις παραβιάσεις του.

Παρόλα αυτά ο τόπος παραμένει το ίδιο άθλιος! Είναι μια "χαβούζα", μια Λούτσα, μια εντελώς υποβαθμισμένη πόλη, μια πόλη "βρισιά", άσχετα αν την ονομάζουμε Αρτέμιδα! Παραμένουμε μια Λούτσα της κακομοιριάς!
Δυστυχώς όλα γίνονται με μοναδικό στόχο να βγάλουν ορισμένοι συγκεκριμένοι άνθρωποι χρήματα. Δεν πάει ούτε 1 € για το καλό της πόλης!

Με όλα αυτά τα λεφτά, λοιπόν, που θα περάσουν από εδώ, θέτω πρώτα τον εαυτό μου αλλά και όλους εσάς, ενώπιον των ευθυνών μας!
Όπως κατήγγειλα την απόπειρα ληστείας με τα οικοπεδάκια του 1 εκατομμυρίου €, θα κάνω και πάλι το ίδιο! Με όλα αυτά δικαιώνομαι απόλυτα! 
Είμαι υποχρεωμένος από το νόμο αλλά, πιο πολύ, από την υπόσχεση που με δεσμεύει στους ψηφοφόρους μου, να υποβάλω μήνυση εναντίον όλων των εμπλεκομένων, διότι ο Δ. Μάρκου ως όφειλε, δεν έκανε τίποτα.

Όσο θα είμαι δημοτικός σύμβουλος θα εμμένω στις αρχές μου και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι.
Όταν τελειώσει η θητεία μου θα έχω καθαρή την συνείδηση μου και θα αποσυρθώ!

111 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ Κ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ Κ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΒΡΑΧΟΛΙΑ Κ ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.Η ΧΟΝΤΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ,Ο ΜΟΥΓΓΟΣ,Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ Κ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΔΩ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ Κ ΦΥΛΑΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Κ ΣΤΟΝΔΡΟΜΟ.ΟΙ ΔΥΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΥΦΑΣΜΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΗΝ ΤΣΙΤΣΙΔΕΣ ΟΙ ΦΑΛΑΙΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καρφακια αν ειναι αληθεια αυτα που λες να τους γ....σεις τα παντα σε ολα τα λαμογια κ ειδικα σε αυτην την . πουτν@ τον καραφλα κ την χοντρη που εχουν τα παιδια μας σε κοντενειρ θα σε υποστηριξουμε ολοι οιο γονεις. ξεσκισε τους ολουσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ήμουν παρών ο μάγκας Πέτρος πουλακης ρώτησε να αναφερθούν ονοματεπώνυμα ,και Όχι ανώνυμες καταγγελίες ,και τότε ο Ιωάννης τουντας ανέφερε την Μαρία ζήση από την καταγγελία του δημότη Ανδρέα βλάχου Που συμμετείχε στον διαγωνισμό για το βάψιμο τον σχολείον ,Επίσης ο Ανδρέας βλάχος Έχει κάνει επώνυμη καταγγελία στον συμπαραστάτη του δημότη Χρήστο ποθουλακη,που μάλλον την Έχει κάνει γαργάρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Απατεωνας Πουλακης τα ξερει αυτα καλα τα ιδια εκαναν και αυτοι.10εκτ€ εδωσαν νομιμα στην Λ.Ντελακη σαν υπαλληλο του Δημου.Ποσα αρπαξε ο ιδιος,ο κουτσομαρκος,η Ζηση,ο Κατσαλιρος,ο Μαργετης δεν θα μαθουμε ποτε,αλλα τα βλεπουμε τα κλεμμενα λεφτα παντου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΝΩΝΥΜΟΥ 3:56/23.9.2017» KATA TOY ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ (Χ. Ποθουλάκη),
      Κύριε ανώνυμε συκοφάντη,
      ο κ. Ανδρέας Βλάχος, ως εκπρόσωπος της «ΒΛΑΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΝΙΚΗ» υπέβαλε στις 9.9.2016 αίτημα (και όχι καταγγελία) ενώπιον του Συμπαραστάτη, ο οποίος διαμεσολάβησε αμέσως αυθημερόν (έγγραφό του με αριθ. πρωτ: 26968/9.9.2016 προς την Α/βάθμια Επ. Παιδείας του Δήμου Σ-Α, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο & τον Πρόεδρο της ΔΕΠ), λαμβάνοντας απάντηση με το υπ’ αριθ. πρωτ: 105/12.8.2016 έγγραφο της Α/βάθμιας Επιτροπής, η οποία δόθηκε επίσημα στον κ. Ανδρέα Βλάχο ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε από τον Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (Χ. Ποθουλάκη) να σταματήσει την περαιτέρω διαμεσολάβηση επί της αιτήσεώς του, προφανώς γιατί ικανοποιήθηκε από την έγγραφη απάντηση που έλαβε από τις υπηρεσίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα ρωτήστε τον κ. Βλάχο γιατί έκανε πίσω (αν έκανε) και μη χρεώνετε στον Συμπαραστάτη προθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν είχε και δεν έχει, αφού μόνο με καταγγελίες δημοτών ή επιχειρήσεων μπορεί να ελέγχει την κακοδιοίκηση και όχι αυτοβούλως (άρ. 77 του ν. 3852/10).
      Κατόπιν των ανωτέρω κ. συκοφάντη, σταματήστε να βάζετε όλους στο ίδιο «τσουβάλι» με εσάς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι σ’ αυτόν τον τόπο και ούτε δειλοί κι «ανώνυμοι»
      Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
      ΣτΔΕ
      24.9.2017

      Διαγραφή
    4. Διορθώθηκε η ημερομηνία αίτησης του Α.Β. και αναγράφηκε η σωστή 9.9.2016

      Διαγραφή
    5. Το έκανες γαργάρα ντροπή σου!!

      Διαγραφή
    6. Έτσι θα ήθελες "ανώνυμε", αλλά μη χαίρεσαι στα χέρια του εισαγγελέα και των ελεγκτών είναι όλα και θα πάνε συμπληρωματικά και όσα νέα ακούστηκαν στο Δ.Σ. προχθές ή δημοσιεύθηκαν ακόμα και "ανώνυμα" σήμερα, ώστε να κληθούν όλοι αρμοδίως. Έτσι όλα μπαίνουν σε τάξη και κανονικότητα από τους πρώτους μήνες του 2017 και στα σχολεία.

      Διαγραφή
    7. Χρήστο ΟΛΑ αυτά είναι πολύ αργά για εσένα πια. Ο νεοφώτιστος ΔΣ έσπασε όλα τα κοντέρ ευαισθησίας κ γρήγορης αντιδράσεως με επιτυχία. Αυτός έκοψε μαχαίρι το 1 εκτ€ για τα οικόπεδα άξιας 100.000€ που ήθελαν να βάλουν στην τσέπη 700.000€.Εσυ ακολουθείς υποχεωτικα γιατί δεν αφήνει να περάσουν ντουκου απάτες.Τώρα το μονο που σου μένει να καθαρίσεις τον βούρκο σου είναι να είσαι μάρτυρας κατηγορίας σε όλες τισ δίκες.

      Διαγραφή
    8. Ο ΣτΔΕ έχει κάνει τη δουλειά του έγκυρα και έγκαιρα σε όλα τα θέματα. Και για το θέμα του 7ου οι πρότασή μου με τρία έγγραφα είναι ξεκάθαρη. Την έχουν όσοι την ζήτησαν, ακόμα και η Ομοσπονδία Γονέων. Όμως κανείς δεν μιλά γι' αυτά τα διαμεσολαβητικά έγγραφά μου ;

      Διαγραφή
  4. μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου μου ειναι οι δουλειες με το δημο στα 35 χρονια που εχω την επιχειρηση μου στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ τυχαιο......δε νομιζω φυσικα επειδη στο μελλον σκεφτωμε σοβαρα να αναμειχθω στα κοινα του δημου θα ειναι κανονας για μενα πληρη διαφανεια απο ολους και πληρη ενημερωση των δημοτων για το καθε ευρω του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που θα ρε ξεβραξωτε ΙΩΣΗΦ? Το πολιτικο αφεντικο σου ειναι χωμενο και αυτη στην απατη,θα παθεις αυτο που εχει παθει ο Μαρλαντης θα τρεχεις και δεν θα φτανεις και θα σε βγαλουν και τρελο.Αν κατεβεις υποψηφιος και εκλεγεις μονο αν λες σε ολα ναι εισαι τυφλος και κουφος στις ληστειες μπορει να μην παθεις ζημια.Εδω απλος δημοτης εισαι και σε απειλησε εκβιασε ο αρχηγος της συμμοριας Δ.Μαρκου και αντι να του χυσεις τα σαπια αντερα στον δρομο,με μια μηνυση αγωγη να του ζητας και να ρου παρεις ολα οσα εχει κληρονομησει και εχει κλεψει.Ξανασκεψου αυτη την σκεψη σου δεν εισαι καθαρμα απατεωνας εσυ και θα τρελαθεις σαν τον Μαρλαντη.

      Διαγραφή
  5. Μόνο ο Κατσής είναι αγράμματος, οι άλλοι που είναι αντιδήμαρχοι σουβλάκια δεν πουλάνε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΠΟΙΑ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
      ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣΜΗΤΙΚΑ Η ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΔΕΝ Υ[ΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΕΣ. ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Κ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΑΤΟΜΟ. Ο ΚΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΕΣ,ΤΟΝ ΛΑΣΤΙΧΑ,ΤΟΝ ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗ,ΤΙΣ ΦΑΛΑΙΝΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΤΟΝ ΠΑΓΙΔΕΥΣΕ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΗ Κ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ Ο Ω.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΟΙ ΑΡΧΙΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ.Ο ΚΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΤΗΝΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ,ΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟ.
      ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΚΑΤΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ
      ΚΑΙ ΤΑΤΣΑΚΑΛΙΑ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΠΟΣΗ ΖΗΜΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ?ΠΟΣΑ ΝΑ ΦΑΕΙ? ΜΙΣΟ ΠΡΟΒΑΤΟ?ΟΛΟΚΛΗΡΟ?2 ΠΡΟΒΑΤΑ? ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

      Διαγραφή
  6. ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΩΝΩ ΜΗΤΣΟΤΙΠΟΤΑ
    ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΕΙΧΑ Κ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ Η ΑΔΙΚΟ?
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ,ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΖΟΡΑΣ ΑΥΣΤΗΡΟΣ.ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΣΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.ΙΣΟΒΙΑ ΒΛΕΠΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ.Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 33 ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΑΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΙ ΑΡΠΑΞΟΥΝ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
    ΝΑ ΚΑΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΣΚΑΤΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ιωσηφ χωρις να θελω να σε θιξω,αλλα νομιζω εισαι βλακας.με την ΑΝΑΣΣΑ του Ραφτοπουλου θελεις να πολιτευτης? ρε σηφη η ΑΝΑΣΣΑ εχει αυτην την ξανθια χασοδικη,με αυτο που σου εγραψε ο δημαρχος θα τον ειχε στειλη στο διαολο αλλα ουτε ασχοληθηκε ουτε ασχολητε με τιποτα ουτε η αννα πηρε θεση.η αλλη η πλουσια ΣΥΡΙΖΑ που την εκαναν πλουσια τα λαμογια του Χ.Μαρκου και αυτη χασοδικης ειναι και στελεχοσ του ΣΥΡΙΖΑ δεν κουνηθηκε ουτε αυτη.Τι περιμενεις απο τετοια καθαρματα? που δεν εχουν ουτε αξιοπρεπεια ουτε ανθρωπινο σεβασμο? αν ειχα τα λεφτα θα σε βοηθουσα να τον λιοσης αυτον τον αλητη τον δημαρχο μονο γιατι σου μιλησε ετσι φορα παρτιδα δηλαδη στο δρομο θα σου απειλουσε την οικογενεια η θα εβαζε εκεινο το καραφλο μπραβακι του του οτε να σε πλακωσει στο ξυλο?
    Ιωσηφ αυτοι ειναι συμμοριες λήστων δεν ειναι για εμας τους ανθρωπους της δουλειας αυτα τα κολπα θα χασεις και την αξιοπρεπεια σου.
    Μονο αν μπορης να τουσ ξεσκισης τοτε σε σεβοντε γιατι ειναι φοβιτσιαριδες.Ριξε ενα χερι ξυλο στον μαρκου και να δης θα λεη καλημερα σας κυτιε Μανολωπουλε μηπος θελετε κατι να σας το κανω εγω ο ιδιος τετοιες κοτες για σφαξιμο ειναι γιατι ουτε αβγα δεν κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ Κ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΝ ΤΗΝ Κα.ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΗ Κ ΠΟΣΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΟΝΤΕΝΕΙΡ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΕΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ Κ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ Κ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Κ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΣΩΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΙΔΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ (ΠΑΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ) ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΝΕΡΟΥ;
    ΓΙΑΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΜΟΥΓΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΗ ΠΑΡΑ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ;
    Α[ΑΝΤΗΣΗ: ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟ ΕΊΝΑΙ. ΒΡΩΜΑΝΕ ΚΑΙ ΖΕΝΟΥΝ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ «ΑΝΩΝΥΜΟΥ 3:56/23.9.2017» KATA TOY ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ (Χ. Ποθουλάκη)
    Κύριε ανώνυμε συκοφάντη,
    ο κ. Ανδρέας Βλάχος, ως εκπρόσωπος της «ΒΛΑΧΟΣ ΟΙΚΟΔΟΝΙΚΗ» υπέβαλε στις 9.9.2018 αίτημα (και όχι καταγγελία) ενώπιον του Συμπαραστάτη, ο οποίος διαμεσολάβησε αμέσως αυθημερόν (έγγραφό του με αριθ. πρωτ: 26968/9.9.2016 προς την Α/βάθμια Επ. Παιδείας του Δήμου Σ-Α, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο & τον Πρόεδρο της ΔΕΠ), λαμβάνοντας απάντηση με το υπ’ αριθ. πρωτ: 105/12.8.2016 έγγραφο της Α/βάθμιας Επιτροπής, η οποία δόθηκε επίσημα στον κ. Ανδρέα Βλάχο ο οποίος με τη σειρά του ζήτησε από τον Συμπαραστάτη του Δημότη & της Επιχείρησης (Χ. Ποθουλάκη) να σταματήσει την περαιτέρω διαμεσολάβηση επί της αιτήσεώς του, προφανώς γιατί ικανοποιήθηκε από την έγγραφη απάντηση που έλαβε από τις υπηρεσίες. Αυτή είναι η αλήθεια. Από εκεί και πέρα ρωτήστε τον κ. Βλάχο γιατί έκανε πίσω (αν έκανε) και μη χρεώνετε στον Συμπαραστάτη προθέσεις που σε καμία περίπτωση δεν είχε και δεν έχει, αφού μόνο με καταγγελίες δημοτών ή επιχειρήσεων μπορεί να ελέγχει την κακοδιοίκηση και όχι αυτοβούλως (άρ. 77 του ν. 3852/10).
    Κατόπιν των ανωτέρω κ. συκοφάντη, σταματήστε να βάζετε όλους στο ίδιο «τσουβάλι» με εσάς. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι σ’ αυτόν τον τόπο και ούτε δειλοί κι «ανώνυμοι»
    Χ. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ
    ΣτΔΕ
    24.9.2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ημερομηνία αίτησης του κ. Βλάχου ήταν 9.9.2016. Από λάθος αναγράφηκε 2018

      Διαγραφή
  12. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ...!!!!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ. ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΨ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα σου φταίει το ανάστημά μου, κ. ανώνυμε ; Όσο για τα άλλα ψάξε να βρεις αλλού "λαμόγιο" όχι σε εμένα και σε ότι αφορά τον Πρόεδρο της Τ.Ο. δεν έχω αρμοδιότητα, ούτε για τα "πίσω", ούτε για τα "αζημίωτα", εκτός κι αν έχει να μου αναφέρεις κάτι επίσημα, επώνυμα και γραπτά

      Διαγραφή
    2. ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΚΩΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΟΥ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΔΙΞΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

      Διαγραφή
    3. "Καταδικαστικό αποτέλεσμα" όχι γιατί δεν είμαι δικαστής. Διαμεσολαβητικό όμως έργο υπέρ των δημοτών πλούσιο - πιστεύω, στο πλαίσιο της εργασίας μου ως ΣτΔΕ, με βάση και την ενυπόγραφη εμπιστοσύνη χιλιάδων δημοτών Δείτε και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σ-Α

      Διαγραφή
    4. Χρήστο είσαι παλιός όπως κ εγώ.
      Ένας Παραμυθάς είσαι,τίποτα παραπάνω,
      γιατί οι μηνυτήριες αναφορές σου είναι δεκάδες να μην πω εκατοντάδες, σε βάθος δεκαετίας,δεκαπενταετίας? κάτι τέτοιο.
      Καμία δεν έφτασε στο ακροατήριο,για να πέσουν οι ποινές. ΟΧΙ δεν είσαι ΔΙΚΑΣΤΗΣ,αλλά ούτε απλός κοινός νους πολίτη.Αν οι μηνύσεις σου είχαν την σωστή δομή κάποια θα είχε φτάσει στο ακροατήριο,ανεξάρτητα του τι αποτέλεσμα θα έφερνε.Άρα η ανίκανος είσαι,η διεφθαρμένος,διαπλεκόμενος.σκέψου κ δώσε απάντηση εσύ.
      Στραβογιαννος Δημοτικός Σύμβουλος κ τους έχει τελειώσει τους περιμένει πια ο πάγκος του Δικαστηρίου.τι απόφαση θα βγάλει το δικαστήριο είναι άλλο ζήτημα, αλλά αυτός τους έστειλε στον εισαγγελέα κ περιμένουμε δικάσιμη.Οχι λόγια σαν τα δικά σου.ΟΛΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ από το αποτέλεσμα κ αυτός έχει μόνο θετικά αποτελέσματα,εσύ λόγια.
      Μαζέψου στο γραφειάκι που σου έδωσε ο Δ.Μαρκου κ άσε την επίδειξή δύναμης.

      Διαγραφή
    5. Ή παλιός δεν είσαι ή λες ψέματα ή δεν ξέρεις τα πράγματα. Έχουν πληρώσει πολλοί μα δεν το ξέρεις ή το κρύβεις ή δεν θέλησες να μάθεις. Για μάθε για την περίοδο 2003 - 2006 και τα λέμε (μαζί μου το Ε.Σ.) ; Για μάθε για την περίοδο 2007 - 2010 ποιοι έκατσαν στο σκαμνί, για μάθε για το 2011-2013 ; και περίμενε λίγο τα νέα που έρχονται. Το να λες τα πράγματα όπως θες είναι εύκολο, τα γεγονότα σε διαψεύδουν

      Διαγραφή
  13. ΠΡΟΣΈΞΤΕ. .ΑΎΡΙΟ ΜΕΘΑΎΡΙΟ ΘΑ ΈΡΘΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!ΑΦΉΣΤΕ ΤΗΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΈΣ ΚΑΙ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘ'ΕΞΕΙΣ.... ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΕΤΕ!!!!ΚΑΙ ΕΜΈΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ.. ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΔΙΑΒΛΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΕ Η ΚΥΡΊΑ ΖΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΌΤΕ ΑΝΤΙΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΚΎΡΙΟ ΔΟΝΑΤΟ ΜΕ ΠΉΡΕ ΣΤΟ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΕΊΛΗΣΕ ΠΕΡΊ ΔΉΘΕΝ ΜΥΝΗΣΕΩΝ!!!ΓΙΑ ΑΠΌ ΜΈΡΟΥΣ ΜΟΥ ΨΕΥΔΉ ΑΝΑΦΟΡΑ! !!ΑΦΟΎ ΤΗΣ ΕΊΠΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΗΝΘΗ ΣΤΟΝ ΤΌΤΕ ΑΝΤΟΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ... ΤΗΣ ΣΥΜΠΛΉΡΩΣΑ ΙΔΟΎ Η ΡΌΔΟΣ ΙΔΟΎ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜ!!!!ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ...ΚΑΙ ΌΝΤΩΣ ΕΔΏ ΕΊΜΑΙ!!ΧΕΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΌΛΟΥΣ. .Ί.ΤΟΥΝΤΑΣ ΝΥΝ Δ. Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. OI ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΧΘΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ.ΤΟ 85% ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.
    ΑΓΩΓΕΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ Κ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ Κ ΗΘΙΚΑ.
    ΕΓΩ ΤΑ ΘΕΛΩ Κ ΤΑ ΔΥΟ Κ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ - ΔΕΙΛΕ & ΑΝΘΡΩΠΑΚΗ

      Διαγραφή
    2. ΕΣΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ?
      ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΦΕΤΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΣΑΝ ΠΙΘΗΚΟ.
      ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΟΥ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΛΥΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΛΥΜΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ

      Διαγραφή
  15. ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ!!!ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΆΞΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΟΥΝ ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΗΝ ΕΊΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Η ΓΕΛΟΊΟΣ. .ΓΡΆΨΕ ΆΦΟΒΑ ΕΠΩΝΥΜΑ.... ΑΝ ΕΊΣΑΙ ΗΛΙΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΌΣ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΩΣ ΜΗ ΦΟΒΆΣΑΙ! !!ΑΝ ΌΜΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΒΕΙΣ ΨΕΥΔΕΣΑΙ Η ΒΡΊΖΕΙΣ ΑΣΎΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΕΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΊΚΙΟ!! ΤΌΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΦΟΒΆΣΑΙ!!!ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΟΝΥΜΟΣ. ...ΚΑΛΉ ΝΎΧΤΑ!!!ΑΝΩΝΥΜΟΙ!!!ΕΎΧΟΜΑΙ ΩΣ ΣΉΜΕΡΑ. ...ΑΠΌ ΑΎΡΙΟ ΆΣ ΕΊΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΠΏΝΥΜΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΒΙΝΤΣΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΝ ΠΗΓΕ Ο Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΧΑΘΗΚΕ.ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Κ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΗ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΩΣΕΤΑΙ,ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ?
      ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΕΦΑΓΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Γιάννη εσυ πίνεις εμείς θα μεθύσουμε?
      Ο άνθρωπος ξεκινά δικαστικό αγώνα εναντίον της συμμορίας Δ.Μαρκου απο αυτά που αποκάλυψες εσύ κ επιβεβαίωσαν Κροκος Δονατος στην προχθεσινή συνεδρίαση.Τι ανοησίες γράφεις οτι λέει ψέμματα κ βρίζει.Αντί να τα κάνεις εσυ θα τα κάνουν άλλοι εσύ έκανες την αποκάλυψη της ληστείας άλλοι θα τους σύρουν στα δικαστήρια απλά πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Αφήστε τις εξυπνάδες και τι λέει ο Γιάννης ο οποίος ξεχνά οτι ήταν Πρόεδρος της κορυφαίας ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
      και την εποχή του δεν άνοιξε μύτη

      Διαγραφή
    4. ΣΑΣ ΕΊΠΑ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΆΣΤΕ!!ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΆΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ !!ΑΝ ΒΈΒΑΙΑ ΛΈΤΕ ΑΛΉΘΕΙΕΣ!!!ΕΣΎ ΦΊΛΕ ΌΜΩΣ ΚΑΛΆ ΚΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΛΆΣ ΑΝΏΝΥΜΑ!! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ....ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΌΤΕ ΠΟΥ ΠΡΟΈΚΥΨΕ.. ΠΉΓΕ ΝΑ ΤΟ ΠΆΕΙ -ΑΝΑΦΈΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ.. ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΟΎΤΕ ΈΚΑΝΕ ΚΟΥΜΆΝΤΟ ΣΤΟ ΤΟΤΕ Δ. Σ. ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΙΆΣ. ..ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΈΚΑΝΕ ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΉΤΑΝ ΤΟΥ ΣΤΙΛ.ΑΠΟΦΑΣΊΖΩ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΩ!!!!!ΠΑΡΌΤΙ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΤΌΤΕ Δ. Σ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ ΕΜΕΊΣ (Η Δ.Ε.Π. ΔΗΛΑΔΉ )ΝΑ ΕΛΕΝΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΈΣ Α ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ Α'ΒΑΘΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑΣ ΤΟ ΣΏΜΑ ΤΗΣ Δ Ε. Π.ΤΟΥ ΥΠΈΔΕΙΞΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΗ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ Ο ΚΎΡΙΟΣ Δ. ΚΑΤΣΗΜΙΧΑΣ ΣΤΟ ΑΝ ΈΠΡΕΠΕ ΑΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΝΞΟΥΜΕ. ...ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ. ..Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΊΟΥ ΚΑΤΣΗΜΙΧΑ ΕΙΛΘΕ ΜΆΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΆ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΑΠΕΤΗΣΕΙ!!!!ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ!!!!ΌΧΙ ΔΕΝ ΑΠΕΤΗΤΕ ΜΠΟΡΕΊ Η ΚΆΘΕ ΣΧΟΛΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΝΑ ΤΗΝ ΦΈΡΝΕΙ ΑΠ'ΕΥΘΙΑΣ ΠΡΟΣ ΈΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟ ΈΤΣΙ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ!!!!ΕΓΏ ΚΑΙ Ο Ν.ΚΡΟΚΟΣ ΤΌΤΕ ΕΊΧΑΜΕ ΨΗΦΊΣΕΙ ΠΑΡΌΝ!!!!!ΑΡΝΟΎΜΑΙΝΟΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΎΜΕ!!! ΑΥΤΆ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ. ...ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ!!!!!ΚΑΙ ΕΔΏ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!!

      Διαγραφή
    5. ΤΟ ΠΌΣΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΎΜΒΟΥΛΟΙ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Α'ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΈΡΕΥΝΙΣΑΝ Η ΤΗΝ ΕΨΑΞΑΝ?????ΡΩΤΉΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!ΓΙΑ ΕΜΈΝΑ. ..ΚΆΝΕΙΣ!!!!ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΔΙΚΆ ΣΑΣ. .....

      Διαγραφή
    6. Ωραία πράγματα. Ομολογείς μόνος σου κ. Πρόεδρε της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Σε βλέπω στον εισαγγελέα να "ψάχνεις" και εσύ και οι άλλοι δ.σ. αφού δεν ψάξατε οταν έπρεπε

      Διαγραφή
  16. ΚΟΥΙΖ: ΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΣΠΑΤΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΙΝΟΥΝ-ΚΑΠΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΜΕΤΥΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ???? ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕΕΕ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΜΙΛΑΜΕ,Ο ΜΟΥΓΟΜΑΡΚΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Κ ΕΜΑΣ ΑΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ Κ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΙΣΟΒΙΤΗ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΡΗΣΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ Κ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΛΜΑ Ο ΚΑΣΙΜΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΥΡΑΚΗΣ ΜΕΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΗΡΕ ΤΑ 300.000€ ΑΠΟ ΤΑ 500.000€.
    ΠΑΝΤΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ.ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΟ ΑΞΙΩΜΑ.ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΕΣΙΤΗ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΕΞΩ ΝΑ ΓΥΡΝΑ ΣΤΑ ΔΣ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ηθική και η τιμιότητα της κ.Ζήση είναι αδιαμφισβήτητα,οπότε σταματήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το πιο συντόμο ΑΝΈΚΔΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. XAXAXAXA ΣΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Κ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ 3ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.
    ΝΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ Κ ΕΚΑΝΕ Κ ΕΙΔΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Π.Δ.Σ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΝΕ ΤΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΑΣ Π.Δ.Σ. Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ Π.Δ.Σ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΦΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΓΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ Κ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ Κ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΙΣΟΒΙΑ. ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΛΑΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΒΛΑΚΩΔΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ ΠΟΙΝΕΣ
    Δ.ΜΑΡΚΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΗΤΈ ΦΊΛΕ. ..ΠΡΏΤΟΝ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΕΚΤΌΣ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑΣ!!ΚΑΤΆ ΔΕΎΤΕΡΟΝ ΌΜΩΣ ΚΆΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΆΠΟΙΕΣ ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ! ΌΤΙ ΔΉΘΕΝ ΈΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΊΔΑ ΠΟΛΑ. ..ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΛΟΙΠΌΝ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ. ..ΠΡΏΤΟΝ ΔΕΝ ΈΚΑΝΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ. . ΠΆΡΑ ΜΌΝΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΌ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ..ΣΩΣΤΆ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ. ΑΥΤΗΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΊΛΑΤΕ ΕΚΕΊ. .ΩΣ ΜΈΛΟΣ ΤΟΥ Δ. Σ. ΔΕΎΤΕΡΟΝ ΔΕΝ ΕΊΔΑ ΌΣΑ ΕΣΎ ΠΙΘΑΝΌΝ ΝΟΜΊΖΕΙΣ. ..ΌΝΤΩΣ ΕΊΔΑ ΑΡΚΕΤΆ. .ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΓΙΑ ΜΈΝΑ ΑΡΚΟΎΝ!!!ΔΕΝ ΚΡΆΤΗΣΑ ΌΜΩΣ ΠΟΤΈ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΤΌ!!!ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ. .ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΑΥΤΟΣ ΉΤΑΝ Ο ΛΌΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ-ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΕ!!!ΚΑΙ ΌΧΙ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΊ ΠΡΙΝ 6 ΜΉΝΕΣ ΕΊΧΑ ΠΡΆΞΗ (ΓΙΑ ΑΥΤΌΝ. ΑΤΟΠΗΜΑ )!!ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣΕ (ΨΕΥΔΩΣ )ΩΣ ΕΠΙΧΕΊΡΗΜΑ!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΆ ΤΑ ΆΛΛΑ.. ΕΥΛΟΓΗ .. (ΕΔΏ ΑΣ ΓΕΛΆΣΟΥΜΕ )ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΜΟΥ! ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΌΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΙΖΕ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΣΧΈΔΙΑ ΤΟΥ!!!ΠΟΙΑ ΔΗΛΑΔΉ. .ΝΑ ΒΓΆΛΕΙ ΈΝΑ ΠΑΙΔΊ. ..ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ. ..ΑΛΛΆ ΠΑΙΔΊ ΣΤΗΝ ΤΌΣΟ ΣΟΒΑΡΉ ΚΑΙ ΕΥΗΠΟΛΙΠΤΗ ΘΈΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ Δ. Σ. ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΑΝ ΛΕΩ ΕΙΜΟΥΝ ΕΓΏ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ. Σ. Ο ΛΌΓΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΊΧΕ ΠΟΛΑΠΛΑΣΙΑ ΔΎΝΑΜΗ ΑΠΌ ΤΟ ΝΑ ΕΊΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ Δ. Σ. ...ΚΆΠΟΥ ΌΜΩΣ ΕΚΕΊ ΞΕΧΑΣΤΗΚΕ! ΤΗΝ ΠΆΤΗΣΕ! ΓΙΑΤΊ ΤΟ ΆΤΟΜΟ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΌΛΑ ΑΥΤΆ (ΠΕΡΊ ΠΡΟΈΔΡΟΥ Δ. Σ. )ΜΙΑ ΙΔΙΑΊΤΕΡΗ ΒΑΡΎΤΗΤΑ!!!ΣΕ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΣΧΈΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ. ..ΈΤΣΙ ΈΧΟΥΝ ΛΟΙΠΌΝ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ. .ΉΛΘΕ ΛΟΙΠΌΝ Η ΏΡΑ!!! ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΈΛΕΓΑ ΣΤΗΛΙΤΕΥΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΑ!!!ΝΑ ΞΑΝΆ ΕΙΠΟΘΟΥΝ. .ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ ΑΛΛΙΏΣ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΙ. .ΤΏΡΑ ΞΈΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΎ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΆΛΛΟΙ ΌΤΙ ΌΤΙ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΑΠΌ ΔΩ ΚΑΙ ΠΈΡΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΟΎΤΕ ΤΥΧΑΊΟ ΟΎΤΕ ΤΆΧΑ ΜΟΥ ΖΉΤΗΜΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ. ..ΑΛΛΆ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΤΟΘΧΕΙΩΘΕΤΙΜΕΝΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΌΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΆΣΟΥΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΎΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΣΟΥΝ ΠΡΌΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ!!!!!ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΌΤΑΝ ΚΆΤΙ ΔΕΝ ΠΡΑΧΘΕΙ Η ΕΙΠΩΘΕΊ ΣΤΗΝ ΏΡΑ ΤΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΊΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΎΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΉ ΠΟΥ ΟΦΕΊΛΕΤΑΙ ΝΑ ΈΧΕΙ!!!
      ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΠΕΡΙΜΕΝΕ!!!
      ΑΠΛΆ ΝΑ ΞΈΡΕΙΣ ΌΤΙ ΌΝΤΩΣ ΝΑΙ. .ΤΏΡΑ ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ!!!
      Υ.Σ.1
      ΌΣΟ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΟΥΝ ΤΗΣ "ΚΛΙΚΑΣ "!!ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΚΡΑΤΟΎΣΑ ΤΌΤΕ ΤΟ ΣΤΌΜΑ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΤΌ!!!ΡΏΤΑ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΡΟΣΥΜΒΟΥΛΟΙΟ ΑΠΟΚΆΛΕΣΕ "ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ "ΟΡΙΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΩΣ. ..ΠΟΥΤΑΝΑ. .ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΝΤΏΝΗ ΤΟΥΝΤΑ ΡΏΤΑ ΠΟΙΟΣ 11.30 μ.μ.ΠΉΡΕ ΤΗΛΈΦΩΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΎΡΟ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ ΤΌΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΊΠΕ ΕΠΊ ΛΕΞΕΙ :ΤΟ ΠΡΩΊ ΣΟΥ ΦΈΡΝΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΜΟΥ! ΕΓΏ ΜΑΖΊ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΈΧΩ ΚΑΜΊΑ ΘΈΣΗ!!!!ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ Ο ΊΔΙΟΣ Ο ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΊΠΕ. .ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΑΠΟΣΎΡΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΈΔΡΑΣΕΣ..ΑΎΡΙΟ!!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΊ... (ΦΥΣΙΚΆ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΥ ΟΎΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΤΙ ΣΥΖΗΤΟΎΣΑΜΕ )!!!!Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΌΜΩΣ Ο ΑΝΤΏΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΟΥΡΑ ΕΓΏ ΞΈΡΑΜΕ!!!
      Υ.Σ.2
      ΑΥΤΌ ΤΟ ΒΡΆΔΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΥΜΌ ΜΟΥ ΠΑΡΑ ΛΊΓΟ ΝΑ ΠΆΘΩ ΈΩΣ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ. .
      ΣΥΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΆ ΣΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΜΟΥ. .ΈΧΩ ΌΜΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΎΠΩΣΗ ΌΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ!!!!!
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Ι.Τ. ΝΥΝ Δ.Σ.

      Διαγραφή
    2. Ο ΦΥΤΡΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Κ ΕΣΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΣΗΤΕΙΕΣ.
      ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο ΦΥΤΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ Π Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΓΛΑΣΤΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
      ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΔΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΗ Κ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΔΣ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ Κ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ.
      ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΞΗ.
      ΔΕΝ ΕΙΜ ΑΣΤΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΠΡΌΤΕΡΟ ΕΝΤΙΜΟ ΒΙΟ 24ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ 365ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΝΟΜΕΝΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΕΠΟΧΗ ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ.

      Διαγραφή
    4. ΤΟ ΦΥΤΟ ΦΥΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ Κ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΝ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΠΔΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΑ ΛΙΜΠΑ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΦΥΤΟ Κ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΘΕ.
      ΤΟ ΦΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Κ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ,ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ,ΧΑΡΤΟΠΑΙΧΤΗ ΚΛΠ

      Διαγραφή
    5. Καλο ΠΑΙΔΙ Όπως είπε και ο Γ.Τουντας αλλά ΠΑΙΔΙ..ΤΙ να κάνουμε τωρα;Να Τον κάνουμε ΚΑι Πρόεδρο Δημοκρατίας;;Ε..Δυστυχώς δεν γίνεται Επειδή μάς Τον φόρεσε ο Δημήτρης Μάρκου πρέπει εμείς να το δεχθούμε ;;Τώρα το που κολλάει ότι είναι δουλευταρας ώς σουβλατζης με το να γίνει Πρόεδρός Δημοτικού Συμβουλίου;;Μονο Εσύ μπορείς να ξέρεις;;Γιατί εμένα ο δίκος μου γιός είναι κομπιουτερας αλλά δεν έχει τέτοιες απαιτήσεις...βέβαια Δεν έχει πατέρα τοκογλυφο!!!Ε!!Τι να κανουμε..ας τον φαμε στην μαπα αφού ο Δημητράκης και κατι κομπλεξικοί σαν εσένα το θελουν!!!

      Διαγραφή
    6. ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙΣ ΛΑΘΟΣ Κ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ.
      Ο ΦΥΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΜΕ,ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.Ο ΦΥΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΠΔΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.ΕΠΡΠΕ Ο ΜΙΝΙ ΜΑΔΟΥΡΟ ΜΗΤΣΟΑΠΑΕΤΩΝΑΣ ΠΤΩΤΑ ΝΑΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΤΕΛΗ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΟΝ Ι.ΤΟΥΝΤΑ ¨ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΩ " ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΔΣ Κ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΦΥΤΡΟ Κ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΦΥΤΡΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ Κ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΦΥΤΟ ΠΔΣ
      ΚΑΥΤΟ ΛΑΔΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΤΟΣΟ ΑΘΛΙΑ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

      Διαγραφή
    7. Γιάννη Τούντα προστατεύσου έχεις ξεφύγει και φλυαρείς επικίνδυνα για τον εαυτό σου. Σοβαρέψου

      Διαγραφή
    8. 9.36 Άλλο καλός και άλλο ικανός! Άλλο ενήλικας και άλλο μεσήλικας! Ξέρεις πόσους ΝΈΟΥΣ Έχουμε στην πόλη μας? Αξιους με 2 και πάνω πτυχία, με διδακτορικα και πάρα πολα αλλά προσόντα? Εκατοντάδες! Γιατί ένας μεσος και κάτω να κατέχει μια τόσο σοβαρή και άκρως σημαντική για εμάς και τον τόπο μας ΘΈΣΗ????Επειδή είναι πειθηνιο όργανο του αρχηγού του? Η επειδή είναι γιος του μπαμπά του? Ξέρεις εσύ πολλούς σουβλατζιδες η μεροκαματιαράδες να έχουν τέτοιες θέσεις? Η μήπως έχει κάποια άλλα προσόντα που εγώ δεν τα ξέρω????Αν ΝΑΙ τα ακούω με χαρά!!!ΡΈ ΠΗΓΕΝΤΕ ΚΑΙ ΚΆΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΆΡΗ...ΑΛΛΆΞΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΊΑ ΚΑΙ ΤΡΌΠΟ ΣΚΈΦΤΕΣΤΕ!!!!ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΆΕΙ ΑΥΤΉ Η ΜΑΡΟΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΆ.....ΨΏΝΙΑ Ε ΨΏΝΙΑ!!!!ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ!!!!

      Διαγραφή
    9. Ο δήμαρχος ειδικά πρέπει να είναι επιστήμονας όπως ο Δ.Μάρκου που είναι δικηγόρος και συνήγορος του καταναλωτή, οι υπόλοιποι δεν είναι απαραίτητο ας πουλάνε και σουβλάκια αρκεί να έχει βγάλει κάποιο Πανεπιστήμιο ο δήμαρχος.

      Διαγραφή
    10. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!

      Διαγραφή
    11. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Δ.ΜΑΡΚΟΥ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΠΤΥΧΙΟ Κ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Κ 203 ΑΓΟΑΡΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ.
      ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ.ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΨΗΦΟ
      ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.
      Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Κ ΨΕΥΤΗΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΠΟΥ ΖΕΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΟΙΤΗΤΗ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ Κ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ,ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Κ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΑΠΑΤΕΩΝΑ? ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΕΦΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ ΧΜ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΙΚΕΡΜΙ ΖΕΙ Κ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ Κ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ.

      Διαγραφή
    12. @Ανώνυμος27 Σεπτεμβρίου 2017 - 12:15 μ.μ.
      Η ΘΕΣΗ ΠΔΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΛΑΣΤΡΕΣ.
      Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΦΥΤΟΥ ΦΥΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.
      ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΑΡΛΟΥΜΠΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

      Διαγραφή
  22. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΠΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΤΙ ΤΙ ΑΔΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ?
      ΚΑΤΣΑΛΙΡΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ Κ ΤΩΡΑ ΜΗΤΣΟΠΟΥΘΕΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΛΑ
      ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΨΩΜΑΚΙ Ο ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΤΟΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ,Ο ΑΛΛΟΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΠΑΙΞΙΑ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΞΥΛΟ ΠΙΑ Κ ΧΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ. Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΕΧΑΣΕ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 100.000€ Κ ΔΕΝ ΙΔΡΩΣΕ.
      ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ Κ Η ΑΡΠΑΓΜΕΝΗ ΓΡΙΠΗ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ.

      Διαγραφή
  23. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ .ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ: ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ-ΖΑΡΑΚΙΔΕΣ-ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΙΔΕΣ-ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ-ΗΛΙΘΙΟΥΣ-ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ-ΚΟΥΔΟΥΝΑΤΕΣ-ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΙΔΕΣ-ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ-ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ-ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ?ΕΡΓΑ? ΠΡΟΟΔΟ? ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΕ ? Η ΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΓΛΕΝΤΙΑ-ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ-ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΑΡΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.ΜΗΝ ΦΡΑΦΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ Α Λ Λ Ο Υ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΑΡΛΑΝΤΗ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ!!!!ΨΆΡΙ ΣΑΝ Δ. Σ. ΑΛΛΆ ΜΑΣ ΠΡΟΈΚΥΨΕΣ ΜΆΛΛΟΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ!!!!ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ!!!!ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΑΥΤΟΣ ΜΟΙΆΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΨΑΡΆ ΠΟΥ ΨΑΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΈΡΑ ΤΟΥ!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΠΙΆΝΕΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΑΠΟΎΝΙ ΤΟΥ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΛΑΛΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ) ΤΟΤΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΕΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
      Ο ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ ΕΔΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΑΞΙΑΣ 100.000€ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ 1ΕΚΤ€. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ Κ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ ΠΔΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΒ ΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΕΓΩ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ 7ου ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ. ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΚΡΥΩΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. Τι από όσα αναφέρει ο Χριστακης (Ποθουλακης )έχει φτάσει στα αφτιά Δ. Σ. Ο Χριστακης όταν συζητας μαζί του στις 10 κουβέντες η 9 είναι για τον εισαγγελέα που να τον πάρεις στα σοβαρά?? !όλοι μας (οι Δ. Σ ) πίσω από την πλάτη του κουναμε το κεφάλι μας. ..Εκτός των εισαγγελεων ειπαρχει και ο κοινός νους! !αφού και αυτός για τον μισθό του παραπονειεται. .όχι βέβαια του συμπαραστατη αλλά γενικότερα!!!!! !Συγνώμη Χριστακη. ...Αλλά μου έχεις ζαλισει τον "έρωτα "ένας φίλος σου. ..

      Διαγραφή
    4. Όλα τα λαμόγια με τέτοια μισόλογα βγάζουν το δηλητήριο και την πίκρα τους για να κρύψουν τον φόβο τους μπας και τους ανοίξει κανένα θέμα από αυτά που κινεί ο Συμπαραστάτης (ΧΠ) και χάσουν τον ύπνο τους οριστικά. Όσο για τιν μισθό του εγώ θα του έδινα πενταπλάσια και μια φρουρά να τον φυλάει για να μην ασχολείται με τίποτα άλλο αλλά αποκλειστικά κατά της διαπλοκής. Εγώ τον διαβάζω και τον καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    5. Μακάρι ο Χριστακης να μην ήταν φαντασιοπλικτος και σε κατάντημα γραφικός και μια έστω μόνο μια απ'της μυνητιριες αναφορές του να έφτανε στο ακροατήριο ενος όχι πάρα πάνω δικαστηρίου!!!απλά αναλωνετε με λόγια λογια λόγια και άχρηστες γραφες όπως φυσικά και άχρηστες αναφορές!!!Γραφικός όσο δεν περνει. ...δεν συνενοειτε με κανέναν και με τίποτα!!!μόνο γραφει άσχετες και ανοητες 'Αναφορές 'Που το μόνο που πέτυχαινη είναι να δίνουν την αίσθηση ότι ο δήμαρχος και οι συγγηβερνουντες πρατουν σωστά!!Κάνει και ζημιά τελικά. ..Καυτέτον !!!ΖΗΜΙΆ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΖΗΜΙΆ ΚΆΝΕΙ....ΆΣΕ που όλοι ξέρουμε ότι ο διακαης του πόθος είναι να γίνει μια μέρα Δημοτικός Σύμβουλος!!!!και αν θελει ας με διαψεύσει ..

      Διαγραφή
    6. Καλά το πρόβλημά σου εσένα είναι μπας και γίνει δημοτικός σύμβουλος ! Μα εδώ εκλέγονται όλοι οι άσχετοι και ανέντιμοι κι αυτός σε πήραξε; Δικαίωμά του είναι άλλωστε και εμείς αν θέλουμε ψηφίζουμε. Όσο για το αν τα κατάφερε με τη μήνυση κατά του ΚΕΛ (εγώ γι' αυτήν έχω διαβάσει) τι θα ήθελες δηλαδή να νικήσει μόνος του το σύστημα όταν ο Δ. Μάρκου, ο Γιαννάτος και άλλοι αν και είχαν πάει μάρτυρες μαζί του τον πούλησαν και εσύ τώρα πουλάς τρέλα. Ας σοβαρευτούμε

      Διαγραφή
    7. Βρε ας γίνει ότι θέλει...ακόμα και πρόεδρος της Δημοκρατιας! Εμάς μπορεί να μη μας ζαλιζει τον έρωτα...γιατί η αλήθεια είναι ότι μας τον έχει ζαλισει!!!! Λέει ότι τα έχει βάλει με όλους και με όλα!!!!Ε και. .χεστικαμε...αποτέλεσμα έχει να μας δείξει???? Η λάδι πολύ και τηγανιτα καθόλου????που λέει και ο θυμοσοφος λαος μας!!!!!και φυσικά δεν ξέρω αν γράφεις για λογαριασμό του? Η είσαι ο ίδιος????γιατί παίζει και αυτό....

      Διαγραφή
    8. Ο Χ.Π. ειναι κος 70 ψηφοι καμια απηχηση στο εκλογικο σωμα.Σαν ΣτΔ ειναι ελεω Δ.Μαρκου υποτακτικο του κ αμειβεται απο το κρατος με ωεβαιωση απο τον Δ.Μαρκου.
      Την αλυσιδα την εχει τυλιξει κ την κρατα στον λαιμο του ο Δ.Μαρκου μπορει να λεει οτι θα ηθελε η οτι ονειρευεται καποτε σε μια αλλη ζωη να κανει.Τωρα ειναι το σκυλακι του Δ.Μαρκου.
      Μην το κουραζουμε αλλο ΟΛΟΙ με τον εναν η τον αλλον τροπο ειναι μελη καποιας συμμοριας.Μονο αυτος ο ασχετος ακομα ο Χ.Μαρλαντης βαραει στο ψαχνο γιατι δεν εχει ουτε να κερδισει ουτε να χασει τιποτα.Θα φυγει κ θα τον θυμομασυε σαν τον μοναδικο που τα ειπε ολα με το ονομα τους κ θα εχει στειλει πολλους στα δικαστηρια.

      Διαγραφή
  26. ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ 2016 ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΛΑΙΝΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΓΑΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Κ ΕΙΠΕ Η ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙΟ ΤΣΟΚΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ Κ ΜΕΡΙΔΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΤΣΙΚΑΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΥΓΚΟΣ Κ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΣΟΚΑΡΑ ΜΕΡΙΔΙΟ ΘΕΛΑΝΕ ΟΧΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ. ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΕΦΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. ΟΧΙ ουτε 1 στα 1000 να μην ηθελαν να μπλεξουν απλα.Αλλα λογικοι ανθρωποι να μπλεξουν κ τα λεφτα να τα παρουν Μουγκος κ Φαλαινα εεε οχι θελανε κ αυτοι ενα πολυ καλο κομματι απο την αρπαχτη δεν το πηρανε παραιτηθηκαν.
      Οτι να ψαξει το ΥΠΟΙΚ δυσκολα θα βρει κατι επιληψιμο αν δεν μιλησει καποιος ρηγμενος συμμοριτης.

      Διαγραφή
  27. Που να ξερατε τι πάρτι γίνονταν και γίνονται στους Ο.Τ.Α. Σας Γράφει ένας από μέσα! ...Ίσως ρωτήσετε γιατί δεν τα καταγγελει??:?Σας απαντώ ότι δεν είναι εύκολο! Γιατί πρέπει κάποιος να πιαστεί επ''αυτοφορο! Αλλά πες τε μου εσείς όταν μια εργασία των maximum 5000 euro Την κοστολογουν τα λαμογια 50000 euro αν δεν είναι αρπαχτη. .τι είναι? ?Απλά περιμεντε έπεται συνέχεια. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ. ΑΚΟΜΑ Κ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Κ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΠΑΛΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ Κ ΟΙ Δ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ Κ ΑΥΤΟΙ
      ΤΑ 50.000€ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ 5ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ Κ ΤΣΙΓΑΡΑ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ 2ΒΔΟΜΑΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Π.Χ. ΑΡΠΑΞΑΝ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ,Δ.ΜΑΡΚΟΥ 1.700.000€ ΤΟ ΕΙΠΕ Κ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΩ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ? ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΤΙΠΟΤΑ
      ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ? ΜΟΝΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΙΔΡΩΜΕΝΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΝΑΡΚΟΛΕΦΤΑ Κ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ.
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΛΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΛΟ ΜΕΛΙ Κ ΔΕΝ ΦΑΕΙ1-2 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ? ΑΥΤΟΙ ΤΡΩΝΕ Κ ΤΟ ΒΑΖΟ Κ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ.
      ΤΑ ΛΡΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ Κ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Ξέρω πολα, που να πάρει.....αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τα αποδείξω με γραπτά ντοκουμέντα!!!γιατί και ο ποιο βλακας δεν αφήνει ποτέ τέτοια στοιχεία...αυτονόητο νομίζω!!!αλλά όσα στοιχεία και να μην αφήνε...ικανά να τον καταδικασει ένα δικαστήριο ο λαός όμως μπορεί να σχηματιση άποψη!!!αρκεί να βλέπει και να ακούει!!!!όταν ρώτησα έναν συνάδελφο ανθρώπου που είχε πάρει εργασία ύψους 75000 ευρώ...εσύ για πόσα θα την επερνες αυτήν την εργασία (από τον ΔΉΜΟ )???Μου απάντησε αν μου έδιναν 3000 ευρώ....θα έκανα και 5 τούμπες!!!!!ΑΚΟΎΣΤΕ ΜΩΡΈ ΚΑΙ ΒΓΆΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΆΣΜΑΤΑ ΣΑΣ. ....ΑΝ ΦΥΣΙΚΆ ΔΕΝ ΚΟΙΜΆΣΤΕ?????!!!ΚΑΛΌ ΞΎΠΝΗΜΑ. ..ΓΙΑΤΊ ΣΥΓΟΥΡΑ ΚΟΙΜΆΣΤΕ.....

      Διαγραφή
    3. Ολοι ξερουμε αυτο που κοστιζει σπιτι μας 1000€ για τον δημο ειδικη τιμη 100.000€ κ δεν φτανουν κανουν αναπροσαρμογη να παει στα 500.000€
      6.000.000€ εχουμε δωσει για το Π.Κ.Μπεκα αντε κ καταλαβε ο Μπλανος πωλειται κομπλε 600.000€ ολα τα λιγουρια απατεωνες μεσα σε μια θητεια εχουν γινει χοντρα πλουσιοι.
      Καρκινο να παθουν να ψοφησουν αργα κ με πολυ πονο τα καθαρματα

      Διαγραφή
  28. ΚΆΠΟΥ ΆΚΟΥΣΑ ΌΤΙ ΤΗΝ ΠΈΜΠΤΗ ΣΤΟ Δ. Σ. ΣΠΑ -ΑΡΤ ΘΑ ΣΚΆΣΕΙ ΒΌΜΒΑ!!!!!ΈΧΕΙ ΠΛΆΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΊΣΗΣ ΆΚΟΥΣΑ ΌΤΙ ΈΧΕΙ ΉΔΗ ΈΧΕΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗ ΟΛΟΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌΣ ΚΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΓΙΑ ΤΟ ΘΈΜΑ ΑΥΤΌ....

      Διαγραφή
    2. ΕΠΊΣΗΣ ΆΚΟΥΣΑ ΌΤΙ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΊΞΕΙ ΛΈΕΙ ΤΗΝ ΒΌΜΒΑ ΕΊΝΑΙ Ο Γ. ΤΟΥΝΤΑΣ.....

      Διαγραφή
  29. Δεν εχει καθολου πλακα,καθυστερησει πολυ εχει.
    Απο το 2015 ο Δ.Μαρκου κ πολλοι συνεργατες του επρεπε να ειναι στην φυλακη.
    κυρ Γιαννη εστω αργα παρα ποτε,σε περιμενουμε την Πεμπτη οχι με το τσοντοκαναλο μονο,αλλα κ τον εισαγγελεα.Αν δεν τον φερεις εσυ ο Μαρλαντης δεν χανει γκολ με τιποτα,υποψια να εχει οτι θα τους στειλει στον αγυριστο,τους παει στον εισαγγελεα.Εσυ αφησες το Φυτο να γινει ΠΔΣ τωρα τρεχα σε τσοντοκαναλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡ.ΓΙΑΝΝΗΣ.ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΙΝΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΙΡΙΞΟΥΝ ΣΑΝ ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΠΑΧΤΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ

      Διαγραφή
    2. Καλα αυτό το ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι.
      Αλλα πως και ποιον βλέπει όνειρα ότι μπορεί να εκλεγει Βουλευτής ειδικά στο Υπόλοιπο Αττικής?
      Τα Βουλευτικά έδρανα είναι κατειλημμένα, του Βλάχου είναι στην κληρωτίδα,αυτος δεν ξαναβγαίνει,της Χριστοφιλοπουλου γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν θα βγάλει βουλευτή. Με ποιο κομμα απόκομμα θα κατεβει? το λαος δεν υπάρχει ζήτημα ο Καρατζαφερης να μπει στην επανακαταμετρηση ευρωβουλευτακος.Η Χ.Α. έβγαλε με το ζόρι τον κασίδη,τωρα δεν θα βγάλει ούτε ψηφοδέλτιο. Τόσο ηλίθιος είναι ο Γιάννης? η μονασικα θεσαρα που μπορεί να κατακτήσει είναι του Δημοτικού Συμβουλου και με τις ανοησίες που έχει κάνει και αυτήν μπορεί να μην την ξαναβρει.

      Διαγραφή
    3. Δεν υπάρχει λόγος να βγει ο Δ.Μάρκου βουλευτής στο υπόλοιπο Αττικής αφού θα ξαναβγεί το 2019 δήμαρχος Σπατών-Αρτέμιδας του αρκεί αυτό.

      Διαγραφή
    4. 6.42 ρε ψώνιο από ότι ξέρω ο κύριος Γιάννης που λέτε έχει 12000 ευρώ το μήνα... όχι τον χρόνο... τον μήνα εισόδημα!!!!!από δημαρχουλιδες και βουλευτακηδες θα περίμενε οικονομικά να σωθεί????Αυτός είχαι τα ουμπαλα και όταν πριν 30 χρόνια τού προσεφεραν σχέδον έτοιμοι θέση βουλευτή την αρνηθηκε!!!!γιατί τους απάντησε ότι σκοπός του είναι να "φτιαχτεί οικονομικά!!!!όχι όμως ως ΛΑΜΟΓΙΟ αλλά σαν κύριος επαγγελματίας!!!ΣΙΓΆ ΜΗ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙ να γίνει λιγουρακος!!!!!!!!ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΛΑΙΣ!!!!!

      Διαγραφή
    5. Σωστά 12000 το μήνα όπως αυτοδιαφημιζετα!!!!! Έχει δει κανείς τη φορολογική του δήλωση;;;;;; Ή μήπως τώρα έμεινε με τα τρία στο χέρι;;;; Ένα θρασυδειλο ΛΑΜΟΓΙΟ είναι που για χρόνια ζούσε παρασιτικά σε βάρος της κοινωνίας και της οικογένειας του.. Όσο για τα ουμπαλα αν έχει ας επιστρέψει ότι έχει κλέψει τόσα χρόνια από την εφορία, φίλους, γνωστούς, συγγενείς, οικογένεια, συνεργάτες..... Ας κάνει και μια καλή αποτοξίνωση και βλέπουμε.... ΓΙΆΝΝΗ ΤΟΥΝΤΑ εις υγεία των αμαρτιών που άρχισες να πληρώνεις!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Φουκαρα!!!!πόσο τον ζηλευεις????πόσο τον φθονεις???,τι άραγε σου έχει κλέψει????την ευτυχία σου???τα λεφτά σου???την γυναίκα σου????Αν και ξέρω ότι τέτοια δεν κάνει!!! Η την αξιοπρέπεια σου???που δεν βλέπω να έχεις!!!!.....

      Διαγραφή
    7. Ρε φουκαρα έχεις δει εσύ κάνα ΛΑΜΟΓΙΟ Να περπατάει με το κεφάλι ψηλά και τα ουμπαλα να σερνοντε????και στο διαβατου να μην βρίσκεται καμία αδερφη, ας πούμε σαν του λόγου σου να του ψιθύρισει δύο λογακια από αυτά που λες ως ανώνυμος?????Πολύ θα ήθελα να σε ακούσω. .. ...Και όχι μόνο!!!!αλλά και να σε δω μπροστά του!!!!ΧΑ ΧΑ ΧΑ. ....

      Διαγραφή
    8. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΓΙΆΝΝΗΣ ΤΟΥΝΤΑΣ όπου βρεθεί και οπου σταθει το μόνο που κάνει είναι να ""Γαμαει και να Δέρνει ""

      Διαγραφή
  30. Αν έχει ΟΥΜΠΑΛΑ ο Τούντας εγώ έχω φτερά αααααα.....Γιαννάκη έλα για δανεικά ρε τέλειωσαν τα 12000:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ότι ξέρω εγώ του ζητάνε την μία πολυκατοικία από τις πέντε που έχει και του δίνουν 2 εκατομμύρια ευρώ. . . . Να του πω να την πουλήσει? Να σε αγοράσει πατοκορφα???????

      Διαγραφή
    2. Εννοείς αυτή που είναι στον αιγυαλο και γλύφει για να την γλυτώσει; Από ότι ξέρω δεν έχει άλλη... Εκτός και αν την φαντάζεται όπως τα 12000 χιλιάρικα!!!! Τσιν-τσιν... Αντε γεια μας ρε παιδιά!!!!

      Διαγραφή
  31. Ας πουλήσει ο Τούντας την πολυκατοικία του (μία έχει και αυτή ερείπια) να λιγδωσει το έντερακι του να επιστρέψει και αυτά που χρωστάει. Κυρία μου η υπεροψία, η αυτοπροβολη και η υπερεκτιμηση θέλει xanax..... και μεγάλη δόση μάλιστα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ξέρεις εσύ...από xanax !! Ας πούμε. ..οπως και από φθονο σε ανθρώπους που δεν μπορείς ούτε στο δαχτυλακι τους να φτάσεις!!!!Άσε που είπα στον Γιάννη ότι στο διαδίκτυο σε βρίζουν...δεν θα τους απαντήσεις???Και μου είπε... άσε τον κάθε πικραμενο να βγάζει τον πόνο του!!!!Που ξέρεις..μπορεί να μου κάνει και καλό στην νέα μου προσπάθεια!!!!

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΆ ΤΟΥ ΤΟΥΝΤΑ!!!!!!!ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΠΟΙΕΙΣΕΙ ΤΟ ΌΝΕΙΡΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΆΕΙ ΤΌΣΟ ΚΑΛΆ ΌΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ..... ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΊΣ.... ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΏΤΕΡΑ ΚΥΡ ΓΙΆΝΝΗ!!!!! ΚΟΡΌΙΔΑ ΠΆΝΤΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ

      Διαγραφή
  32. ΕΜΠΡΟΣ ,ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεκίνα εσύ να καταγγείλεις τον δήμαρχο που δεν τον χωνεύεις χα χα

      Διαγραφή
    2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΧΑ ΧΑ ΒΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΡΥΝΑΣ ΧΑ ΧΑ ΗΛΙΘΙΕ
      Η ΣΟΥ ΚΟΠΙΚΕ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΒΛΑΚΑ

      Διαγραφή
  33. Ηρέμησε, δεν θα λυθούν τα ψυχολογικά σου προβλήματα βρίζοντας δημάρχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΛΥΨΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΑΛΟ

      Διαγραφή
    2. ο 1:24 έγραψε το αυτονόητο αντί να βρίζετε α ν ώ ν υ μ α με στοιχεία ή καλές ενδείξεις και επώνυμα να κάνετε αυτό που πρέπει σαν ενεργοί πολίτες και όχι σαν <>

      Διαγραφή
  34. Έτσι πρέπει γιατί δεν το έχει κάνει κανένας μέχρι τώρα? Τρία χρόνια δήμαρχος είναι και μπαίνει στον τέταρτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΈΜΠΤΟ ΚΑΙ Η ΚΑΚΉ ΤΟΥ ΜΟΊΡΑ. ...ΧΑ.ΧΑ....Ο ΕΠΌΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΆ!!!!ΓΙΑ ΣΟΥ ΡΈ ΚΑΣΙΜΗ. ...ΑΛΛΟ ΦΡΟΎΤΟ ΑΠΌ ΕΚΕΊ!!!! Ε!ΌΧΙ ΔΑ.. ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΛΑΚΗΣ !!!ΕΔΏ ΕΊΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΛΆΜΕ...ΧΑ.ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΚΑΓΕ ΠΑΙΔΕΣ;
    ΑΚΟΜΑ ΣΚΑΕΙ....Ε ΡΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ,ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΙΜΟΥΔΟΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν υπάρχει καλύτερος απο τον Δ.Μάρκου για τον συγκεκριμένο δήμο, ας το πάρουμε χαμπάρι αν όχι προτείνετε λύσεις και ο προηγούμενος ξάδελφος του ήταν και ο επόμενος αν βρεθεί πάλι κάποιος άλλος ξάδελφος θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 10-06-2015
    Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις η θάλασσα της Αρτέμιδας παραμένει από τις ελάχιστες στην Αττική που παραμένει καθαρή.Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες μετρήσεις η θάλασσα των ευρύτερων περιοχών του Πειραιά και του Ασπρόπυργου είναι από τις πλέον ακατάλληλες, ενώ της Ελευσίνας είναι άκρως επικίνδυνη για κολύμβηση.Επειδή τα πολλά λόγια είναι περιττά…….
    δύο είναι τα ερωτήματα που απαιτούν απάντηση:

    Αν τα κέντρα επεξεργασίας λυμάτων παράγουν «καθαρό νερό» γιατί τα νερά των ακτών του Πειραιά είναι ακατάλληλα;
    Γιατί θέλετε να μολύνετε μια από τις ελάχιστες καθαρές ακτές της Αττικής;Όταν στην πράξη έχουμε δει την αναποτελεσματικότητα
    Όταν στην πράξη έχουμε δει τη μόλυνση
    Όταν παραφράζεται η «αρχή της εγγύτητας»

    ……… ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΔΙΚΗΣΗ !!!
    Αναρτήθηκε από ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ-ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΑΝ...ΣΗΜΕΡΑ.???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αρχειοθήκη ιστολογίου